Şimdi Ara

j7 (2016) kullanıcılarına bazı sorular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • j7(2016) modeli bir diğer anlatımıyla j710 serisi türkiyede ithalatçı garantisiyle satışa sunuldu. Cihazda iki tür işlemci çıkma ihtimali var bizim burda satılanda hangisi var merak ediyorum.
    Kullanıcıları Google playden cpu-z programını indirip kurup kolayca işlemcisi snapdragon serisi mi exynos serisi mi belirtebilirler.
    ( bu konuda satıcılardan bilgi almaya çalıştım ama pek belirleyici olamadı. şu anda bu şekilde sorsam daha kestirme bir sonuç çıkabilir )

Birde telefon hakkında kısmında en altta j710..... gibi bir model numarası olacak. .... ile belirttiğim yerde ise F , FN , FN/DS ve benzeri bir son ek olması lazım. Onuda bakıp belirtebilirseniz çok sevinirim.

• Bizim ülkede exynoslu olanını satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

j7(2016) modeli bir diğer anlatımıyla j710 serisi türkiyede ithalatçı garantisiyle satışa sunuldu. Cihazda iki tür işlemci çıkma ihtimali var bizim burda satılanda hangisi var merak ediyorum.
    Kullanıcıları Google playden cpu-z programını indirip kurup kolayca işlemcisi snapdragon serisi mi exynos serisi mi belirtebilirler.
    ( bu konuda satıcılardan bilgi almaya çalıştım ama pek belirleyici olamadı. şu anda bu şekilde sorsam daha kestirme bir sonuç çıkabilir )

Birde telefon hakkında kısmında en altta j710..... gibi bir model numarası olacak. .... ile belirttiğim yerde ise F , FN , FN/DS ve benzeri bir son ek olması lazım. Onuda bakıp belirtebilirseniz çok sevinirim.

bende ritzy servise telefon ettim .cevap veremediler.işlemci ve gpu soruyorum çocuk bana 1.6ghz octa işlemci falan var diyo.baktım anlamıyor kapattım

eğer exynos 7870 ise super gpu mali-T830 var .a7 710 dan bile yüksek puan alıyor j710

a7-710 ve J7-710 (2016) KARŞILAŞTIRMA

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/34484-42731/samsung-galaxy-a7-2016_samsung-galaxy-j7-2016/

bi manada youtube karşılaştırma videosu videosu

https://www.youtube.com/watch?v=_cUIvR_kYjI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 15 Ağustos 2016; 16:22:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

j7(2016) modeli bir diğer anlatımıyla j710 serisi türkiyede ithalatçı garantisiyle satışa sunuldu. Cihazda iki tür işlemci çıkma ihtimali var bizim burda satılanda hangisi var merak ediyorum.

bende ritzy servise telefon ettim .cevap veremediler.işlemci ve gpu soruyorum çocuk bana 1.6ghz octa işlemci falan var diyo.baktım anlamıyor kapattım

eğer exynos 7870 ise super gpu mali-T830 var .a7 710 dan bile yüksek puan alıyor j710

a7-710 ve J7-710 (2016) KARŞILAŞTIRMA

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/34484-42731/samsung-galaxy-a7-2016_samsung-galaxy-j7-2016/

bi manada youtube karşılaştırma videosu videosu

https://www.youtube.com/watch?v=_cUIvR_kYjI

N11 de bazı satıcılar quad 1.6 ghz + quad 1.0 ghz cpu demiş. Bu snapdragon cpu nun özelliği. Hepsiburada ise direk sekiz çekirdek 1.6 diyorki oda exynosun.

Cihazı alan biri ben aldım şu var diyeydi çok iyidi. Evet exynosla tam fp cihazı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG A7 (2017) [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.