Şimdi Ara

J.Lens nasil bir oyuncudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , premier ligi izlememiş olanlar için kuçuk bir lens yorumu yapmak istedim nasıl bir oyuncudur vs .

öncelikle lens sol kanat sol orta değil ve çalışkan bir oyuncu değil tembel defansa gelmez sunderland sırf buyuzden şans vermedi . sunderlandın oyun yapısı takım halinde savunma yapan bir yapı sunderland'de savunma yapmıyan ilk 11 oynıyamaz nitekim oynuyamadı

ama bunları bı yana bırakırsak hızlı ve golcu bir oyuncu fenerbahcenin o yaratıcı dikine top suren oyuncu ihtiyacını tam karşılayamaz ama tam sow tipi bir oyuncu basıp giden türden bence lens iyi bir transfer stochdan daha iyidir kesinlikle fenerbahce o aradığı 10 numarayıda bulsa daha iyi olucaktı ama yine 1 tane hakiki bir hucum oyuncusu almayı basardılar hayırlısı olsun

• Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    len sbir maç iyi olur öteki maç yokları oynar.Bizimkiler iyi oynadığı maçtan yola çıkarak a lens niye oynamıyo diye konu açarlar bakın görün senaryo belli.

Gerçek değeri 3 milyon yuro falan ingilterenin fiyat şişirmecilği yüzünden yüksek gözüküyor.Keşkene mirallas gelseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 2 Eylül 2016; 16:16:01 >
  • hocam mirallas dediğimiz oyuncu üst seviye bir oyuncu kotu bir sezon geçirdi sakatlıklardan dolayı felan ama kesinlikle lensde 2-3 gomlek daha iyi mirallas fenerbahcenın onu alcak parası yoktur lensi zor aldılar daha
  • pırıl pırıldır
    Biliyorum o suratı o yüzden koydum.Bize Mirallas yakışır lens değil
  • Stoch'tan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lige damgasını vuracak 12gol 9 asist

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dick hocam güvenip almış her gittiği yere ben güveniyorum

• Totalde 10-12 gole direkt katkı eder fazlasını beklemeyin öyle çok uçan kaçan bir adam değil.

• Anadolu yıldızı Nani>Lens
  • Bu sene yaptığımız en iyi transfer

• Konu ibretliklerle dolacak sezon sonu uplarlar

• PSV'de ki formuna yakalarsa fenerlileri kendine hayran biraktiracak futbolcudur. Ben Lens'i begenirim psvde oynarken muthis bir adamdi sonra kieve gitti cokuse gecti ve sundarlende de iyi bir ivme yakalayamadi ama dedigim gibi Psvde ki formuna yakalarsa fenere gelen en iyi acik oyuncularindan biri olur cok teknik bir isim ve kolay adam geçebiliyor

• türkiye ligi için en uygun oyuncu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

PSV'de ki formuna yakalarsa fenerlileri kendine hayran biraktiracak futbolcudur. Ben Lens'i begenirim psvde oynarken muthis bir adamdi sonra kieve gitti cokuse gecti ve sundarlende de iyi bir ivme yakalayamadi ama dedigim gibi Psvde ki formuna yakalarsa fenere gelen en iyi acik oyuncularindan biri olur cok teknik bir isim ve kolay adam geçebiliyor

Hocam kiev de çöküşe geçti dediğin adamın 21 maçta 5 gol 10 asisti var. Bir kanat için iyi rakamlar bunlar
    Sow basıp gidiyorsa Lens ışınlanıyordur herhalde. Sow da top sürme namına 3.5 yılda gördüğümüz tek şey rize maçı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocacocola

Sow basıp gidiyorsa Lens ışınlanıyordur herhalde. Sow da top sürme namına 3.5 yılda gördüğümüz tek şey rize maçı oldu.

hocam hız bakımından dedim
  • Hakemler düzgün yönetirse her maç kart gördürür net şekilde rakbinde.İyi bir Lens kanadındai beki maymun edebilecek kalibrede patlayıcılığı ve bitiriciliği olan bir adam.

İnşallah eski hocası Advocaatve Rvp,Wiel ile güzel bir bağ kurar.

Anti futbol oynayan kasap Anadolu takımlarını o nedenle güzel açar,bozar.Kayseri maçında 26 faul yapmış Kayseri,en az 3/1'i es geçildi,kartlar görülmedi verilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

PSV'de ki formuna yakalarsa fenerlileri kendine hayran biraktiracak futbolcudur. Ben Lens'i begenirim psvde oynarken muthis bir adamdi sonra kieve gitti cokuse gecti ve sundarlende de iyi bir ivme yakalayamadi ama dedigim gibi Psvde ki formuna yakalarsa fenere gelen en iyi acik oyuncularindan biri olur cok teknik bir isim ve kolay adam geçebiliyor

Hocam kiev de çöküşe geçti dediğin adamın 21 maçta 5 gol 10 asisti var. Bir kanat için iyi rakamlar bunlar

Hocam aslında tam olarak anlatamadım çöküşe geçti derken herkes büyük bir takıma gideceğini düşünüyordu. Ukrayna'ya gideceğini kimse tahmin etmemişti. Daha iyi bir kariyer planlaması yapabilirdi. Depay'ın PSV'den Manchester'a gitmesi gibi. Yoksa dediğin gibi Ukrayna'daki gol ve asistleri yine iyi bana kalırsa gayet iyi bir transfer

• fizik ve hız olarak korkutucu ama bana kalırsa stoch'da korkutucu bir oyuncuböyle oyuncuların istikrar sorunu disiplin sorunu oluyor takımla iyi bir etkileşim yakalarsa coşar rvp'yi gol kralı yapacam diye bir açıklaması var sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.