|
Bildirim
|
“Gavur İzmir” derlerdi çok kızardım.
“Gavur İzmir” diyen oldu mu kan beynime sıçrardı. Lakin Haklılarmış. “Gavur İzmir”miş. Lakin biz bu medeni yaşamı ve saygıyı ancak “gavur” diye nitelendirdiğimiz milletlerde görebiliyoruz. Biz, emniyet şeridini kullananın, ambulans tamponuna yapışan ve gideceği yere 1 dakika önce gitmeyi kar sayan bi milletiz ne de olsa. Teşekkürler İzmir; her anlamda bize yaşattığın güzellikler için. Yönetimin adı ister fermuar olsun ister baska bir şey. İsmin ne önemi var :) |
18 Yıldır İzmir de yaşıyorum. İzmirin eleştirilecek bir çok şeyi var, en önemlisi yerel yönetimin ne demek olduğunu bilmeyen tembel Belediyesi ama insanlarına kimse bir şey diyemez. İşim gereği bir çok Büyükşehir de bulundum, Ankara, Antalya Denizli, Bursa gibi hiç bir şehirde İzmir insanı gibi saygılı insan görmedim bana inanın. Sadece Ambulansa veya İtfaiye ye yol verme hususu değil, burada en yoğun trafikte bile olsanız yan yoldan bir kişi , ana yola girmeye çalıştı mı sürücüler mutlaka yol verir. Kolay kolay trafikte makas atan, önünüze geçmeye çalışan araç nadir bulunur, korna sesi kesinlikle duymazsınız, herkes sakin sakin şeridinden gider, inanın tüm bunların ne kadar önemli olduğunu başka şehre gidince anlayabiliyorsunuz.
![]() |
Benim kuyruk acım yok lakin senin belli problemlerin var belli ki. Yazımda ne demek istediğimi anlayan anlamış; senin disinda.
Edit : “ Buradakilerin yorumlarına bakınca A Tv ve A Haber doğru yol da.. “ Bunu yazan sen olduğuna göre senin problemin de belli olmuş oldu :) Üslubundan da belliydi ne oldugun. Simdi kenara çek, muhattabım olma. |
Türkçe’ye hakimiyetin en az üslubun kadar aşağıda. He aşağıda olan başka bir şey de var da, konumuz kişilik değil.
Beni, senin gibiler zaten feyz almasın. Bunu kendime hakaret kabul ederim. Benim hıncımı almak için 3-5 kişiye laf sokma aracım yok. Bu tamamen senin kuruntun. Zaten kuruntulardan oluşturduğunuz bir dünya yaratmışsınız kendinize; bu da onlardan bir tanesi sadece:) Dön bak bakalım kim kime salça olmuş, kim laf sokma derdinde. Senin gideceğin yok belli ki. Ancak benim, senin gibileri yollama methodum var. Bloklayıp geçiyorum. ![]() |
Kurban olsunlar izmirin insanına!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 7 Aralık 2017; 21:59:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 7 Aralık 2017; 22:11:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 7 Aralık 2017; 23:40:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 8 Aralık 2017; 8:4:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 8 Aralık 2017; 15:0:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |