Şimdi Ara

İzmirin ilaç gibi gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aydır izmirdeyim cidden değerini anladım, o sakinliği, trafiğin olmaması(buca hariç) kordon gibi yerlerin olması.İnsanların rahat olması, ulaşımın basit olması.Bazı eksiklikler var ancak istanbula geldim.Trafij ayrı bi dert.Her yerde inşaat sesleri kafam şişti cidden

İzmir candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 22 Ocak 2015; 12:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tilki avatar resmi olan arkadaş konuya bekleniyor

• Eyvallah hocam yine bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Eyvallah hocam yine bekleriz

Hocam izmirde üniversite okuyorum zaten, istanbula geçmeyi.düşünüyordumda amaaan kalsın dedim

• O kadar modernligi kaldiramam la ben

• @affiliation

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • köy hayatı her zaman insana huzur verir sen de haklısın keşke istanbulun yarısı izmiri beğenip yerleşse de rahatlasak..
  • YİNE İSTAMBULCULAR BASMIŞ KONUYU HAHAHA
  • kanki seni çağırıyorlar

saniyesinde cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 22 Ocak 2015; 12:42:17 >
  • Gel lan gel tilki

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

köy hayatı her zaman insana huzur verir sen de haklısın keşke istanbulun yarısı izmiri beğenip yerleşse de rahatlasak..

Hocam istanbul çok gelişiyor tamam kabul belki türkiyede adam akıllı tek şehirdir ancak çok fazla göç var, çarpık kentleşme hat safhada.

Şuan mesela karşımda inşaat var,hangi dili konuştuğunu bilmediğim insanlar sanki küfrediyor küfrediyormuş gibi konuşuyorlar insan rahatsız oluyor.Hemen karşısında parkta oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 22 Ocak 2015; 12:45:50 >
  • İstanbul yaşamasını bilene güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

köy hayatı her zaman insana huzur verir sen de haklısın keşke istanbulun yarısı izmiri beğenip yerleşse de rahatlasak..

Hocam istanbul çok gelişiyor tamam kabul belki türkiyede adam akıllı tek şehirdir ancak çok fazla göç var, çarpık kentleşme hat safhada.

@ Lümpen çok doğru söylemişsiniz İstanbul yaşamasını bilene güzel.
    hocam sizin dediğinize gelecek olursak ben siz neredesiniz bilmiyorum ama ben beyoğlu,levent,kadıköydeyim çoğunlukla bu yüzden İstanbul'u hiçbir yere değişmem

• İstanbuldayım geldiğime pişman oldum 1 haftaya İzmire geri döneceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O körfezde ki mok kokusu hala burnumda cidden özlemişim

• Antalyaliyim, anne tarafi izmirli baya kaldim izmirde. Su an istanbulda okuyorum. Istanbulla izmiri karsilastirmak cidden sacmalik. Istanbulun herhangi bir ilcesiyle karsilastirilabilir sadece. Istanbul sehirse, izmir apartman girisi falandir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik yok dedi ya la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avuç kadar yerde 16-17 milyon insan yaşıyor, İstanbul hiç bir zaman rahat bir yer olmayacak.
  • İzmir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.