Şimdi Ara

İZMİRDEN İLGİNÇ TEKLİF (iphone olan varmı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba elinde iphone olupta yeni bir telefon almak istiyorsanız anlaşalım

benim küçük bir sorunum var izmir forum bornova avmdeki AVEA bayisinden 900 TLye Blackberry STORM aldım

2. gün geriye almazlar diye burayada ilanını koydum STORMun. ancak AVEA bayisi sağolsun ürünü değiştirmeyi kabul ettiler

fakat yerine alacağım İPHONE onlarda yok kartımada iade ederlerse 10 taksit aldığım için 10 ayda limitim geri gelecek benimde iphone almam gerekiyor

eğer telefonunu değiştirmek isteyen varsa 900 tl sini ben vereyim iphone bana versin kendiniize istediğiniz telefonu alın hemde fiyatlar çok uygun bööyle bir teklif etmek hiç aklımın ucundan geçmezdi ama ne yapayım limit giittimi hiç alamam.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

coldfire3 - metintekin - supermanTr - Fatihli52 - Alperingo - omahir - gardiyan -Sivridis -SolidRock -isocan81 - _crash_ - t_mexican - ereneren -bersis576 - matrix22 -x2xyy - SorrowOcean - Oppsional -NicoBelick -06emre1989 - gu_ven-gencler -REAL MADRID- 2_zen - sozercem86 -Since1903 - mj_pelit - okcomputer

• güzel teklif aslında :) sıfır ürün almak için baya iyi bir fırsat

Orijinalden alıntı: darkmountain

fakat yerine alacağım İPHONE onlarda yok kartımada iade ederlerse 10 taksit aldığım için 10 ayda limitim geri gelecek benimde iphone almam gerekiyor

Buna emin misiniz? Böyle olmadığını düşünüyorum.

Örneğin 1000 TL'lik alışveriş yapıyorsunuz ve 10 taksite böldürüyorsunuz. O zaman limitinzden 100 TL mi düşüyor ayda? Tabii ki hayır direkt 1000 TL düşüyor.

İade edilen ürünün toplam tutarı kadar limitiniz açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 28 Mart 2010; 0:25:56 >
    SS2 Dijital TV Kartı (Mosfettt)
    Amd Athlon 2500+(Delon)
    Asus 9550 GE (Delon)
    Lg Dvd Writer (Morgoth)
    Panasonic Fz28

• fakat yerine alacağım İPHONE onlarda yok kartımada iade ederlerse 10 taksit aldığım için 10 ayda limitim geri gelecek benimde iphone almam gerekiyor

ama zaten arkadaş onu belirtmiş aynı şeyi söylemiş olmuyor musunuz ?

Orijinalden alıntı: rex matthew

ama zaten arkadaş onu belirtmiş aynı şeyi söylemiş olmuyor musunuz ?

haklısınız öyle anlaşılıyor ama tam tersiydi söylemek istediğim.

iade edilen toplam tutardan söz ediyorum. sonuçta iade işlemi sonucu slipten söyle çıkacak:
    **** nolu karta 100X10 tl iade edilmiştir. (daha önce yaptığım için biliyorum)

Bu nedenle toplam tutar kadar limitin açılacağını düşünüyorum.
    SS2 Dijital TV Kartı (Mosfettt)
    Amd Athlon 2500+(Delon)
    Asus 9550 GE (Delon)
    Lg Dvd Writer (Morgoth)
    Panasonic Fz28
  • Benim kafa çorba oldu bu saatte :D havuz problemi gibi Hayırlı satışlar diyip kaçıyorum

sadece göstermelik olarak ekstrenizde her ay -100 tl yazar iade olarak o kadar .
  • zannedersem parayı net olarak geri vermiyorlar;o parayı kullanabilecegi başka bir ürün almasını öneriyorlar yada stormun kendisini.Doğru anladıysam böyle.Arkadaşın istedigi iphone ürünü de olmayınca sanırım bu şekilde bir ilan açtı.Umarım doğrudur daha fazla kafa yorarsam restart tuşum da yok naparım bilmiyorum
  • Hayır o limit karta komple iade ediliyor anlıayacağınız istediğiniz yerden iade işlemi gerçekleştiği için alışveriş yaparsınız...ama hesap externde siz taksitle aldığınız için her ay 100 TL.düşülüp kayda girecektir...alışveriş gerçekleşmiş olduğundan...iade prosüdürü o şekilde işliyor...

Orijinalden alıntı: caves

quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

Buna emin misiniz? Böyle olmadığını düşünüyorum.

Örneğin 1000 TL'lik alışveriş yapıyorsunuz ve 10 taksite böldürüyorsunuz. O zaman limitinzden 100 TL mi düşüyor ayda? Tabii ki hayır direkt 1000 TL düşüyor.

İade edilen ürünün toplam tutarı kadar limitiniz açılacaktır.

aynen bu şekilde olacak 1000 TL iade edilecek detayda 10*100 yazacak sadece yazarsa o da... İade edip istediğiniz yerden alın bence ürünü...

• Klasik telefoncu parayı iade etme çamura yat harekatı uygulanmış. Zaten telciye elini ver kolunu kurtaramazsın.
  • kredi kartlarında limit sistemler mesela 1000 tlık işlem yaptınız degilmi iade slibi ile müracaat ettiginizde 1000 tl hesabınıza 2 yada 3 iş gününde geri iade olunur 1000 tllık kısım direk limitinize eklenir... ayd 100 tl gibi rakamlar olmaz.. başıma geldi biliyorum... iyi günler dilerim..

coldfire3 - metintekin - supermanTr - Fatihli52 - Alperingo - omahir - gardiyan -Sivridis -SolidRock -isocan81 - _crash_ - t_mexican - ereneren -bersis576 - matrix22 -x2xyy - SorrowOcean - Oppsional -NicoBelick -06emre1989 - gu_ven-gencler -REAL MADRID- 2_zen - sozercem86 -Since1903 - mj_pelit - okcomputer
  • hüseyin kardes benı bı ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkezbornova -- 13 Nisan 2010; 18:44:27 >

Orijinalden alıntı: merkezbornova

hüseyin kardes benı bı ara

Arkadaşla alışveriş yapacak olanların önce alttaki linke göz atması rica olunur...

http://forum.donanimhaber.com/m_39486490/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39486490

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.