Şimdi Ara

İZMİRDE YABANCI DİL BÖLÜMÜ OLAN DÜZ LİSELER HANGİLERİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulumda yabancı dil bölümü açılmayabilirmiş. Bir ara böyle bir konu vardı ama silinmiş sanırım bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim .

İzmir'de Dil Bölümü Olan Liseler

Yabancı dil öğrenimine ilgi duyuyorsanız ve İzmir'de ikamet ediyorsanız, dil bölümü olan liseler sizler için doğru tercih olabilir. Bu liseler, öğrencilere çok yönlü bir dil eğitimi sunarak, onları uluslararası kariyerler veya dil odaklı üniversite programları için hazırlıyor.

İzmir'de dil bölümü olan liseler şunlardır:

• İzmir Atatürk Anadolu Lisesi
    • İzmir Buca Anadolu Lisesi
    • İzmir Cumhuriyet Anadolu Lisesi
    • İzmir Gazi Anadolu Lisesi
    • İzmir Karşıyaka Anadolu Lisesi
    • İzmir Özel Yamanlar Erkek Anadolu Lisesi
    • İzmir Özel Yamanlar Kız Anadolu Lisesi

Bu liseler, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca gibi çeşitli yabancı dillerde eğitim veriyor. Dil bölümü programları, dilbilgisi, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Dil bölümü olan liselerden mezun olan öğrenciler, uluslararası ilişkiler, turizm, çeviri ve dilbilim gibi alanlarda üniversite programlarına girebilirler. Ayrıca, yabancı dil yeterliliğine sahip olarak, uluslararası şirketlerde veya yurt dışında çalışma fırsatlarına sahip olurlar.

Eğer İzmir'de yabancı dil eğitimi almakla ilgileniyorsanız, dil bölümü olan bu liseleri araştırmanızı tavsiye ederiz. Okulların müfredatlarını, yabancı dil seçeneklerini ve sundukları fırsatları dikkatlice inceleyerek sizin için en uygun liseyi seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

yabancı dil olan başka okula nakil olursun. o okulu kendin araştır kaynak falan yok bunun icin. buarada ingilizcen 5 değilse kesinlikle seçme yok 80den 4 olsun yine seçme pişman olursun

+1 lise1 de 5 diye geleyim deme benimde öyleydi zar zor 3 getirebildim

Orijinalden alıntı: eazy e

quote:

yabancı dil olan başka okula nakil olursun. o okulu kendin araştır kaynak falan yok bunun icin. buarada ingilizcen 5 değilse kesinlikle seçme yok 80den 4 olsun yine seçme pişman olursun

benimde 5ti seçtim 10da iki dönem de ing edebiyatı ve solutions 5 geldi gramer 4

quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

quote:

benimde 5ti seçtim 10da iki dönem de ing edebiyatı ve solutions 5 geldi gramer 4

10 da benimde 4 gelmişti ingilizcem

• UP uzun suredir turkiyede yokum yabanci dil bolumu acilan duz lise var mi
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.