Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi izmirde adam gibi usta , titiz - temiz , yalan dolan söylemeyen dürüst otomatik şanzımancı arıyorum Bildiğiniz varsa yardımcı olun |
İzmirde Otomatik Şanzımancı Tsvsiyesi

-
-
direkt bir şanzımancı bulamazsanız benim tamircim var. 1.sanayide dürüst, güvenilir ve efendi bir arkadaştır. aracın şanzıman dişlilerini değiştirmişti. genel olarak şanzımana bakıyor mu bilmiyorum. giderseniz sizi yönlendirir mutlaka. tamamsa mesaj atınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendim de tamirciyim de otomatik şanzıman apayrı bir meslek hocam
Güvenilir biri lazım
Ustam selam hangi marka olarak yoksa genel bir otomazik sanzumancı mı arıyorsun.Saygılar
-
2. Sanayi Mustafa usta klinik oto.
quote:
Orijinalden alıntı: Dwayne35Ustam selam hangi marka olarak yoksa genel bir otomazik sanzumancı mı arıyorsun.Saygılar
A.s ustam
Vw 01m bir şanzıman var , büyük bir sorunu olduğunu düşünmüyorum da bizim işimiz değil biliyorsun
Dürüst bi şanzımancı lazım kendim ellemek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
2. Sanayi Mustafa usta klinik oto.Orası Kendi otomatik İşi yapmıyor diye biliyorum
Yetkili serviste bakımını yaptırın bence.
-
vw ise s.nezir iyi diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalciadam335Yetkili serviste bakımını yaptırın bence.
Yetkili servis otomatik sanziman tamiri yapmıyor
Onlar da otomatik sanziman tamiri yapmıyor
sizin şanzıman için bilemiyorum ama dsg için gidenler baya memnun ve düşük maliyet ile çözüyorlar gerek mekatronik gerek kavrama vs. yine de aklınızda bir fikir olsun diye önermiş bulundum.
Çiğli, Ata Sanayi
Şahsen tanıdığım insanlar. Kurumsal firmalara da iş yapıyorlar. Görüşmenizi tavsiye ederim.
-
Gordinim izmir deme bana o izmir mentes kampi denen yer mu anamizdan emdigimiz sutu burnumuzdan getirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XROrası Kendi otomatik İşi yapmıyor diye biliyorum
Alıntıları GösterYapıyor hocam 2 tane klinik oto var büyük olan değil küçük olan su deposunun karşı sokağında. İzmir'de tek geçerim ustayı git bir görüş eli boşsa yapıyor zaten sadece.. dükkanda tek çalışır Mustafa usta çırak bile almıyor yanına. Ben geçen yıl infiniti i30 aracıma Arkadaş tavsiyesi ile sıfır şansızman yaptırdım çok memnun kaldım. Hemde diğer isim yapmış meşhur yerlere göre o zaman için %50 uyguna yapılmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arac ne
golf 4 01M
-
Ankara'da ikamet ediyorum. İzmir Buca sanayii sitesinde Tibet usta var. Profesyonel şanzuman servisi. 5 sene önce
Didim'de tatildeyken vw bora aracımın şanzımanı kilitlenmişti. Çekiciyle Tibet ustaya geldik. 4 gün içinde şanzımanı değiştirip teslim etti sağolsun. Bilgili tecrübeli ve kendini sürekli geliştiren bir usta bildiğim kadarıyla. Yurtdışına şanzıman eğitimlerine gittiğinden bahsetmişti. Tavsiye ederim.
-
Çok teşekkür ederim de çok şikayet var maalesef kendisi ile alakalı
Yarın kendim sanziman beynini sokucem nasipse
Başka çare kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arabada klima açık uyumak
- kapı sacı nedir
- opel corsa 1.3 cdti hangi motor yağı kullanılır
- ankara trafik denetleme şube müdürlüğü detsis no
- self servis oto yıkama
- kia picanto 2024
- renault fiyat listesi 2025
- phev araçlar
- togg adas nedir
- togg şarj süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X