16temmuzda uzun zamandır planladığım tatile çıkıcaz.herşey güzel olsun istiyorum konforlu olsun.izmirden antalyaya gidicez 3kişilik ailemle..oradan manavgat alanya dim çayı dim mağarasının olduğu yere kadar gidicez.
araç olarak konforu üst seviye olarak yeni laguna veya yeni ford mondeo istiyorum.
bugün girneye gittim cadde boyuca birsürü kiralama dükkanını gezdim.mondeo yok.ama laguna bir yerde var.orası da 2 sene önce fiat panda kiraladığım beyaz yunuslar oto kiralama. fiyat günlük 100ytl
evdekinler çok dedi.eee dedim sanki kiraladığımız panda çok ucuzdu! ona da günlük 60ytl mi ne vermiştim.
izmirde bildiğiniz bir yer var mı yeni model bu 2 araçtan birini kiralayabileceğim?
bornovaya bakmadım manavkuyu çevresinde var birkaç tane orada var mıdır?
yok mu
manavkuyuda yan yana 5-10 tane mondeo duruyor.büyük ihtimal galeridir.sakarya caddesinde.boş tarlanın karşısında.bi gidip bakarsanız bulabilirsiniz. bu arada iyi tatiller.biz de 95 ve 96 yıllarında karavanla izmirden çıkıp kıyıdan alanya'ya kadar gitmiştik.ne güzel olmuştuo zamanlar ufaktım gerçi
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
16temmuzda uzun zamandır planladığım tatile çıkıcaz.herşey güzel olsun istiyorum konforlu olsun.izmirden antalyaya gidicez 3kişilik ailemle..oradan manavgat alanya dim çayı dim mağarasının olduğu yere kadar gidicez.
araç olarak konforu üst seviye olarak yeni laguna veya yeni ford mondeo istiyorum.
bugün girneye gittim cadde boyuca birsürü kiralama dükkanını gezdim.mondeo yok.ama laguna bir yerde var.orası da 2 sene önce fiat panda kiraladığım beyaz yunuslar oto kiralama. fiyat günlük 100ytl
evdekinler çok dedi.eee dedim sanki kiraladığımız panda çok ucuzdu! ona da günlük 60ytl mi ne vermiştim.
izmirde bildiğiniz bir yer var mı yeni model bu 2 araçtan birini kiralayabileceğim?
bornovaya bakmadım manavkuyu çevresinde var birkaç tane orada var mıdır?
Günlük 100 ytl çok muu? Bence bedava ama tabi eğer rent a car kaskolu ise. Sanırım değil çünkü bu fiyata rent a car kaskolu bulmak imkansız gelio bana.
laguna mondeo fln için 200-300 arası bir fiyatverirler gibi geliyor bana. Vito bakmıştım ben 250 ytl gunluktu.Tabii haftalık olursa biraz daha düşer fiyat
Mondeo'yu bulabilirseniz Lagunadan bence daha hoş görünüme sahip bir araç, Ama konforda bilemiycem ikiside eşit sayılabilir, Sizin yerinizde olsam mondeo'yu tercih ederdim
ben de izmirde kiralayacak otm colt bakıyorum...emanet araba nede olsa huyunu suyunu bildiğimiz bir araç olursa daha rahat ederiz diye düşünüyorum. ama şimdiye kadar bulamadım.