Şimdi Ara

İzmirde Dil Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir'de genel amaçlı ingilizce kursu arıyorum. Bildiğiniz var mı? Amerikan kültür ve tömer var benim bildiğim.

Bu kurslara gitmiş olan var mı aranızda? Varsa yorum alabilirmiyim?

Ya da bildiğiniz yerleri söyler misinz?

• Karsıyakada oturuyorum.Amerıkan Kultur'e gittim.Haftada 5 gun ayda toplam 80 saat ders verıyorlarmıs.6 kur varmıs toplam ve her ay 1 kur atlıyorsun.Fıyatı duydugumda soka ugradım acıkcası.525 lıra.

Tomer dusunuyorum ama o da uzak kalıyor.
  • Evet bende ingilizce dil kursuna gitmek istiyorum.3 kur kadar english academy ye gittim ama bi yararını görmedim bıraktım :S
  • Aylık 525 mi

Gerçi haftada 5 gün çokmuş ben 2 gün gibi birşey düşünüyorum.
  • bu hızlandırılmıs gıbı bır seydı sanırım.Sımdı uzak olmasına ragmen tomere gıtmeyı dusunuyorum.Hazırlıga baslamadan 1 ay bıle gıtsem kardır heralde
  • Amerikan Kültür'e gittim 1 kur pek beğenmedim bıraktım, test sonucunda 3.kur çıkmıştım ama 3.kur çok basit gelmişti bana. 150 liraydı galiba ücret, kitap alıp evde çalışsanızda aynı şey bence. Kursa gerek yok.
  • Ben de ingilizceye heves ettim malum devlet okulunda pek bişey öğrenemiyoruz,izmir de haftada 2 - 3 saat lik bir yer var mı bildiğiniz fiyatı uygun dersi güzel olan bir yer?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Şirinyer'de oturuyorum, Bilmer dersanesi var. Bildiğim kadarıyla dil ve bilgisayar kursu veriyorlar. Bi konuşmak lazım.
  • english academy'nin methini çok duydum giden arkadaşlarımdan. amerikan kültürü niyese pek tavsiye etmiyorlar. bir de yeni ingiliz kültür açıldı izmirde (british culture diye geçiyor reklamlarında). o da iyi olabilir, ingiliz ingilizcesi ne de olsa, karizması farklı:) ama dezavantajı; giden yok işte yeni açıldığı için. riskli bi tercih..
  • İzmirde ukla ve deulcom var bunlar için iyi diyorlar.Bu kurslar hakkında bilgisi olan var mı?Bir de dokuz eylül üniversitesinin kursları var.
  • Arkadaşlar ben önce oydem diye bir yere gittim 2-3 ay beğenmedim daha yeni mezun olmuş öğretmenler giriyodu derse sonra amerikan kültüre gideyim dedim ama oraya giden bir arkadaşımda sınıfların çok kalabalık olduğunu söyledi. Şimdi assist akademi ye gidiyorum sınıflar kalabalık değil 4-5 kişi ayda 180 lira veriyorum şimdilik memnunum. Nette assist akademi diye aratırsanız çıkar zaten.
  • *Deulcom a yazılacağıma İngiltere de Ders alırım . Öyle bir fiyat çekiyorlarki şaka olmadığını anlamanız için gidip konuşmanız lazım

*Dokuz eylül'ün kursları uygunmuş fakat ben gittiğimde Dönem bitmiş.

bi kaç yere daa gittim .

Adam ağzında sigara 300 liraya olur diyo. 10 bin tane branjı var adamın. Deulcom yakınlarındaydı. Süslü süslü reklamlar felan yapmış bide .s

Ne ayak anlamadım. İzmir'de ingilizce öğrenilmez. Paranla mundar olursun vallahi billahi :D
  • Beyine çip takıp direk ingilizceyi öğretiyorlar galiba. Yoksa bu kadar paraya ingilizce yanında daha neler alabiliriz?
  • İngilizce için İzmir'de profesyonel dil eğitim merkezi bulmak oldukça zor. Hatta İngilizce'yi brıak herhangi bir dil için kurumsal bir dil kursu yok.

Fransızca için Fransız kültür merkezi, Almanca için Goethe Institute, Italyanca için Italyan kültür merkezi, İng. içinde Amerikan Derneğine göz atmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naten

İngilizce için İzmir'de profesyonel dil eğitim merkezi bulmak oldukça zor. Hatta İngilizce'yi brıak herhangi bir dil için kurumsal bir dil kursu yok.

Fransızca için Fransız kültür merkezi, Almanca için Goethe Institute, Italyanca için Italyan kültür merkezi, İng. içinde Amerikan Derneğine göz atmakta fayda var.

İspanyolca için?
  • alsancak tömer'e git derim. ben mezun oldum tömerden. çok memnun kaldım.
  • Özel bir bilgim yok. Bilgin varsa paylaş bizimle. İspanya fahri konsolosu varsa ona bir uğra. İspanyol Kültür Derneği İzmir'de var mı bilmiyorum. Aslında hiç duymadım. İspanyollar kültürlerini yaymak için bu taraftan çok Güney Amerika'da takılıyorlar sanırım :)

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Orijinalden alıntı: naten

İngilizce için İzmir'de profesyonel dil eğitim merkezi bulmak oldukça zor. Hatta İngilizce'yi brıak herhangi bir dil için kurumsal bir dil kursu yok.

İspanyolca için?

• İzmir'de adam gibi bir yer yok.Ya çok para verip karşılığını alamayacaksanız,ya da daha azını verip hemen hemen hiçbir şey alamayacaksınız.

En iyi yöntemi size söyleyeyim,gramer bilginiz varsa hikaye kitabı alıp kelime haznenizi geliştireceksiniz.Grameriniz zayıf ise Sevgi Yolu'ndan kaliteli bir gramer kitabı alacaksınız.

İngilizce,kursta öğrenilmiyor bence.Hele o "3-6 ayda İngilizce" lafları tamamen palavra.

Sadece İzmir ile alakalı değil,WSI'a giden bir arkadaşım var.Dünyanın parasını dökmüş (6 bine yakın idi sanırım) haftada en fazla 6 saat hoca ile çalışıyoruz diyordu,hep bilgisayar başında eğitim varmış.Bilgisayar başında olacaksa bu iş alırım/indiririm Daylight eğitim seti,olay biter.
  • Arkadaslar biraz sonuc alınamamasi malesef kurs ortamından, kalabalık sınıflardan kaynaklanıyor.

Izmir'deki arkadaslara İngilizce için E.I.C English özel ders merkezini şiddetle tavsiye ederim.
    Ben de sizin gibi ilk etapta kursa gidip sonuc alamayanlardanım. Ayrıca fiyatları da çok makul.

http://www.eic-english.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembasmaci

Arkadaslar biraz sonuc alınamamasi malesef kurs ortamından, kalabalık sınıflardan kaynaklanıyor.

Izmir'deki arkadaslara İngilizce için E.I.C English özel ders merkezini şiddetle tavsiye ederim.
    Ben de sizin gibi ilk etapta kursa gidip sonuc alamayanlardanım. Ayrıca fiyatları da çok makul.

http://www.eic-english.com/

"Makul" göreceli bir kavram.Tam bir fiyat söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 5 Ağustos 2009; 13:15:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.