Şimdi Ara

İzmir ve Aydında oturanlar lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, samimiyetinize güvenerek:

''Bana ancak siz yardım edersiniz.'' ''Halden anlarsınız.'' diyorum başka da bir şey demiyorum....

İzmir'e yeni taşındım dolayısıyla pek fazla bir yer bilmiyorum. ''EEE çık dolaş!'' diyebilirsiniz malesef kafamı kaşıyacak vaktim yok! O yüzden söylediğiniz belirttiğiniz bir yer olursa nokta atışı yapmayı planlıyorum....Git-AL-Dön cinsinden....

Arkadaşlar acil olarak 2 tane takım elbise almam lazım...Hem İzmir hem de Aydın'da bildiğiniz alış-veriş ettiğiniz güvendiğiniz yerler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Mümkünse marka satan yerler olması tercihimdir ama hem marka satıp hem de şu an indirimde dediğiniz yerler varsa daha makbule hatta emine geçebilir. :)

Bunun yanında marka tavsiyelerinizi de ''Ben ... markasını ... yerden çok uygun olarak ... tl'ye aldım.'' cinsinden kapsamlı ve aydınlatıcı bir kalıpla iletirseniz benim için daha uygun olur...

Bunun yanında ''Adı duyulmamış ancak on numara takım elbiseyi... yerde satıyorlar üstelik fiyatları da çok uygun...'' şeklinde yeni ve ufuk açıcı önerilerde getirebilirsiniz...

Yani kısacası marka-fiyat-mekan üçlüsünün bir arada olduğu mümkünse indirimde olan yerler öncelikli olarak önerilerinizi dört gözle bekliyorum...

Dediğim gibi belirttiğiniz mekanlar İzmir'de ya da Aydın'da olabilir çünkü kendim İzmir'de kardeşim ise Aydın'da şimdiden hepinize çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler...

• güncelll bir cevap bile yok daha ya :(
  • İzmir/Konak - YKM
    İzmir/Balçova - Agora
    İzmir/Konak - Kemeraltı Çarşısı

Kemeraltı Çarşısı ve YKM yanyanadır.Bu 2 yerden Balçova yani Agora AVM 45 - 60 dk.'nızı alır.Yazdığım 3 yerde de bulabilirsiniz.
  • aydın söke yolunda bir sürü yer var git dolaş bak bulursun birşey
  • ykarı!! sesimi duyan yok mu tavsiyesi olan yok mu başka y a:(
  • Forum bornova olabilir. Fakat orda takım elbise satan yer var mı hatırlamıyorum.
  • Forum Bornova
    Forum Aydın
    Agora Balçova
    Özdilek İnciraltı
    YKM Konak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçengün eniştem geldi samsundan ve oda 2 takım elbise almak istedi bende eniştemi götürdüm palmiye altınyıldıza ve ordan 3 pantolon aldı toplam 99 tl ye ayrıca bir takım elbise aldı 160 tlye ki 1 tane takım elbise alana 2.si 99 tl idi ve dayanamayıp 1 tane daha takım elbise aldı ayrıca altınyıldız cok kaliteli ürünler çıkartıyor tavsiyem altın yıldıza da bir bak şu an tam olaraktan aynı fiyata satıyorlarmı bilmiyorum belki indirim fln kalkmış olabilir ama işin balçova agoraya fln düşerse palmiyede altınyıldıza uğra olmadı hmn kapının girişinde monopeto var orasıda güzeldir ama fiyatlar normalinden biraz daha pahalı gibi geldi .
  • Büyük bir marka değil fakat oldukça kalitelidir. Kemeraltında: "Genç Hacılar" Bunun haricinden Ykm'nin arkasında Barçın'ın karşısında "Yeni Konak" mağazasının yanılmıyorsam 3. katında bu tür klasik elbiseler satılıyor ve bildiğim kadarı ile gayet kaliteli ürünler. Son olarak yine aynı Barçın'ın karşısındaki dükkanlarda yanlış hatırlamıyorsam bu tür klasik elbiseler satılıyor.
    Kısaca:
    1-Genç Hacılar
    2-Yeni Konak
    3-Kemeraltındaki klasik takım elbise satan yerler...
  • Forum Bornova
    Balçova Agora
    YKM

Kemeraltına hiç gitmedim (bende 4 aydır izmirdeyim),ama yani kalite marka falan olacağını sanmıyorum orada
  • balçova agora altın yıldız ve konak ykm kafama yattı ykm de umarım birden fazla marka mevcuttur peki bu sarar ya da css ürünleri satan yerler varmı bildiğiniz ya da başka bir marka tavsiyesi olan
  • park bornova outlet var. bornova metronun ordan servis kalkıyor. içersinde sarar,kiğılı,altınyıldız,damat mağazaları var ve çok uygun fiyata takım elbise alabillirsin outlet olduğu için. ben geçen sene 180 liraya sarar'dan almıştım etiketi 300 liraydı 180'e düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graduate -- 7 Şubat 2010; 2:25:55 >
  • Forum Aydın

Çiğli Kipa

Forum Bornova
  • arkadaşlar yardımınız esirgemediğiniz ve ilgilendiğiniz için teşşeküür ediyorum ayrıca yeni önerilerinizi dört gözle bekliyorum :) gerçekten önerileriniz ufuk açıcı İzmire yeni taşındığım için malasef çoğu yeri bilmiyorum ve tekrar yardımlarınız için teşekkür diyorum :) gece gece konuya mesaj yazılması beni duygulandırdı açıkçası 2 gündür kimse bi şey yazmıyordu demekki konu aşağılarda kalmış :)

bu park bornova outlet forum bornava da mı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxe2010 -- 7 Şubat 2010; 2:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

Geçengün eniştem geldi samsundan ve oda 2 takım elbise almak istedi bende eniştemi götürdüm palmiye altınyıldıza ve ordan 3 pantolon aldı toplam 99 tl ye ayrıca bir takım elbise aldı 160 tlye ki 1 tane takım elbise alana 2.si 99 tl idi ve dayanamayıp 1 tane daha takım elbise aldı ayrıca altınyıldız cok kaliteli ürünler çıkartıyor tavsiyem altın yıldıza da bir bak şu an tam olaraktan aynı fiyata satıyorlarmı bilmiyorum belki indirim fln kalkmış olabilir ama işin balçova agoraya fln düşerse palmiyede altınyıldıza uğra olmadı hmn kapının girişinde monopeto var orasıda güzeldir ama fiyatlar normalinden biraz daha pahalı gibi geldi .

palmiye bir mağza adımı zira agora da ne palmiye nede altınyıldız diye bir mağza gözükmüyor

http://www.agoraizmir.com/

şu altınyıldız takımların satıldığı mağzanın tam adını alabirmiyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxe2010 -- 7 Şubat 2010; 5:09:17 >

• Kampanyada olan marka satan yerleri araştır.Biz yıllarca ucuza alıyoruz diye kemeraltından aldık magazalara bakmıyorduk sonra baktım ki marka elbiseler kemeraltından ucuza geliyor hemde daha kaliteli.Kemeraltı esnaflarına gidipte kazıklanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxe2010

quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

Geçengün eniştem geldi samsundan ve oda 2 takım elbise almak istedi bende eniştemi götürdüm palmiye altınyıldıza ve ordan 3 pantolon aldı toplam 99 tl ye ayrıca bir takım elbise aldı 160 tlye ki 1 tane takım elbise alana 2.si 99 tl idi ve dayanamayıp 1 tane daha takım elbise aldı ayrıca altınyıldız cok kaliteli ürünler çıkartıyor tavsiyem altın yıldıza da bir bak şu an tam olaraktan aynı fiyata satıyorlarmı bilmiyorum belki indirim fln kalkmış olabilir ama işin balçova agoraya fln düşerse palmiyede altınyıldıza uğra olmadı hmn kapının girişinde monopeto var orasıda güzeldir ama fiyatlar normalinden biraz daha pahalı gibi geldi .

palmiye bir mağza adımı zira agora da ne palmiye nede altınyıldız diye bir mağza gözükmüyor

http://www.agoraizmir.com/

şu altınyıldız takımların satıldığı mağzanın tam adını alabirmiyim acaba

Altınyıldız mağazası Palmiye avm nin içerisindedir. Palmiye avm ise Agoraya yakın tam olarakta balçova migrosun yanındadır. Ben yine oralarda olan kipa avm deki boyner mağazasından alıyorum orada çoğu markayı bulmak mumkun bahsedilen altınyıldız markasınıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerLand -- 7 Şubat 2010; 9:27:13 >

• çok sağolu arkadaşlar yönlendirmeniz ve yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.