Şimdi Ara

İZMİR-TİRE ÖDEMİŞ BİRGİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yakın zamanda izmir birgi ödemiş ve tireyi gezmeyi düşünüyorum buralar hakkında bilgi alacaktım
    1şimdi izmirde iki tane mi otogar var buradan direk BİRGİ ye giden otobüs vs varmı?
    2ve izmirde mekezde nerede ne yenir bu boyoz mu ne varmış nereden alınır ?
    3o konak meydanından tren garına yürünerek gidilirmi?
    4ve bu ilçeler arasında sürekli minibüs otobüs varmı ?
    5tarihi nereler gezilir bu ilçelerde ve ne yenir en iyis nerede yapar
    Yardımcı olursanız sevinirim :D

• yardımcı olan yokmu ?
  • Konaktan tren istasyonu 10: dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tire ve odemisin neresini geziceksin hocam gitme bile gerek yok izmiri gez yeter. ha odemise illa gidicem diyosan odemis koftesi ye hayatinda yedigin en guzel sey olabilir o ekmegi yaga batirip getiriyorlar kizarmis sekilde ustunde kofteler offff

• Hocam eğitim vermek amacıyla izmirin tüm ilçelerinde buna ödemiş ve tirede dahil birer hafta kaldım. Eğer iş mecburiyetin yoksa gitmeni tavsiye etmem çünkü gezip görebileceğin bir yer yok kalabileceğin güzel bir otel yok. İzmirde olduğuna felan bakma tamamını gezmek hemen hemen 2-3 saatini falan alır. Ama tavsiye istiyorsan eğer izmirin merkezi yerleri haricinde Menderes tarafını falan öneririm hele ki altında kendi aracın varsa o manzaraları görünce dediğimi anlarsın zaten.
  • 2- alsancakta ünilü pastane var adı dostlar fırını oradan boyoz yiyebilirsin
    3-konaktan basmane garına 20 dklık yürüme mesafesi
    odemiş - tireye basmane garından tren kalkıyor . ödemişe öğrenci en son 8 liraydı
  • eyvallah peki yöresel yemek merkezde konak tarafında nerede yiyebilirim ayrıca konakta erken saatlerde boyoz nerede bulabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Tüm pastanelerde börekçilerde bulursun
  • eyvallah tavsiyelere devam
  • 2) Boyozu her yerde bulabilirsin. En meşhuru ise alsancak dostlar fırını.
    3) Yürünür ama metroyla da gidebilirsin 2 durak.
    1,4,5) 20 yıllık İzmirli olarak bu yerlere hiç gitmedim.
  • 1- Direk birgiye giden otobus yok izmir-odemis-birgi olarak gidebilirsin

3-Gidilir bi 10 dakika mesafe surer

4-izmirden odemise 2 saatte bir tren ve her saat basi otogardan otobus kalkiyor odemisten birgiye isede devamli dolmus var

5-tarihi olarak birgiyi komple gezebilirsin tam tarih mekani cakiraga konagina vs gidebilirsin. Odemiste odemis kofte yiyebilirsin hursit kebab yapar en iyi kofteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutt159 -- 19 Nisan 2018; 3:38:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.