Şimdi Ara

İZMİR OPTİMUM OUTLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce eve geldim. Bu kadar kalabalığı futbol maçında stad'da ve burda gördüm.

Mağazalarda indirim vardı. Bütün mağazalar doluydu. Güzel mağazalar var ama hepsine giremedim. Yürüyen merdivenden inmek için bile sıra vardı.

Sonuç olarak izmir yeni bir Avm kazanmış oldu. Umarım devamı gelir.

• Evet acayip bir kalabalık var
  • Ben de dün gittim, hemen decathlon'dan t-shirt ve şort aldım.
    Reyhan'ın yeri çok kıyak olmuş bu arada.
  • öğle 12 civarında uğramıştım, aşırı kalabalık yoktu. Ama dönerken avm ye gidiş yönünde yol tıkanmış durumdaydı. Bir iki hafta sonra normale döner. ForumBornova, Özdilek ve Carfour dan başka gidilebilecek bi yer daha çıktı izmir lilere.
  • istanbuldaki optimumdada durum böyle
  • Geçen yıl Adana Optimum Outlet açıldığı zamanki izdihamı görecektiniz siz.
  • Serbest bölge kavşağını geçene kadar akla karayı şeçiyoruz.

Bizim ülkede nedense her şey tersten işliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 dk suruyor evden optimum ama daha gitmedim.1 haftaya giderim merak ediyorum :) bide bu decathlon guzel mi gidenler vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

3 dk suruyor evden optimum ama daha gitmedim.1 haftaya giderim merak ediyorum :) bide bu decathlon guzel mi gidenler vardir.

Decathlon'a gittim baya büyük ve kalabalıktı. Tüm spor malzemeleri mevcut.
  • sadece omu bugun çiğliye tugba özaymı ne gelmıs bı açılısa ust geçit ve magaza önunde bi ton kalabalık vardı ne oliyor yehaaaa demeden menemen dolmusuna bindim maça gittim geldim
  • hiç görmemiş gibi gidiyorlar
  • En yakın zamanda ziyaret edicem oraları.
  • quote:

3 dk suruyor evden optimum ama daha gitmedim.1 haftaya giderim merak ediyorum :) bide bu decathlon guzel mi gidenler vardir.

Ben İstanbul'da oturuyorum Forumda var Decathlon gerçekten tam bir sporcu mağazası a dan z ye her şey var.

Edit:Genel olarak decathlondan bahsettim İzmirdekini soruyorsanız bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 31 Mart 2012; 20:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

peki bu dr gibi bi kitap satan magaza var mi giyim olarak hangi markalar var ? gozunuze neler carpti ? magzalari ogrenebilecegim bi kaynak var mi ? ayakkabi falan alacaktim merak ettim bosuna uzaklara gitmeyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye açıldı tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Nereye açıldı tam olarak?

eren otonun yani alt gecitlerin baslangicinda serbest bolge karsisi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Nereye açıldı tam olarak?
    Ege Serbest Bölgesi karşısında ESBAŞ tren istasyonu yakınına açıldı. İZBAN ile rahatlıkla ulaşılabiliyor.
  • Daha açılmadan Saturn vardı.Sadece ona gittim yakın zamanda yeni halinede gidecem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

peki bu dr gibi bi kitap satan magaza var mi giyim olarak hangi markalar var ? gozunuze neler carpti ? magzalari ogrenebilecegim bi kaynak var mi ? ayakkabi falan alacaktim merak ettim bosuna uzaklara gitmeyelim :)

http://www.optimumoutlet.com/izmir/katplani.php#zemin

Mağazalar linkte var. D&R olması lazım. Ayakkabıyı pek bilmiyorum ama tommy'de 2 kot alana tişört hediyeliydi. Kotlarda 150-170 arasında değişiyor.

• Aman açılsın abi otobandan kopan forum bornovaya geliyor haftasonu arabayla giremez olduk foruma trafik felç oluyor resmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.