Şimdi Ara

izmir.net ankara.net istanbul.net gold üye olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• üyesi olan varmı ?
  • yOK MU ya
  • cogu arkadslık sitesinde üyeliğim vardı suan hiç birinde yok fakat hiç gold üye olmadım olsak ekmek cıkar mı acaba

yoksa üyeliklerin cogu fake olup para tuzagı mıdır sen ne için sormustun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canalanplt -- 3 Mart 2011; 13:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canalanplt

yoksa üyeliklerin cogu fake olup para tuzagı mıdır sen ne için sormustun dostum

Bende bunun için sordum. Düşer mi birileri acaba
  • abaza mahlukların siteleri.o siteye üye olan bi insan tanıyorsanız direk ilişiğinizi kesin.
  • kafede biri vardı üye olgun kadınlar takılıyor orda genelde her hafta birini düşürüyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gold üye değilim ama var yani üye olan adam 12 aylık üye 55 yl beriyo işde, 1 tane düşse allah bereket versin diyo :))
  • Denesek mi yani
  • ulan hero, aşk acısı çekersin sonra jigololuğa merak salarsın

Bu arada bir arkadaşım düşürmüştü, 60 yaşında ki kadın zor bıraktı peşini
  • fake dir coğu botdur yada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

ulan hero, aşk acısı çekersin sonra jigololuğa merak salarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

ulan hero, aşk acısı çekersin sonra jigololuğa merak salarsın

Dostum sende doğru diyorsun
    3 tane varsayılır da biraz da kendime hareket arıyorum. Sırf sms telefon nereye kadar.

• :D yavben en son aldım o eskı istanbul net yok artık o yuzden gereksiz
  • ben izmirnet e gold üye oldum, o kadar mesaj attım, sonuç alamadım, diğer şehirler de hikaye, paranızı kaptırmayın arkadaşlar, hele kredi kart no nuzu kesinlikle vermeyin, otomatik her ay çekmeye çalışıyorlar
  • Bu sitedeki kadınların hepsi fake. Boşuna paranızı kaptırmayın. İstersen brad pitt ol bu siteden kız bulamazsın çünkü sahte.
  • Bu şehir adları geçen yukarıda arkadaşın a ismini verdiği siteler kesinlikle sahte profillerle dolu bir site. Yıllardan beri farklı arkadaşlık sitelerine üyeyim. Ara ara o sitelerde gold üyelik alırım
    ve çok kişiyle tanıştım. Ama bunların neredeyse %80 kullanılmayan yada öylesine oluşturulmuş profillerle dolu. Sanki rakip siteden mişim gibi anlaşılmasın diye memnun kaldığım sitelerin adını vermiyorum. İnanın amacım çamur atmak filan değil. Sadece boşuna zamanınızı ve paranızı harcamayın diyorum. Diğer sitelerden aylar sonra gold üyeliği bıraksam bile tek tük mesaj geliyor. Bunlarda günde 100 kişiye mesaj atın isterseniz fark etmez. Uzak durmanız gereken bir site.
  • topunun ay qu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.