Şimdi Ara

Izmir mi Eskisehir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universite tercihlerinde bu iki sehir arasinda kaldim. Gece hayati pek muhim degil bar vs. duskunu bi insan degilim.

Oyle fantastik bi kampus hayati da aramiyorum.

Aradiklarim ucuz yasam, spor imkanlari, duzgun bi ulasim agi, tiyatro ve sinema imkanlari ve metrekareye dusen apaci sayisinin dusuk olmasi.

Universiteler deu ve anadolu ikisi de ikinci ogretim isletme veya iktisat olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu İşletme'de ikinci ögretim okuyorum. Cuma gününe kadar vizelerim olduğu için detaylı bir anlatım yapamıyorum. Cuma gününden sonra Pm'den ulaşabilirsin bana,her türlü sorunu yanıtlarım.

Sana şu kadar söyleyeyim. Eskişehir,gerçekten güzel bir şehir. (İstanbul'dan geldim buraya)
  • iki sehride biliyorum eskisehir izmirin yaninda bayagi sönük kalir izmire bir kere gelsen bir daha dönmek istemezsin tam bir avrupa kentidir cok cok kalitelidir hem insan hem sehir hem cografya olarak ama eskisehiri görsen tabiri caizse kacmak istersin cok bunaltici bir sehirdir zevk alamazsin daralirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

iki sehride biliyorum eskisehir izmirin yaninda bayagi sönük kalir izmire bir kere gelsen bir daha dönmek istemezsin tam bir avrupa kentidir cok cok kalitelidir hem insan hem sehir hem cografya olarak ama eskisehiri görsen tabiri caizse kacmak istersin cok bunaltici bir sehirdir zevk alamazsin daralirsin.
    aradığın özellikler için eskişehir.
  • Iki gundur arastiriyorum kafam allak bullak oldu. Dogma buyume izmirli arkadas eskisehir diyor. Eskisehirli arkadas izmir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

Iki gundur arastiriyorum kafam allak bullak oldu. Dogma buyume izmirli arkadas eskisehir diyor. Eskisehirli arkadas izmir diyor.

iyide onlar kendine göre yorum yapıyorlar da ondan.geec hayatı düşkünü değilim demişsin izmirin en büyük artısıdır o konu.onu geçince her türlü eskişehir alır.öğrenci memleketi ne de olsa hocam.eskişehirden vazgeçme ikisinede gittim ve kesinlikle izmirdekinden daha mutlu olacağını düşünüyorum.ayrıca dedğim gibi isteklerin neredeyse eskişehirin özellkleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

iki sehride biliyorum eskisehir izmirin yaninda bayagi sönük kalir izmire bir kere gelsen bir daha dönmek istemezsin tam bir avrupa kentidir cok cok kalitelidir hem insan hem sehir hem cografya olarak ama eskisehiri görsen tabiri caizse kacmak istersin cok bunaltici bir sehirdir zevk alamazsin daralirsin.

lan olm adam ekonomik yönden demiş..anlama sorunun mu var senin ne izmiri dyorsun la

ilk önce adam olmayi ögren konusma uslubunu düzelt sonra gec karsima yorum yap ben kendi düsüncelerimi aktardim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Bahcelievler mi pendik mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

lan olm adam ekonomik yönden demiş..anlama sorunun mu var senin ne izmiri dyorsun la

ilk önce adam olmayi ögren konusma uslubunu düzelt sonra gec karsima yorum yap ben kendi düsüncelerimi aktardim.

Alıntıları Göster
    Eskişehir bir öğrenci için en güzel şehirlerden biridir. Ulaşım kolay çünkü her yer yürüme mesafesinde. Okul ve kampüs güzel. Apaçi sayısı az gibi. Gece hayatına düşkün değilim diyorsun ama ayda bir kalkıp arkadaşlarınla içmeye gitsen ödediğin hesap belini bükmez. Eve çıkmak istesen kira v.s daha ucuz, evi tuttuğun yer çok uçuk olmadıktan sonra her şekilde merkez de olur. İki üniversitenin kampüsüne de tramvay gidiyor. İzmir'de doğdum büyüdüm, yaşayacak olsam orayı seçerdim ama, öğrenci olarak Eskişehir daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Eskişehir bir öğrenci için en güzel şehirlerden biridir. Ulaşım kolay çünkü her yer yürüme mesafesinde. Okul ve kampüs güzel. Apaçi sayısı az gibi. Gece hayatına düşkün değilim diyorsun ama ayda bir kalkıp arkadaşlarınla içmeye gitsen ödediğin hesap belini bükmez. Eve çıkmak istesen kira v.s daha ucuz, evi tuttuğun yer çok uçuk olmadıktan sonra her şekilde merkez de olur. İki üniversitenin kampüsüne de tramvay gidiyor. İzmir'de doğdum büyüdüm, yaşayacak olsam orayı seçerdim ama, öğrenci olarak Eskişehir daha güzel.

Alıntıları Göster
    Dostum olaya iş olanakları bakımından da bakarsak izmir gibi bir büyükşehirde okuman eskişehire göre seni iş bulma konusunda daha avantajlı yapacaktır.Bunun dışında izmire gittim ama açıkçası öyle ahım şahım bir yanı yok.Tekirdağlıyım bizim buranın çok büyük versiyonu gibi geldi.Belki de karakterime uymayan bir şehir olduğu içindir, bilemiyorum. Eskişehir'i bilmiyorum; ama senin dediğin özelliklere İzmir uymuyor pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Dostum olaya iş olanakları bakımından da bakarsak izmir gibi bir büyükşehirde okuman eskişehire göre seni iş bulma konusunda daha avantajlı yapacaktır.Bunun dışında izmire gittim ama açıkçası öyle ahım şahım bir yanı yok.Tekirdağlıyım bizim buranın çok büyük versiyonu gibi geldi.Belki de karakterime uymayan bir şehir olduğu içindir, bilemiyorum. Eskişehir'i bilmiyorum; ama senin dediğin özelliklere İzmir uymuyor pek.

Alıntıları Göster
    yaptım bakalım tercihleri tm1 sıralamam 1236xx.

Izmir mi Eskisehir mi?

deu yu öne çekmemde ailemden aldığım sözler etkili oldu, bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 29 Temmuz 2011; 18:38:39 >

• Eskisehirde yasiyorum guzel sehir.sakin bir yer 2 kisi apart tutarsiniz yeter.
  • quote:

yaptım bakalım tercihleri tm2 sıralamam 123673.

Izmir mi Eskisehir mi?

deu yu öne çekmemde ailemden aldığım sözler etkili oldu, bakalım ne olacak.

Keşke iktisatı işletme, çeko gibi bölümlerin önüne yazsaydın.
  • Iktisattan yana gozumu cok korkuttular, matematik soyle zor boyle zor dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Iktisattan yana gozumu cok korkuttular, matematik soyle zor boyle zor dediler.
    yazdığın bölümler tm1'den alıyor tm2 sıralaması ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oki91

yazdığın bölümler tm1'den alıyor tm2 sıralaması ne alaka?

Alıntıları Göster
    yanlış yazmışım. düzeltiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

yanlış yazmışım. düzeltiyorum.

Alıntıları Göster
    tabiki eskişehir

* hayat ucuz
    * okul/kampüs süper(bi ara içeride migrosumuz vardı,saolsun dekan öptü)
    * sinema tiyatro biletlerinde ucuzluk
    * ulaşım kolaylığı
    * bi ton festival konser istanbuldan sonra direk eskişehirde
    * öğrenci uçukluklarına alışmış halk
    * %60 öğrenci bazlı politika izleyen belediye
    * eğlenceye düşkün olmasan da nezih restoranlar ve barlar sokağı
    * 50 kuruşa internet kafe
    * TANTUNi LAN
    * plajı da var ama tavsiye olunmaz
    * dibinde gar ve heryere trenle seyahat etme imkanı
    * ve ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 29 Temmuz 2011; 19:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

tabiki eskişehir

* hayat ucuz
    * okul/kampüs süper(bi ara içeride migrosumuz vardı,saolsun dekan öptü)
    * sinema tiyatro biletlerinde ucuzluk
    * ulaşım kolaylığı
    * bi ton festival konser istanbuldan sonra direk eskişehirde
    * öğrenci uçukluklarına alışmış halk
    * %60 öğrenci bazlı politika izleyen belediye
    * eğlenceye düşkün olmasan da nezih restoranlar ve barlar sokağı
    * 50 kuruşa internet kafe
    * TANTUNi LAN
    * plajı da var ama tavsiye olunmaz
    * dibinde gar ve heryere trenle seyahat etme imkanı
    * ve ben

Alıntıları Göster
    Kriterlerini Eskişehir karşılar.İzmir'i övenlere pek bakma,senin için Eskişehir uyugn.Sadece biraz ufak biryerdir,onu göz önünde bulundur.Yürüyerek bir saatte öbü ucuna gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Kriterlerini Eskişehir karşılar.İzmir'i övenlere pek bakma,senin için Eskişehir uyugn.Sadece biraz ufak biryerdir,onu göz önünde bulundur.Yürüyerek bir saatte öbü ucuna gidersin.

Alıntıları Göster
    eskişehir sana daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

eskişehir sana daha uygun

Alıntıları Göster
    Her iki şehirde de bolca vakit geçirmiş biri olarak kriterlerine göre Eskişehir biraz daha ağır basıyor diyebilirim. Ama üniversite seçimi şehire göre olmaz kardeşim, nasıl olsa İzmir de Eskişehir de seni üzmez. Ookuyacağın okul önemli.
  • quote:

Universite tercihlerinde bu iki sehir arasinda kaldim. Gece hayati pek muhim degil bar vs. duskunu bi insan degilim.

Oyle fantastik bi kampus hayati da aramiyorum.

Aradiklarim ucuz yasam, spor imkanlari, duzgun bi ulasim agi, tiyatro ve sinema imkanlari ve metrekareye dusen apaci sayisinin dusuk olmasi.

Universiteler deu ve anadolu ikisi de ikinci ogretim isletme veya iktisat olacak.

Tercihlerini yapmışsın, hayırlı olsun.
    Aradıklarını Eskişehir'de de, İzmir'de de bulursun.
    Eskişehir İzmir'e göre küçüktür. Kiralar Eskişehir'de daha ucuzdur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.