Bildirim
izmir kskde spor salonu arıom ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uplayım barii
_____________________________ -
egemspor _____________________________ -
iskelenin karsısında sag ilk sokakda arada bi yer var fiyatı uygun olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 15 Mart 2009; 21:49:36 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ASİL01
egemspor
egemspor nerde acaba adres?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: onur45
iskelenin karsısında sag ilk sokakda arada bi yer var fiyatı uygun olabilir
orayıda biliom orasıda the bestin başka bi şubesi adamların 3 tane şubesi var ama pahalı_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kliwaj
uplayım barii
kardeşim sen ne biçim kankisin yaaa hiç bana yardımcı olmuyon spor konusunda_____________________________ -
up... _____________________________ -
230 4 aylık bence iyi bi fiyat ben antalyada aylığı 85 olan bi salona gidiyorum gerçi ben 60 veriyorum ama ucuz gibi geldi bana bizim burdada bi tane yeni açılan var aylığı 120 istiyo
230 4 aylık bence iyi bi fiyat ben antalyada aylığı 85 olan bi salona gidiyorum gerçi ben 60 veriyorum ama ucuz gibi geldi bana bizim burdada bi tane yeni açılan var aylığı 120 istiyo
işten çıkarılmamış olsam tabiki para problem olmıcakta işten çıkarıldım iş arıoz bakalım bulursam yazılcam hemen 9 aydır spor yapıorum vücut tam şekillenmeye başladı brakmak istemiyorum._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler