Şimdi Ara

İzmir Karşıyaka'da Konaklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 19 Eylül tarihinde İzmir'e gideceğim 4-5 günlüğüne bu süre dahada uzayabilir yalnız İzmir'i bilmiyorum bulunacağım zaman dilimindede sürekli Karşıyaka ve civarında olacağım Karşıyaka ve yakın civarlarda önerebileceğiniz temiz pansiyon,otel gibi konaklayabileceğim mekanlar varsa isimlerini yazarmısınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LεhV™ -- 29 Ağustos 2011; 2:08:27 >

• up
  • Karşıyaka tarafında benim bildiğim otel yok arkadaşım. Bence Konak/Çankaya tarafında kalıp istediğin zaman sadece 15 dakikalık güzel bir vapur yolculuğu ile Karşıyaka'ya ulaşabilirsin.

Daha önce benzer bir konu vardı, bir bak istersen:

IZMIRLILERDEN YARDIM *ozellikle konak cevresi*
    http://forum.donanimhaber.com/m_51776324/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51776324
  • Aslında beni deniz tuttuğu için vapur yolculuğu taraftarı değilim pek ama kalacak yer bulamazsam mecburi katlanacağım o 15 dakikalık mide bulantısına.
    Konu linki için ve cevap verip yardımcı olduğun için çok çok teşekkürler.
  • Rica ederim, yine de İzmir için yardıma ihtiyacın olursa, hiç çekinme. Burdan veya özelden yazabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
  • Karşıyakada mavişehirin girişinde yeni bir otel açıldı butik otel hotel blue mu ne çankaya tarafındada bi tane var ondan galiba. bi araştır.
  • Teşekkürler gokmay
    cremiesto dediğin isimde bi oteli inceledim bahsettiğinle aynı otel mi bilmiyorum ama güzel bi oteldi.
    Peki bu tarz otellerin fiyatları nedir tahmini olarak.
    Baktığım hiçbir otelde fiyata dair bilgi yok sanırım arayıp öğrenmem lazım yakaşık 10 gün kalacağım için geceliği 100-150 tl arası oteller biraz bütçemi zorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecelik 100-150 Lira bütçen varsa otel seçme konusunda zorlanmazsın kesinlikle.
    Çankaya'da önereceğim oteller oda+kahvaltı 60 ile 100 Lira arası zaten.
    Blue oteli biliyorum Basmane tarafında, ters bir yer tavsiye etmem asla. Ama Karşıyaka'da da ayrı bir oteli varsa bir araştır derim.
  • Basmane taraflarında her otele gitme sakın :) Karşıyaka'dan gunluk ev tutabilirsin genelde 5 gün ve daha fazla kullancaklara yardımcı oluyolar. Günlük ev kiralarıda 50 tl den baslıyo -1000 liraya kadar çıkıyor kalacağın gun sayısına gore pazarlıkta yapabilirsin. Ha ama uğraşamam ben evle felan diyosan otel iyi olur senin için.
  • @gokmay

Sanırım Çankayada bi otel ayarlayacağım benim için en önemli nokta ulaşım vede güvenilir temiz nezih bi mekan olması.Okuduklarımdan dolayıda basmane denen yerdeki otellerde kalmayı düşünmüyorum.

@ılgım

Tek kişi olduğum için okadar uğraş vermeye değmez birkaç kişi geliyor olsaydık ev daha mantıklı olurdu tabiki.Ama ben sabah çıkacağım akşam gelip uyuyacağım bu sebeple otel daha mantıklı.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  • İzmir'e gelmeden veya geldikten sonra bir şeye ihtiyacın olursa hiç çekinme lütfen kardeşim....
  • İnceliğinizden ötürü çok teşekkür ederim yeterince yardımcı oldunuz zaten.
  • Ne demek, paylaşmak/yardımlaşmak için burdayız....
  • gokmay'a katılıyorum ksk de yeni açılan butik otel var atakent mavişehir arasında bir yerde. ama bu yakada ne yazık ki başkada otel yok. İzmirin merkezindeki otellerin çoğu konak alsancak çankaya basmane civarında bulunur. Basmane ve çankayadaki otellere giderken 3 kere düşün araştır derim pek tekin değildir çoğu. Alsancak ve konakta tuzlu kaçabilir. Sana tavsiyem arkadaşında dediği gibi ev kiralama yoluna gidebilirsin. Onun dışında benimde bilgilerim bunlar.
    Olur yardımım dokunursa geldimide ulaşabilirsin ;) 22 yıllık bir karşıyakalı olarak yardımcı olmaya çalışırım
  • Karşıyaka da bildiğim kadarıyla otel yoktur. Karşıyakaya gittiğimde genelde ev kiralıyorum. İzmir de en çok otellerin ve pansiyonların bulunduğu yer Alsancaktır. Otelde kalacağım zaman oraya giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 4 Eylül 2011; 5:27:57 >
  • bir otel daha vqr cigli tarafinda anemon mu oyle biseydi galiba karsiyada otel durumu boyle malesef sebebini ben cozemedim ama karsiyakanin yapisindan galiba
  • Bilgi paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar.Karşıyakada konaklama imkanı bulunmadığı için artık mecburen başka alternatiflerede açık haldeyim.
    Baktığım oteller arasında Agora Konak Saray Hotel,Ontur İzmir,Park Hotel İzmir,Marlight Butik Otel bunlaridan birinde kalmayı planlıyorum sizce iyi seçimler mi yoksa içlerinde kalınmayacak türde bi otel var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LεhV™ -- 4 Eylül 2011; 7:08:02 >
  • Agora Konak Saray'ı biliyorum yeri çok ters, geç saatte oralarda dolaşman biraz zor olur.

Daha önce verdiğim linkteki konuyu açan arkadaş önerdiğim otellerden birinde konaklamıştı ve çok memnun kaldığından bahsetmişti. Ondan görüş alabilirsin @serkangsk

Çankaya'da önerebileceğim 4 otel var, sırasıyla;
    Otel Katipoğlu, Otel Babadan, Kaya Otel ve Kaya Prestij

Hem merkezi, hem temiz otellerdir.
  • Hımmm bunu bilmem iyi oldu iyiki fikrinize danışmışım yanlış tercihte bulunacakmışım yoksa.
    Dipnot:Arkadaşlar ben bayanım bu yüzden tavsiye otelleri bunu göz önünde tutarak yaparsanız daha yararlı olur sanırım.
  • Kordon'dan deniz kenarında 2 alternatif daha:

Kordon Otel
    http://www.kordonotel.com.tr/

Kilim Otel
    http://www.kilimotel.com.tr/
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.