Şimdi Ara

İzmir Karşıyaka Atakent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaşım 33 bi ay sonra 34e giricem. hayatımın 17 senesi bucada 14 seneside yeşilyurtta yaşadım. 2 senedir de torbalıda yaşıyorum. karşıyaka atakentte küçük bi market/tekel bayi devralma durumum var.

daha gidip araştırmadım geçmiş ciroları falan inceliycem barkod sistemi oto kapı vs her şey kurulu. aylık net kalan 10 bin civarı olacak gibi. tr şartlarında normal bi para işte. öldürmezde süründürmezde.

hayatımda kskye bi iki kere gitmişimdir nasıldır bu atakent muhiti yaşam nasıldır bilgi verebilir mi bilenler? saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkolden kırarsın parayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bureact

Alkolden kırarsın parayı
    umarım kazanırız bi şeyler

• Atakent kisımlari genelde maddi durumu orta üst ve üst seviye insanlarin yaşadığı bir yer alkol tüketimininde çok olduğu bir yer yaşadığim yer oraya yakın sayılır, başka merak ettiğin soru varsa sorabilirsin

• Açığı çok iyi görmen lazım.. benimde aklımda var birkaç bişiler ama para lazım tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    blok
  • Karşıyakada yaşayan biri olarak yazıyorum,atakent lüks sayılabilecek semttir. Eğitim oranıda yüksek yerdir,hırsızlık vs olayları pek duyulmaz atakentte.
    Sormak istediğini sorabilirsin

Dükkanın tam adresi verirsen uğrarız hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Eskişehir
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Karşıyakada yaşayan biri olarak yazıyorum,atakent lüks sayılabilecek semttir. Eğitim oranıda yüksek yerdir,hırsızlık vs olayları pek duyulmaz atakentte.
    Sormak istediğini sorabilirsin

Dükkanın tam adresi verirsen uğrarız hocam.
    tabi ki hocam alırsam paylaşırım adresi
    demek ki anladığım kadarıyla güzel bi muhit.
    zaten evlere serviste var markette tekelde işte :)
    şu an 2 de kapatıyormuş ama ben 12 gibi kapatmayı düşünüyorum zaten 10dan sonra alkol satmanın cezası büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Atakent kisımlari genelde maddi durumu orta üst ve üst seviye insanlarin yaşadığı bir yer alkol tüketimininde çok olduğu bir yer yaşadığim yer oraya yakın sayılır, başka merak ettiğin soru varsa sorabilirsin
    eşimle ayrılma sürecindeyiz. olursa ben tek yaşıycam orda. oralarda var mı 1+0 1+1 evler falan kira ne durumda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SarbiReyiz

eşimle ayrılma sürecindeyiz. olursa ben tek yaşıycam orda. oralarda var mı 1+0 1+1 evler falan kira ne durumda :)

Alıntıları Göster
    Neden ayrılıyorsunuz hocam üzüldüm inanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Neden ayrılıyorsunuz hocam üzüldüm inanın

Alıntıları Göster
    boşver hocam ya böylesi hayırlısıymış diyelim. sağol ilgin alakan için

• Küçüklüğümden beri karabağlarda oturuyordum son 2 yıldır aile işi nedeniyle Torbalı'da oturuyoruz. Katip çelebi'de okuduğumdan dolayı her gün Çiğli - Balatçık'a gidip geliyorum ve şunu söyleyim cidden havası bile farkediyor (Ksk , mavişehir vs için konusuyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 12 Mayıs 2019; 17:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Küçüklüğümden beri karabağlarda oturuyordum son 2 yıldır aile işi nedeniyle Torbalı'da oturuyoruz. Katip çelebi'de okuduğumdan dolayı her gün Çiğli - Balatçık'a gidip geliyorum ve şunu söyleyim cidden havası bile farkediyor (Ksk , mavişehir vs için konusuyorum).
    hem iş yapıp hem yeni bi sayfa açmaya ihtiyacım var. iyi gelir diyosunuz yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SarbiReyiz

Alıntıları Göster
    Var tabi hocam ama kiralar biraz yüksektir 1100-2000 arasında degişiyor kiralar iyi araştırirsaniz 1200-1400 tl güzel ev bulabilirsiniz coğu yerede yakın olursunuz Mavi bahçe avm çok yakin bostanli iskelede ayni şekilde yakın ksk taraflarina giden tranvayda var ulaşim olarak rahat edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Var tabi hocam ama kiralar biraz yüksektir 1100-2000 arasında degişiyor kiralar iyi araştırirsaniz 1200-1400 tl güzel ev bulabilirsiniz coğu yerede yakın olursunuz Mavi bahçe avm çok yakin bostanli iskelede ayni şekilde yakın ksk taraflarina giden tranvayda var ulaşim olarak rahat edersiniz

Alıntıları Göster
    sağolun hocam o zaman 1500e kadar bana yetecek güzel bi ev bulunur yani değil mi :) yarın veya salı mekanı görmeye incelemeye gidicem işte hemen aynı gün almam zaten gider gelirim bi süre.

• SarbiReyiz kullanıcısına yanıt
    Burda tekel marketler gece 2,3 kadar açık genelde ve eve servislerde saat sınırlaması yok alkol için,gece saat 12'de arıyorum mesela 1 birada olsa getiriyorlar.

Hocam market işine girerken şunu unutma iş baya yorucu izinin özel günün yok full time saatlerce işin başında olmak zorundasın kardeşin-abin yoksa tabi.

Birde hırsızlığa karşı çok dikkatli olucaksın tırnakçılara karşı özellikle,para alış verişinde çok dikkatli olup sayılarla aran iyi olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atakent değilde biraz mavisehir sahil kısmına kayarsan daha güzel olur fazla tekel yok oralarda. Genelde zengin kesim tabi ama yalı mahallesine yani içlere doğru fakirleşiyor. Sahil taraflarında güzel iş yaparsın hocam. Konuyu takip ediyorum açtığında geliriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.