EVET İZMİRLİLER VE İZMİR'E GÖNÜL VEREN ARKADAŞLAR, DOSTLAR, SEVGİ KELEBEKLERİ...
HEP İZMİRİN KIZLARI, HEP MUTLU İNSANLARI VS İLE ANILIR İZMİRİMİZ.... PEKİ İZMİR'İN HİÇ Mİ SORUNU YOK.. VARDIR TABİİ Kİ HER BÜYÜKŞEHİR GİBİ.. SİZCE NEDİR?
izmirin ideal kendine has yapısı bozuluyor bence zamanla,bir 10 sene öncesi gibi değil şuanda izmir ve halkı
valla ya,, kadifekale süper manzaraya sahip ama çıkamıyoz ki oaraya manzarayı izlemeye... türk filmi gibi..
.........ORAYA GİDEN BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ..
Allah rahmet eylesin , Ahmet PİRİŞTİNA'yı özlüyor İzmir , o hayatta olsaydı eminim herşey daha iyi olurdu ve olacaktı ...
Dediğiniz gibi en büyük sorun bence dışarıdan göç , takiben ise çarpık kentleşme , umarım bu hızda devam etmez , İstanbul'dan farkımız kalmaz korkusu içerisindeyim açıkçası ...
göç...
Çok fazla KLİMA satlıyo
Olanda benim gibi klima servisçisine oluyoo beeee
quote:
Orjinalden alıntı: codderial
valla ya,, kadifekale süper manzaraya sahip ama çıkamıyoz ki oaraya manzarayı izlemeye... türk filmi gibi..
.........ORAYA GİDEN BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ..
Neden çıkamayasın ki ? Git çık , orası senin , sana olumsuz davranış olursa güvenlik birimlerine bildir ve gereken yapılsın , ne güzel BAYRAĞIMIZ dalgalanıyor orada , TÜRK bayrağı olan heryede gönlünüz ferah olsun , bu vatan Türk'lerindir , kolay alınmadı bu vatan , üç kuruşluk çapulculara pabuç bırakmaz bu memleket ...
Malesef, yıllarca tecrübe ettim. İnsanları birazcık kaypak. Problem bu bence.
Hayatımda İzmir'e sayılı kere gitmişimdir. Bu ziyaretlerimden biri şansa 2 gün önceydi. Havaalanından taksisine bindiğim taksici bana içini bir döktü anlatamam. Dışarıdan göç, özellikle doğudan; İzmir'i ne hallere düşürdü, adam anlattı şaşırdım kaldım. Tek bir yerli tüccar kalmadı diyor adam. Birkaç kelime daha etti de onu burada yazamam. Ayrımcılık olur ama bunlar gerçekler.
SICAAAKKKK!!!!
Kızlar
şehre girerken koku kalmadı diyo herkes ama gidip koklama fırsatına nail olmadım hala...
ben antalyalıyım ama sürekli sewdiğim için giderim izmire ama en büyük sorunu şu çapulcu kürt çok war bundan da banlanırsak banlanak atın ölümü arpadan olsun
1-dışarıdan göç 2-otopark (Hatay ve Mithatpaşa'da oturanlar iyi bilir)
egetvye göre izmirin en büyük sorunu rogar kapakları
göç kötü, doğal gaz döşeme çalışmaları kötü, trafik felaket, bide bizim evin yanında karşıyakaya gidecek yeni yolu yapıyorlar bi türlü bitiremediler o kötü, sıcak kötü, nem berbat, koku kalmadı diyenin koklama sorunu var, yahu istanbulda bile boğazda yüzüyorlar biz ne zaman kordonda donla yüzecez...kötü, nesi güzel yaw izmirin
ben izmirliyim ancak 4 senedir üniversite muhabbetine antalyada yaşıyorum, fırsat buldukça hemen izmire gidiyorum
çoğunluğa katılıyorum göç bence en büyük sorun, hatta son zmanlarda kendi semtimde bile geceleri rahat yürüyemez oldum, gasp olayları baya artmış durumda. tabi bunu direk göçe bağlamakda yanlış.
birde körfez kokusu olayına gelirsek rahmetli başkanımız Piriştina yerinde rahat uyusun zmanında buna çözüm bulmuştu ve koku sorunu baya bi halledilmişti, ama onun vefatında sonra belediye pek iyi çalışmıyo sanırım bu koku yine gündeme geldi, en son o mevkiden geçişimde, yaz başıydı yanılmıyorsam baya bi kokuyu teneffüs etmek zorunda kaldım, inşallah yine önlemleri alınır diyorum.
Dışardan göç ile denmek istenen kurd göçümü?
İzmir dışındaki herhangi bir yerden bahsediliyordur.
Henüz 4 senedir İzmir'deyim, geldiğimden beri yapılan değişiklikleri gözden geçirdiğimde arada gerçekten dağların olduğunu görüyorum. Piriştina -yerinde rahat uyusun- olsaydı çok daha iyi şeyler yapılacaktı eminim. Bu başkan değil de bundan sonra kim gelecek ve neler yapacak bakalım.
Mazgal Terörü
Ya arkadaşlar yerinde rahat uyusun sizin dediğiniz gibi de.Ahmet Piriştina'nın ne yaptığını bir anlatsanız da ben de öğrensem...