Şimdi Ara

İZMİR'İN EN BÜYÜK SORUNU NE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada birçoğunuza katılıyorum.Ve ekliyorum.
    1)Betonlaşma ve plansız büyüme
    2)Göç
    Ve bence bütün bunlara sebep olan vizyonsuz belediye başkanları ve Kutlu Aktaş hariç verimsiz valiler
  • benim izmirle ilgili bi sorunum var

kızların merkezinde oturuyorum ama şu anda sapım...
  • "Ya arkadaşlar yerinde rahat uyusun sizin dediğiniz gibi de.Ahmet Piriştina'nın ne yaptığını bir anlatsanız da ben de öğrensem... " Ne yapacak "koolandgang" kordonda bol bol rakı içti maalesef rahmetli İzmire bir çivi bile çakmadı yinede hala efsane başkan falan deniliyorya şaşarım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat aksu

"Ya arkadaşlar yerinde rahat uyusun sizin dediğiniz gibi de.Ahmet Piriştina'nın ne yaptığını bir anlatsanız da ben de öğrensem... " Ne yapacak "koolandgang" kordonda bol bol rakı içti maalesef rahmetli İzmire bir çivi bile çakmadı yinede hala efsane başkan falan deniliyorya şaşarım....

o bir efsanedir her izmirli için...izmirin kalitesini bırak bir üst seviyeyi bir kaç seviye üste taşıdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

valla ya,, kadifekale süper manzaraya sahip ama çıkamıyoz ki oaraya manzarayı izlemeye...
    türk filmi gibi..

.........ORAYA GİDEN BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ..

kordona wc istiyoz bu gidişle prostat olucaz..
  • izmir'in en büyük sorunu benim orda olmamam
  • YAW O DİİL DE O KONAK MEYDANINI KİM TASARLAMIŞ ALLAH AŞKINA,, HİÇBİŞEYE BENZEMİYO.. MİLLET YİNE YKM'NİN ORDAN BAŞLIYO,KEMERALTI GİRİŞİNE KADAR TEK HAT İZLİYO... Bİ TEK ŞEKİL DİYECEM AMA, ŞEKİL DE YOK YAW KONAK MEYDANINDA.. PASO ŞOPARLAR PİNİK YAPIYO O ÇİMLERDE... AH ULAN ŞU KONAK MEYDANINI YOLGEÇEN HANI DİİL DE ŞÖÖLE OTURULACAK Bİ YER YAPSALARDI KEŞŞKE,,
  • konkata birionumu kesti 1 milyon versene datlim dedi konagin gerceksorunu o
  • aşırı göç gerçekten bir 10 sene önceyle arada baya bir fark var malesef izmirde elden gidiyor...:(
    Beldiye başkanları hiç bir sorumluluğu üstlenmeyen sadece ağız dalaşı yapıp gün geçiren kimseler oldular izmirde ama tabi bunların içinde Ahmet piriştina tabiki olamaz çünkü o bir beyefendiydi.İzmiri seven ve güzel birşeyler yapmak için uğraşan biri.Keşke yaşasaydı da şu güzel izmire dahada güzellikler katabilseydi.
    İzmirdeki enbüyük ikinci sorunda bu bürokratik kafalar yok anıtlar kurulu yok imar izni verilemez uygun değil muhabbetleri yani hep boş işler iki dakika uzakta inanılmaz çirkin bir yapılaşma ve izmirlilerin dahi girmek istemediği bir semt ama yapılacak herhangibir yatırımın önünü kesmek ve kaçak olur demekde bizde...
    neyse astığı astık kestiği kestik bir başkan gelmezse yalaka tipli insanlarla devam ederse bu izmir bozulmayada devam eder
  • konut ihtiyacı ve ulaşım sorunlarının bir an önce çözülmesi lazım, bana göre şu an en büyük sorun bunlar.
  • ben izmir'imi her şeyiyle seviyorum. dünya üzerinde sorunları olmayan büyükşehir yoktur. sorunsuz mekanlar ancak yaylalara çıkınca olabilecek bir şey, ama toplu halde yaşanılan yerde sorun olmamasını beklemek ütopik bir yaklaşım olur...
  • izmirin en büyük sorunu kadifekaledir diğer bütün sorunlarda buradan çıkar.......
  • Bir günlüğüne izmirde hiç bir araç olmasa
  • gerci heryerde olabilir ama bu sıcak havalarda cop kutuları igrenc kokuyor.adım bası cop kutusuda olunca berbat oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 23 Ağustos 2006; 12:29:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

ben izmir'imi her şeyiyle seviyorum. dünya üzerinde sorunları olmayan büyükşehir yoktur. sorunsuz mekanlar ancak yaylalara çıkınca olabilecek bir şey, ama toplu halde yaşanılan yerde sorun olmamasını beklemek ütopik bir yaklaşım olur...

Kimse demiyor ki İzmir'de sorun yoktur ya da İzmir'i sevmiyorum diye. Büyük şehirlerde olduğu gibi İzmir'in de sorunları var, onları dile getirmemiz gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

Dışardan göç ile denmek istenen kurd göçümü?

Evet Kürt!! göçü!!

Denizliden, Ordudan veya herhangi başka biyerden gelen adam yapmıyor böyle zorbalıklar taşkınlıklar veya hırsızlıklar...İzmirin eenn büyük sorunu DOĞUDAN ALINAN GÖÇ tür...

Daha sonrada alt yapı...
  • yapılmamış yollar çukurlar var.arabaya ve çocuklara zarar verebilir
  • ve bu sorunların arasına ztn önce olmuş ama şimdi pek kalmamış bir olayın hortlaması da var. denizin lağım sularıyla kirlenmesi. dün akşam saat 9:30 gibi evden çıktım bisikletle sahile gidiyorum. tam güzelyalı hava hastanesinin ordan döndüm denize doğru, bir serinlik geldi yüzüme ohhh bea dedim içimden biraz daha gittim m.kemal sahil bulvarına vardım ışıkların orda bir koku gelmeye başladı ışıklardan geçtim vardım denizin yanına. keşke varmaz olaydım bu nasıl bir kokudur böle her taraf leş gibi kokuyor. göztepe iskelesine doğru yöneldim o traflarda berbat kokmuş allahtan üçkuyular isk.tarafı temiz miş sonunda o tarafta rahatça nefes alabildim. büyük ihtimalle poligon deresinden kaynaklanan bir durumdu bu ve sanıım körfez yavaş yavaş eski günlerine!!! dönüyor......!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 23 Ağustos 2006; 13:11:32 >
  • Ahmet PİRİŞTİNAnın vefatından önceki son yaptığı işi hatırlarsak üviversitew oyunlarını İzmire getirmesidir, ekonomiye ve tanıtıma kattığı katkıyı bilmem anlıyabiliyormu bazı arkadaşlarımız, yada metroyu da örnek verebilirim,çok sevilmesinin nedenide yaptığı belediyecilikti
  • surekli kendini istanbulla karşılaştırması

bence izmir kendini çok iyi pazarlyabilecek bi şehir ama kullanamayan belediye başkanları geliyor surekli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.