Bildirim
::: ๘۩ ::: İZMİR GRUBU ::: ๘۩ ::: (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
::: ๘۩ ::: İZMİR GRUBU ::: ๘۩ :::
(En Son Oy Tarihi: 14.10.2025)
Giriş
-
sağol kardeş 2sene daha gurbetteyim 

quote:
Orjinalden alıntı: captain_35
quote:
Orjinalden alıntı: celenay
bende gürçeşmeliyim arkadaşlar konak demek tuhafıma gidiyor ama görev icabı 6 yıldır istanbul 2 yıldır muştayım özledim izmirimi

celenay özlemini alalım izmir listesinde adına bakınca bi nebze de olsa rahatlarsın, hasretini giderirsin. Hayırlı görevler...
_____________________________ lezzet gider mesuliyet kalır
-
quote:
sağol kardeş 2sene daha gurbetteyim

quote:
quote:
bende gürçeşmeliyim arkadaşlar konak demek tuhafıma gidiyor ama görev icabı 6 yıldır istanbul 2 yıldır muştayım özledim izmirimi

celenay özlemini alalım izmir listesinde adına bakınca bi nebze de olsa rahatlarsın, hasretini giderirsin. Hayırlı görevler...
Görev Öğretmenlik, Askeriye,??? Devletle ilgili bi iş kesin de artık neyse... Valla inşallah sürüldüğünü düşünmüyorsundur
quote:
Orjinalden alıntı: ONURUM88
hatay-üçyol-bahçelievler.
Adaşız sanırım Bende Onur. Memnun oldum... Tamamdır ekledim. Valla yakında kesin bi tanıdık çıkar bu siteden
Ben de Onur
_____________________________ "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir...""Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.""Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.""Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

-
adanalılar,ankaralılar gezi buluşma günü belirlemiş biz daha mıy mıy hadi ya tatildeyken bir gün ayarlayalım izmir bizi görsün hoba _____________________________ -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ONURUM88
hatay-üçyol-bahçelievler.
Adaşız sanırım Bende Onur. Memnun oldum... Tamamdır ekledim. Valla yakında kesin bi tanıdık çıkar bu siteden
hatay'da on sene oturdum inönü caddesinde renkli durağında iniyorsun Vecdi Gönül Lise'sinin bir sokak altı
bütün çocokluğum orada geçti._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: 3_8_8_@_0
H A T A Y
tamamdır kardeş...
@onurdag89
Bu arada seni adana dada gördüm ne iş
_____________________________ -
ya neydi izmir grubunun imzası? _____________________________ eski nick hepanil -
Kardeş hep beraber bi imza bulalım benim imzadaki foto ve isim nasıl oladı başka bi imza bulalım ben ilk mesaja yazarım
güzel valla imza.. _____________________________ 
-
ben düşünmeye başladım bile _____________________________ eski nick hepanil -
Arkadaşlar fotoğraf çok güzel ama karizmatik bi tanıtım lazım kanımca !!! _____________________________ -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: flexy
Listede adımı göremedim
Smyrna aşkına ekleyin beni
Smyrna aşkına ekledim seni de
@Biliyorum
sen nereden???
Pınarbaşı
@flexy soruyu Biliyorum a sormuştum
ya bu site html kod desteklemio ki! [font=Georgia] yazıorum kabul etmio _____________________________ eski nick hepanil -
ben ide ekle
su an izmirde değilim ama olsun napıyım kanımda var
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
ben ide ekle
su an izmirde değilim ama olsun napıyım kanımda var
tamamdır neuro bizimle olmak isteyenlere kapımız açık her zaman.
Arkadaşlar bu arada ÜST KONU olma çalışmalarımız devam ediyor. Konuda desteklerinizi bekliyoruz._____________________________ -
benide ekleyin bakalım
hayırlı olsun grup
_____________________________ 3G3 & C!GDEM -
Teşekkürler yakında bir imza ve buluşma günü belirliycez katkılarınızı bekliyoruz _____________________________ -

resimler kendi çekimim,
birinci resimde ikinci resimin olduğu yere bakıyorum,
bilmeyenler için, yer Karşıyaka Bostanlı_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı