İşte buluşmanın tüm fotoğrafları. Bu güzel gün için gelen herkese teşekkür ediyorum kendi adıma. Çok güzel bir gün geçirdik ve çok eğlendik. Belli bir planımız yoktu. Sadece bowling diyorduk ama en sessiz geçen bowling oldu. Bowling, kumpir, Küçük Park, Forum Bornova, İkea derken süper bir gün geçti. Renault test sürüşü yaptık, Formula 1 arabası kullandık, 1 ytl ye Hot Dog + kola yedik, Nargile içtik, Milk Shake içtik, Türk Kahvesi içtik, Hilton da bowling keyfi yaptık, arabayla gezdik, dans ettik, yürüdük, yarışmalara jüri bile olduk kısacası manyak eğlendik. Buluşmanın bu kadar kişi olacağını tahmin etmezdim 15 kişi toplandık sonradan 1 kişi daha geldik toplam 16 kişiydik bugün. İyisiyle kötüsüyle güzel bir gün geçirdik. Gerçi kötüsü hiç olmadı en kötüsü günün bitip ayrılmak oldu Fotoğraflardaki isimleri teker teker yazıp ilk sayfaya buluşma anısı ekliycem ama bendeniz sarı tişörtlü ve yer yer şapkalı olanım . Herkese tekrar sonsuz teşekkürler.
Küçük Park
Böyle nargile içen görmemişsinizdir, göremezsiniz de
Yarışmalara katıldık...
Pit-Stop ekibi olduk.
Çıkmayın yazan bu saldalyeye çıktık hemde bu kadar kişi.
Bowling oynamadan önce ayakkabılamızı değiştirdik. Kimimiz 36 kimimiz 46 numara giydi.
Arkadaşlar imzamız için konulacak code aşağıdaki gibi olucaktır. İzmir'imize destek vermek ve bizlerle hep beraber olmak isteyen arkadaşlarımızın imzalarını aşağıdaki gibi yapmalarını rica ediyorum. Teşekkürler...
Lütfen bizlerle olmak isteyen arkadaşlar aşağıda code olarak verilen yazıyı kendi Profilim kısmına girip İmza kısmına kopyalayıp yapıştırsın... Üye olupta isminin yanında semtini göremeyen arkadaşlar lütfen PM atsınlar veya konuya yazsınlar... İmzayı yapamayan arkadaşlar PM veya konudan bana veya herhangibir arkadaşa ulaşabilirler...
İMZAMIZ ŞU ŞEKİLDE OLACAKTIR;
[center][image]https://store.donanimhaber.com/b7/18/b2/b718b258737e1b0c00aa143b11a73fab.jpg[/image][/center][center][color=darkblue][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_11849413/tm.htm]((( DH İZMİR GRUBU )))[/link][/b][/color][/center]