< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
AMD Ryzen 5 5600 / Msi B450 Tomahawk / 2x8 Patriot ViperX / Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 6700 Xt / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Monster A32 v1.0
|
|
Karabağlar/Basın Sitesi Mahallesine ne zaman geleceksiniz |
|
|
|
Geliyorlar da gelemiyorlar ki hocam bu cahil millet yüzünden adamlar 40 yıllık binasına 3 tane vida çakılacak diye ortalığı birbirine katıyor.Halbu ki binalarında 40 yıllık eski Turk Telekom kutuları var kablolar heryerden sarkıyor ama turknet kablo çekeceği zaman olay çıkarıyor cahil ev sahipleri.Bak Dicle mahallesi sana yakın 2 bucuk ay önce kutular takıldı kablo çekildi ama veremiyorlar hala çünkü birkaç sokak aşağılarda sorun çıkaran evler olmuş ben evime delik deldirmem istemiyorum internet diye 😂 böyle insanlar yüzünden olan isteyen insanlara oluyor.Misal ben 2 bucuk aydır bekliyorum hiç bir gelişme yok.Turknet aslında hızlı çalışıyor ama malesef bu cahil insanlar yüzünden işler karışıyor.Kimse kusura bakmasın ama kazıp yerden vermeyi Turknet de bilir.Ama bu işler kolay değil olmuyor heryerde belediye izini felan.Sadece yapılacak şey Turknet tarafında her mahalleye koca koca pankart korkmayın biz kablo çekiyoruz bu internet bugüne kadar görmediğiniz bir internet hızı 10 dairelik hızı tek dariye veriyoruz felan gibi şeyler yazmaları lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Karşıyaka Dedebaşı Mahallesine bayadır bekliyoruz ama gelmedi. |
|
Erzene 75. Sok büyük bölümüne 2 ay önce Turknet kutuları takılmış ama neti hala vermemişlerdi. 2 hafta öncesine kadar interneti de kullanıma sundular. Apartmanda ilk geçenlere özel 2 ay beleş bir kampanya ile Gigafiber geçtim, kurulum çok hızlı yapıldı umarım sizin olduğunuz mahalleye de gelir. |
|
Evet merkez olduğu için gelmesi lazımdı ama baya naz yapmışlardı en sonunda geldi. Ben kutu takılım sırasında gelecek planlarını da sormuştum. Bana söyledikleri Bornova'nın büyük bölümüne alt yapıyı 1-2 yıl sürmeden getireceğiz yönündeydi. Özellikle Erzene Mah. gigafiber talebi diğer yerlere nazaran daha fazla. Superonline fiber için bende onu kullanıyordum ama sansür, ping ve modem değiştirmek için sıkıntı yaşatması cidden baymıştı. Şuan ise turknet ile Discord engelini bile sadece dns değiştirerek aşabiliyorum. Ne diyeyim en kısa sürede tüm bölgeye turknet gelmesi dileğiyle.. |
Ben de yakında oturuyorum. Geç bile kalındı aslında gelmesi için. Birkaç gün oluyor ben de bağlatalı, baya bir rahatlattı. Superonline fasa fisoymuş gerçekten. |
|
|