< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm daireler ve yan apartman herkese söyle gigafiber istiyorum bölümünden başvuru yapın başka bir çaresiz yok.Ben 2021 den beri uğraşıyorum mart ayı sonu geldiler çok şaşırdım ama kullanmak nasip olacakmı emin değilim..İnsanlar İnternet den bile anlamayan tayfa duvarımı delemezsin deyip adamları kovalıyorlar.Örnek oradan geçip senin evine gelecek o kablo dolayısı ile sende o adam yüzünden kullanamıyorsun yada iptal oluyor..Belki bizimde öyle olacak 1 ayı geçti kutular bile takılmıştı ama hiç bir ilerleme yok.Tamamen şans meselesi ustam kablo çekilip kutu takılan yerler var 5 6 aydır bekleyen ve aynı şekilde kablo çekilen kutu takılan yerler max 1-1buçuk aya kullanmaya başlıyor.Oturduğun yer alt yapı da önemli ama gelen geri bildirimlere bakıyorlar saha ekip amiri bana bunu söylemişti.Yani gigafiber istiyorumdan ne kadar çok başvuru gelirse vb...Kısacası Allaha emanet diyelim bakalım bize gelecek mi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
|
|
Sınır mahallelerde çalışma olduğu zaman özelden adres verdiğimde planlamada denmişti,sevindik.Bizim mahallede çalışma olduğunu gördükten sonra özelden tekrar sordum planlamada değil dendi.Arada ne olduğunu bilen yok :). Şansımızı deniyoruz yine de :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Erzene mahallesi çok büyük bir alan zaten. Merkezden başlıyor, Saraykent in yokuşuna kadar Erzene. Bende Evka 3 te Diyaliz merkezinin yukarısındaki Macro Center ın yakınlarındayım. Buralar da Erzene ama hiçbirşey yok henüz bu tarafta. Superonline gelmişti 3 sene evvel neyseki fiber geldi ama ping, simetrik internet gibi avantajlardan yine de Turknet e geçmek isterim. Umarım gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gümüşpala ve Org.Nafiz Gürman Mah. 8 Yıldır bekliyoruz. Cengizhan, Alpaslan Dağ yoluna kadar gelmişsiniz arada bir kuvvet komutanlığı var artık girin şu semte. Bizde rahatlayalım sizde koca semti ele alın. |
|
Merhabalar..İzmir bayraklı manavkuyu mahallesinde oturuyorum, vodafone 100 mbps fiber kullanıcısıyım..1 haftadır dns engellemesi başladı o yüzden vodafone fiber üyeliğimi sonlandırmayı düşünüyorum..Sizin dns engelleme gibi bir politikanız var mı veya şu an yoksa bile yakın zamanda böyle bir planı var mı türknetin |
|
|
9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
|
|
Turknette öyle şeyler yokmuş diye duydum. |
|
|
|
|
AMD Ryzen 5 5600 / Msi B450 Tomahawk / 2x8 Patriot ViperX / Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 6700 Xt / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Monster A32 v1.0
|