< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

| _____________________________ |
|
Merhaba. Sizde hangi Router var memnun musunuz. Zte ve vantiva dışında başka hangi Router var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam haklısınız. Ben de Evka 3 mahallesi için bekliyorum. Yan mahalle olan Erzene Mahallesi için çalışan ekipleri gördüm kablolama, kutu takma vs derken baya bir iş yapılıyor mahalleler de büyük. Daha hala kablo olmayan / kutu takılmayan çokça apartman görüyorum Erzene Mahallesinde..Metro çevresinde evka 3 e yakın olan ama erzene mahallesinde olan apartmanlarda kablo vs de yok..Ekiplerde de çok geniş değil anladığım kadarıyla..Bizim Erzene'deki başka bir konut için kutu Nisan ayı başında takıldı, orada da sistem üzerinde aktif gözükmüyor..Apartmana kutu takıldıktan sonra ortalama 2 ayda aktif oluyormuş genelde bu şekilde yazılıyor.. siz gigafiber sorgulama sayfasından talep bıraktınız mı ? Gigafiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - Turknet https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulamaBen kontrol ettim, evka 3 için 2 sene önce bıraktığım talebim hala aktif gözüküyor..Evka 3 mahallesi için benim kişisel ortalama beklentim Eylül ayından evvel Turknet Gigafiber imkansız gibi..Kötümser olarak bakarsam bu yıl sonuna kadar en kötü bağlanırız diye bekliyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 25 Nisan 2026; 13:36:56 > |
|
Şu gönderinin üzerinden 4 ay geçmiş, hiçbir gelişme yok. Bir kaç sokak ötede ikamet eden arkadaştan duyduğum kadarıyla vodafone, çalışmalara türknetten daha sonra başlamasına rağmen 1 haftada getirmiş fiberi 1000/200 pakete taahhüt verdim 2 aydır kullanıyorum dedi. Her geçen gün potansiyel müşteri kaybı demek, bu bölge komple bakır alt yapı insanlar bezmiş durumda ilk kim hizmet getirirse o firma kapacak müşteriyi. |
|
AMD Ryzen 5 5600 / Msi B450 Tomahawk / 2x8 Patriot ViperX / Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 6700 Xt / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Monster A32 v1.0
|
|
kolay gelsin @TurkNetDestek PM üzerinden mesaj gönderimi sağladım. ivedilikle dönüş sağlar mısınız lütfen? X ile işaretlediğim 2 binada da fiber olmasına rağmen konumda gözüken binamda fiber bulunmuyor. kutusu vesaire her şeyi yapıldı. gelen ekipler sinyalin de aktif olduğunu söyledi. aciliyetli bir şekilde destek talep ediyorum. ![]() |
|
|
|
Çanakkale asfaltının diğer tarafındayım bende. Kasımpaşanın neredeyse tamamında binalar arası atlamalar yapıldı kutular kondu. 4-5 ay kadar oluyor dediğiniz gibi. Sorun ana omurgayı getirememeleri sanırım. İlk kablo çeken arkadaşlarla konuştuğumda saha dolabının merkez meydandaki kapalı otoparkın oralarda bir yerlerde olduğunu, hatta benim bu tarafa gelecek kablonun kanal köprüsü altından geçirileceğini söylemişlerdi. Tahminim ana omurgayı kazarak getirecekler ve muhtemelen yeni saha dolapları konulacak, belediyeden izin çıkmadıysa o nedenle bu kadar bekliyoruz diye düşünüyorum. Doğru düzgün bilgi alamadığımız için sadece tahminde bulunabiliyorum. |
|
AMD Ryzen 5 5600 / Msi B450 Tomahawk / 2x8 Patriot ViperX / Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 6700 Xt / Seasonic M12II-620 watt evo/ Samsung 840 Pro 128 GB / Seagate ST1000DM003 1 TB / Corsair 400R / Monster A32 v1.0
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Mayıs 2026; 22:13:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|