Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.555
Cevap
62
Favori
150.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 1...64...125126127128
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karabağlar/Basın Sitesi Mahallesine ne zaman geleceksiniz?

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

Diğer köprünün altına doğru, cadde istikametinde

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

muazzam işçilik yazın yağmur yağmıyor zaten İzmir'e  

O derenin içine 3 lü kanepe atan var. Çok yağmurda, suyun etkisi ile bir sağa bir sola.

İlk fotoda yerden verip kabloyu beton dökmüşler üstüne.

Üstinden insan ve motor geçecek zamanla tahriş olabilir. Yanındaki bina yıkıldı, yeniden yapılacak o da risk. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşte şuan sıkıntı yok gibi düşünmüşlerdir ileride bir şey atarları düşünmek zor yada ilerde yağmur yağar bu dere dolabilir diye düşünmekte bayağı uğraş ister  

Kablo döşeme tercihlerine karışmıyoruz.İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Müdafaa - İ Hukuk İlkokulu'ndan Güzelyalı Parkı'na doğru 60.Sk binaların dışına TürkNet ve Sp kutuları konmuş.

• Bu firmadan bilgi almak imkansız, baksana herkes kutu kablo takip ediyor sokakta, bi kaç yıl önce pokemon için dışarı çıkıyodu insanlar onun gibi oldu.

Kardeşim şu şu tarihte şu mahalle/sokakta proje öngörülüyor, proje onayı bekliyoruz vs vs gibisinden birşey söyleyin yada böyle boş reklamlar yapmayın. %10u bile geçmemişsiniz yıllardır.

çok haklısın üstad, projenin nasıl ilerleyeceğini bilen yok resmen. aramadığım yer kalmadı, sokaklarda kablo makaraları takip eder oldum hangi kabloda hangi firma adı yazıyor diye. plan program yok, apartmana kutu gelene kadar ne tarih belli ne bir yol haritası resmen şansa.

9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
  • agnestico kullanıcısına yanıt

Vallahi yıldım bunlardan. VDSL'deyim bunların gelmesini bekliyorum 4 senedir 1 sene aralıklarla btk/e devletten başvuru yapıyorum, apartmandan imza toplayıp yönetici adına başvuru yapıyorum,türknete yazıyorum hiç biri ne aksiyon alıyor nede bilgi veriyor. Gigafiber 500 metre üst sokakta mevcut olmasına rağmen kendi mahalleme gelicek diye bekliyordum umudu kestim artık bunlardan.

'Nasipte varsa'.. mantığıyla iş yapıyolar.

hocam çevredeki apartman ve dairelerden

www.turk.net
    Gigafiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - Turknet
    https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama

bu linke girip gigafiber istiyorum formları doldurulursa en çok o etkili oluyor bölge mahalle tercihlerinde diye bahsedildi, isterseniz deneyin derim..

Onun için telefon doğrulaması gerekiyor, sms kodu geliyor hocam.

Projeye ekleyeceklerini bilsem, mahalle zaten full tanıdık bütün apartman ve siteden imza toplardım.

Muhtarla olan geçmiş mesajıma baktım ilk gigafiber başvurumuzu 2020 de yapmışız, tam 6 sene geçmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Temmuz 2026; 18:50:38 >

@kadir1003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 3 Temmuz 2026; 14:14:52 >

Karabağlar/Basın Sitesine ne zaman geleceksiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.