Şimdi Ara

İZMİR ENRİKO ALİBERTİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 model Linea bir aracım var. Sıfır olarak LPG'li almıştım.
    Henüz 25 000 kmde. Garanti dahilinde.. Geçen hafta bir kaza sonrası İZMİR ENRİKO ALİBERTİ servisine götürdüm.

Araçta Fiat'ın kendi servisinde resmi olarak desteklediği LPG kiti olan LANDİ RENZO OMEGAS kit var.
    Servise araç teslim edildi. Kimse bizde LPG yok demedi. Üstüne üstlük bir hafta geçti ve bir telefon aldım servisten.

- Aracınız hazır ama LPG dolum aparatını biz takmayız.
    - NEDEN?
    - Bizde LPG yok.
    - E ozaman neden teslim aldınız?
    - Kem küm gak guk.

Bu arada arka tampon ve bagaj kapağı değişti. Aracı teslim aldığımda aracın LPG doldurma aparatı arabanın altından sallanıyordu. Gerekçe olarak ise yine bizde LPG yok dediler.

Neyse dedim ve aracı teslim aldım, ardından yola çıktım ki kapı açık lambası yanıyor.
    Bu arada ben LPG aparatı yaptırmaya gidiyorum. Döndüm mecburen meğer bağaj kilidi arızalı olarak teslim edilmiş. Bir saatlik ekstra bekleme sonrası tüm kilit sistemi değiştirildi ve aracım tekrar teslim edildi.

O akşam bagaj kapağını kapatırken içinde bir parçanın yuvarlandığı ve takır tukur ses yaptığını duydum ve servisteki ustalara selamlarımı gönderdim.
    Bu ciddiyet ve disiplin sahibi servisi değerlendirip ona göre davranacağınızı düşünerek buraya başlık açtım.

Saygılarımla..

• Birmot varken enriko alibertiye gitmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parietale

Birmot varken enriko alibertiye gitmek

Eğer siz daha önce benzer bir başlık açmış olsaydınız gitmezdim herhalde...
  • daha önce punto forumlarında bu enriko için şikayetlerin sürekli olduğunu görmüştüm
  • onun yerine vatan bilgisayar açılamadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

onun yerine vatan bilgisayar açılamadı mı ?

O karşıyaka da ki servis. Enrikonun adliyenin karşısındaki serviside, satış bölümüde çok ilgisiz. Fiat marka aracım var ve gitmeyeceğim servis enriko aliberti.
    İzmir de servis olarak Merkez Servis ve Poyraz a gittim oralar iyi. Birmotunda satış temsilcileri gayet ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parietale

Birmot varken enriko alibertiye gitmek

Aynısının laciverti!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç gün önce 7000 km deki aracımı yıllık bakım için Enriko Alibertiye götürdüm 800-850 TL den kapı açıp sonunda yağ, yağ filtresi, hava filtresi, ve polen filtresi için 640 TL ücret ödedim, iki gün sonra aynı servis danışmanına aynı araç için fiyat sorduğumda 500 liraya yaparız dediler. Bu arada Birmod ise 450 TL fiyat verdi.Eğer bu servise gitmeyi düşünüyorsanız bu gibi gelişmeleri göz önünde bulundurunuz derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.