Şimdi Ara

İzmir'de Linç Ediliyorduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'e günübirlik gezmeye gittik Kordon'da takılıyorduk, bisiklet aldık kardeşimle beraber sürüyordum, çoğu insanın bisiklet yolunun anlamını bilmemesi hariç güzeldi. Giderken çevremizi 16-18 yaş arası çocuklar sardı üstümü bisikleti falan elliyorlar aptal aptal konuşuyorlar bildiğin kapkaç çetesi gibi, ben ilerlemeye devam ettim ama arkama baktığımda küçük kardeşim aralarında kalmıştı. Gidip onu aldım cebimi ellemeye çalışan çocuğu yumrukladım abi abi diyip ağlayarak kaçtı diğerleriyle beraber. Sonra uzaktan bağırıyorlardı sadece. 10 dk sonra bisikletleri yerine koyarken yine etrafımızı sardılar bu sefer daha kalabalık gelmişlerde sanırım 10-15 kişi vardı bu bildiğin kavga değil linçti, vapura binilen yere sığınıp anca öyle kurtulduk. Dışarda bizi bekliyorlardı ancak polis aracıyla kaçabildik.

Bunlara karşı ne yapılabilir tekrar asla gidemicem sanırım oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 8 Mayıs 2017; 19:7:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş beleş, insanın cebine göz dikenleri sınır dışı etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir bitik kardeşim. Kordana kız arkadaşınla gidemessin, zorla fal bakmaya çalışırlar vb. 4 yıldır uzaktaydım, bu sene mezun olduğum için mecbur dönücem.

• Aynen öyle gezeceksen karşıyakaya geçeceksin konak tarafı göçmen kampı gibi. Kendi kekolarımız yetmezken birde suriler çıktı.

• Bisim mi kullandınız? Bisimlerin orada çete gibi dolaşıyorlar. Bazen korkarak bisiklet alıyorum.
  • izmir eski izmir deyil
  • quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

Bisim mi kullandınız? Bisimlerin orada çete gibi dolaşıyorlar. Bazen korkarak bisiklet alıyorum.

Evet Bisim'den aldık. Şu vapurun önünde Bisim bisikletleri var oradan almıştık çete de orada takılıyor geri koyarken bizi sıkıştırdılar vapura kaçtık. Birkaç yıl gitmezsem yüzümü unuturlar belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boksa gideceksin,sonra bu tarz şeyler yaşadığında birine geçireceksin bir tane,diğerleri zaten kaçar

• jeodempp kullanıcısına yanıt
    Hem çete gibi takılıyorlar, hem de bisikletini koymak isteyenlere engel olup bisikletleri çalıyorlar. Veya bazıları iyi gibi gözüküp yardım etme bahanesi ile bisikleti takmış gibi gösterip aslında takmıyor.

Yoldan geçen sıradan bir vatandaş bile bunları anlayabiliyorken Emniyet'in birşey yapmaması şaşırtıcı. Hemen ileride polis karakolu olmasına rağmen.
  • Estetik operasyon geçir öyle git tanımazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmoslu

İzmir bitik kardeşim. Kordana kız arkadaşınla gidemessin, zorla fal bakmaya çalışırlar vb. 4 yıldır uzaktaydım, bu sene mezun olduğum için mecbur dönücem.

Aynen hocam. Yanımızda bir kız arkadaş daha vardı yalnız o bisiklet sürmedi kavga olayında yanımızda değildi. Onun öncesinde sahilde otururken 6-7 kere bu kadınlar geldi kimisi çiçek satmaya çalışıyor, kimisi fal bakmaya. Hayır kelimesinden anlamıyorlar zorla fala bakıyor para vermiyoruz beddua edip gidiyor. O sahil kenarı çok güzel ortam ama gelen insanlar mahvetmiş tek istediğimiz oturup keyfimize bakmaktı.

Ben Denizli'deyim burada fal bakan çiçek satan kadın hayatım boyunca neredeyse hiç görmedim. Dilenci çıkar arada ama nadir. Hiç etrafımı bir çete sarmadı, kimseyle kavgaya karışmadım.

İzmir hakkında olumlu bir şey dersek akşam da dışardaydık çevre hareketli ve güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 8 Mayıs 2017; 19:25:56 >

• İzmire yazık oldu kimse ilgilenmiyor. Antalya' ya bulaşmasalar bari
  • Bisikleti koyarken benim de yanıma gelmişlerdi. Bisikletin güdonunu tutup tamam abi oldu diyor, orada inansan ya da bilmesen senden sonra çalıp gidecek. Git yapma falan demeyin direk bağırın o zaman giderler
  • Geçen sene dayımları(Öğretmenler) beklemek için Konak iskelesinin sol tarafında oturuyordum.Sonra bir çift geldi 16-17 yaşında falan.Kalabalıktı ortalık.Bunlar oturduktan 7-8 dk sonra 7 tane yaşları 13-19 arası değişen kişiler sardılar etraflarını.Bende yan bankta oturan başta izledik.Kıza illa telefonunu ver diyorlar.Sonra kıza biri baya sert tokat attı.Çocukta sesini mecbur çıkarmamıştı.Benle yan banktaki genç kalktık noluyor falan diye çocuk sanane lan ....... diyince çocuğa bir geçirdim.Hepsi kaçtı.Ondan sonra bidaha sahile gitmedim.Çok olduklarına bakmayın dalın bişey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 8 Mayıs 2017; 20:4:40 >
  • Ortalığa resmen çocuk pisliyor bazı anneler. Dikkat etmek lazım.

Aynısı İstanbul Bayrampaşa'da başıma geldi. Bisikletimi istediler, peşimi bırakmadılar. Ama sonra başka bir grup geldi ve tartışmaya başladılar. Ben eve gittim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.