![]() ![]() izmir e milyarlar topladıkları halde tek çivi çakmayanlar chp usulü siyasete devam ediyorlar.biri satıyor diğeri alıyor onlar bunu hep yapıyor adamlar siyasete boşuna mı giriyor halkı kim takıyor. ![]() aile şirketi olayı amerikan taktiğidir hassas kurumlara sız halkı soy olayı. kimse halkı düşünmüyor onu unutun hepsinin gözü paranızda gerçek bu siyasetleri hikaye. menfaat için milletinin aleyhine çalışan önce bir ne yapıyorum diye düşünsün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
izmir de chp usulü alışveriş

-
-
Hangi parti olursa olsun
Hepsi yiyor,yediriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir senelerdir böyle. Bundan önceki de öyleydi.
Hep akrabalarını dolduruyolar belediyelere vs. çiftlik çiftlik bildiğin yiyolar.
-
İzmirbb = ampül partisi.
Zerre fark yok.
İkisini de tarih affetmeyecek. İkisinede kananlara yazık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Nisan 2022; 16:8:53 >
Siz bunların farklı olduğunu mu zannediyorsunuz. Hele bir mutlak güç ellerine geçsin Akp yi mumla arayacaksınız ama yaşamadan öğrenmiyor insan.
Kaynak : takvim :)
Köy Koop'u tanımam etmem, eşi başkanlık yapıyor olması ayrı bir mevzu da köy kooperatifinden alınıyor olmasında nasıl bir kötülük var?
https://www.koykoopizmir.com/tr/Ortaklar/Index
Yani yerel halka yarıyor gözüktüğü kadarıyla. Bana birisi açıklayabilir mi? Köy Koop'dan alınmasa da yerel bir marka sallıyorum organikFarm diye bir firmadan alıyor olsa daha mı iyi?
Ben zaten böyle işlemesi taraftarıyım. Kağıt üzerinde en mantıklı duran düzen bu değil mi?
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Nisan 2022; 16:8:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Siz bunların farklı olduğunu mu zannediyorsunuz. Hele bir mutlak güç ellerine geçsin Akp yi mumla arayacaksınız ama yaşamadan öğrenmiyor insan.Ne yapalım Akp'yle o mumuda mı arayalım? Bu arada Chp zaten şu dönem de tek başına iktidara gelemez. (Türk halkının algısını değiştiremeyeceğimiz için. İleride Z kuşağı ve sonrasında durum değişir)
İYİ parti vs ortaklığında bir ittifakla gelirse gelir. Getirdikleri sistem ittifaka uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 8 Ağustos 2021; 14:5:46 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Nisan 2022; 16:8:33 >
İzmirin kaderi hiç değişmiyor.
Neden acaba
Herhalde İzmir belediyesi ve Tunç Soyer'in yaptığı nadir doğru işlerden.
Bunun eleştirilmesi tuhaf. Ak troller olsa anlarımda hepsi aynı diye tuzla koşanlar bizim muhalefet kalitesini gösteriyor.
La kooperatif nedir ne işe yarar bir baksaydınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Ağustos 2021; 23:50:38 >
-
İzmirliyim. Akp için konya ne ise Chp için izmir odur.
3-5 tane aktroll ün toplanıp açtığı başlık.
Kaynak ise çalışanlarının bile hayatlarının yalan olduğu takvim gazetesi.
ha şu var izmir köy-koop tan mal alımı yapıldıgı doğru. haber niteliği taşıması için söz konusu mal ın kaç TL den ve kaç adet alındığını da yazsaymış? yokmuymuş yüce takvim gazetesinin ve başlığı açan arkadaşın elinde kaynak ? kaldı ki köy -koop gerçek bir kooperatif izmirliyiz diye geçinenler var ama izmir den bi habersiniz.
Ozaman bu mantıkla yıllardır yapılan ve diğer belediyeler de kopyalanan süt kuzusu projesini de yolsuzluk diye lanse etmeniz gerekir çünkü tire süt bir kooperatif tir ve tire süt koop. tan bu sütler alınır ve 1-5 yaş arası yüzbinlerce çocuğa ücretsiz dağıtılır.
Sizi burada geren şeyi ben söyleyim . bu adamın eşinin bu kooperatif in başında olması değilmi? 20 yıldır çalmaya çırpmaya alıştırıldığınız için birilerinin böyle bir şey yaptığı zaman çalacağını düşünüyorsunuz!!!
Biz izmirliler tunç soyer i başarılı bulmuyoruz. belki de izmir in en kötü belediye başkanlarından bir tanesi ama insanlara da elleriniz de kanıt olmadan .......sonik havuz medyası ile gelip insanlara iftira atmamak gerekli.
madem ortada bir yolsuzluk var. bizlerin hükümet için açtıgı kanıtlı başlıklar gibi . başlıklar açınız!
1- izmir köy koop tan 42 milyon TL lik mal alınmış. bu mallara ulaşırsın . ruhsar pekcan olayında oldugu gibi belgelersin . belgelediğin mal da alınan ürünün kaç TL ye alındıgını görürsün ! ha dersinki kardeş bu fahiş fiyata alınmış . varmı böyle bir şey yok? ..... sonik yandaş gazetenin haberi işte.
2- İzmir büyük şehir belediyesi taaa rahmetli ahmet piriştina döneminden beri çeşitli izmir kooperatiflerinden mal alıyor. yardımlar da bulunuyor. bugüne kadar izmir büyükşehir belediyesinin izmir kooperatiflerinden aldıgı mal milyar TL leri buluyor. burada amaç izmir in parasının izmri de kalmasıdır.
3- madem yolsuzluk var. AKP neden buzamana kadar Dinazorların yok oluşundan beri ele geçirmeye çalıştıgı izmir in belediye başkanına soruşturma başlatmamış? yandaş medyan yolsuzluk var diyor işte. elinde kanıtın var ise . yaparsın soruşturmanı . atarsın kayyumu olur biter?
son olarak yaşlarınız kaç bilmiyorum ama benim 38 . yani bu gözler koalisyon hükümetlerinide gördü. derin devletleri de gördü , 98 krizini de gördü 2001 krizini de gördü. bu ülkeye dair bir çok farklı siyasi yönetimi ve görüşü yaşadım . mesela Yukarıda @a_y_k_u_t arkadaşımızın yazdıgı gibi "Akp için konya ne ise Chp için izmir odur." diye bir şey söz konusu değil. son 19 yıldır İzmir de CHP kazanıyor çünkü AKP gibi bir bela var ülkenin başında ve malesef CHP nin de alternatifi yok !!!. AKP geldiğin de , Rahmetli efsane "Ahmet piriştina" belediye başkanıydı ve DSP den seçilmişti. sonradan CHP ye geçiş yaptı.
İzmir in siyasi tarihine baktıgınız zaman da sağ partilerin sıkça seçildiğini görürsünüz. bazı belediye başkanlarının iki farklı sağ partiden seçildiğini görürsünüz. Bu sebeple " Akp için konya ne ise Chp için izmir odur." v.b şeyler sallamayın lütfen . hani bilmiyorsanız yazmayın daha doğrusu.
Neyse ancak bir kaç sayfa ile sınırlı kalıp tutmayacak şu başlıkta parmakları daha fazla yormaya deymez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 8 Ağustos 2021; 15:22:32 >
-
Neptün ne la
-
Şirketin sahibi sandım, kooperatifin başkanıymış aradaki farkı anlayanlara tabi.
-
Keşke kooperatif başkanını ile şirket sahibi arasindaki farki bilecek kadar kapasiteniz olsa...
Yapılan alımın parasının kimin "cebine" girdiğini anlayacak aklınız olsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 8 Ağustos 2021; 18:25:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
.
|
3-5 tane aktroll ün toplanıp açtığı başlık. Kaynak ise çalışanlarının bile hayatlarının yalan olduğu takvim gazetesi. ha şu var izmir köy-koop tan mal alımı yapıldıgı doğru. haber niteliği taşıması için söz konusu mal ın kaç TL den ve kaç adet alındığını da yazsaymış? yokmuymuş yüce takvim gazetesinin ve başlığı açan arkadaşın elinde kaynak ? kaldı ki köy -koop gerçek bir kooperatif izmirliyiz diye geçinenler var ama izmir den bi habersiniz. Ozaman bu mantıkla yıllardır yapılan ve diğer belediyeler de kopyalanan süt kuzusu projesini de yolsuzluk diye lanse etmeniz gerekir çünkü tire süt bir kooperatif tir ve tire süt koop. tan bu sütler alınır ve 1-5 yaş arası yüzbinlerce çocuğa ücretsiz dağıtılır. Sizi burada geren şeyi ben söyleyim . bu adamın eşinin bu kooperatif in başında olması değilmi? 20 yıldır çalmaya çırpmaya alıştırıldığınız için birilerinin böyle bir şey yaptığı zaman çalacağını düşünüyorsunuz!!! Biz izmirliler tunç soyer i başarılı bulmuyoruz. belki de izmir in en kötü belediye başkanlarından bir tanesi ama insanlara da elleriniz de kanıt olmadan .......sonik havuz medyası ile gelip insanlara iftira atmamak gerekli. madem ortada bir yolsuzluk var. bizlerin hükümet için açtıgı kanıtlı başlıklar gibi . başlıklar açınız! 1- izmir köy koop tan 42 milyon TL lik mal alınmış. bu mallara ulaşırsın . ruhsar pekcan olayında oldugu gibi belgelersin . belgelediğin mal da alınan ürünün kaç TL ye alındıgını görürsün ! ha dersinki kardeş bu fahiş fiyata alınmış . varmı böyle bir şey yok? ..... sonik yandaş gazetenin haberi işte. 2- İzmir büyük şehir belediyesi taaa rahmetli ahmet piriştina döneminden beri çeşitli izmir kooperatiflerinden mal alıyor. yardımlar da bulunuyor. bugüne kadar izmir büyükşehir belediyesinin izmir kooperatiflerinden aldıgı mal milyar TL leri buluyor. burada amaç izmir in parasının izmri de kalmasıdır. 3- madem yolsuzluk var. AKP neden buzamana kadar Dinazorların yok oluşundan beri ele geçirmeye çalıştıgı izmir in belediye başkanına soruşturma başlatmamış? yandaş medyan yolsuzluk var diyor işte. elinde kanıtın var ise . yaparsın soruşturmanı . atarsın kayyumu olur biter? son olarak yaşlarınız kaç bilmiyorum ama benim 38 . yani bu gözler koalisyon hükümetlerinide gördü. derin devletleri de gördü , 98 krizini de gördü 2001 krizini de gördü. bu ülkeye dair bir çok farklı siyasi yönetimi ve görüşü yaşadım . mesela Yukarıda @a_y_k_u_t arkadaşımızın yazdıgı gibi "Akp için konya ne ise Chp için izmir odur." diye bir şey söz konusu değil. son 19 yıldır İzmir de CHP kazanıyor çünkü AKP gibi bir bela var ülkenin başında ve malesef CHP nin de alternatifi yok !!!. AKP geldiğin de , Rahmetli efsane "Ahmet piriştina" belediye başkanıydı ve DSP den seçilmişti. sonradan CHP ye geçiş yaptı. İzmir in siyasi tarihine baktıgınız zaman da sağ partilerin sıkça seçildiğini görürsünüz. bazı belediye başkanlarının iki farklı sağ partiden seçildiğini görürsünüz. Bu sebeple " Akp için konya ne ise Chp için izmir odur." v.b şeyler sallamayın lütfen . hani bilmiyorsanız yazmayın daha doğrusu. Neyse ancak bir kaç sayfa ile sınırlı kalıp tutmayacak şu başlıkta parmakları daha fazla yormaya deymez. |
Hangi parti olursa olsun
Hepsi yiyor,yediriyor |
Köy Koop'u tanımam etmem, eşi başkanlık yapıyor olması ayrı bir mevzu da köy kooperatifinden alınıyor olmasında nasıl bir kötülük var? https://www.koykoopizmir.com/tr/Ortaklar/Index Yani yerel halka yarıyor gözüktüğü kadarıyla. Bana birisi açıklayabilir mi? Köy Koop'dan alınmasa da yerel bir marka sallıyorum organikFarm diye bir firmadan alıyor olsa daha mı iyi? Ben zaten böyle işlemesi taraftarıyım. Kağıt üzerinde en mantıklı duran düzen bu değil mi? |
Herhalde İzmir belediyesi ve Tunç Soyer'in yaptığı nadir doğru işlerden.
Bunun eleştirilmesi tuhaf. Ak troller olsa anlarımda hepsi aynı diye tuzla koşanlar bizim muhalefet kalitesini gösteriyor. La kooperatif nedir ne işe yarar bir baksaydınız. |
.
|
İzmir senelerdir böyle. Bundan önceki de öyleydi. Hep akrabalarını dolduruyolar belediyelere vs. çiftlik çiftlik bildiğin yiyolar. |
Kaynak : takvim :)
|
Keşke köylüye para kazandırmasaydı. Üzüldüm valla. 5'li çeteye ihale verseydi ne sevinirdiniz. Not: Kooperatifler kâr edemezler. Gelirleri koop üyesi üreticilerin yani köylünündür. Aç şu yasaları oku. |
Benzer içerikler
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- az hasarlı bina hasarsıza nasıl çevrilir
- sezen aksu pkk
- grup seks
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- byd seal fiyat
- togg renkleri
- 5.5 g
- türk telekom numara değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X