Şimdi Ara

IZMIR´DE APPLE TEKNIK SERVIS HANGISI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
10.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ipadimin tuslari bozuldu ve yaptirmak istiyorum fakat izmirde en iyi hangi teknik servis yapar acaba?
    egemek karsima cikti applein resmi sitesinde sizce iyi mi o ?
    kvk mi daha iyi? hangi teknik servis güvenilirdir?

ve garantisi yok tabi 5 sene oldu ürünü alali.
    ne kadar tutar ki ?

power button ve ses tuslari bozuk.

simdiden tesekkürler!

• Genpa yada egemek, bu ikisi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genpa'ya git tahminim 100 TL'ye yakın bşr şey alır
  • Beyler izmirdeki en iyi teknik servis hangisi ?

• Technotronic kullanıcısına yanıt
    drjacob kullanıcısına yanıt
    Mavibahçe Pupa nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pupa yı tavsiye etmiyorum cihazla ilgilenmiyorlar teknisyenle görüşmek ve hatalarını göstermek imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Mavibahçe Pupa nasıl?
    rezalet.! uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl vermiştim pil değişimi için vermiştim. Hatta ekranda sarılık olduğunu söyledim ekranı da değiştirmişler sorun çıkmadı gayet memnun kaldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam pupa cihazı apple a mı gönderiyor yoksa telefonu açma izinleri var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Alaybeyde teknik servisi var orada işlem görüyor.Cihazları açma izinleri var.

Yer olarak aleybey izban durağının orada mavibahçeye gitmeden oraya bırakabilirsiniz. Bende iphone 6 için pil değişimi yapmıştım.

• Varsa Bireysel Bilişim firmasını tavsiye ederim .

• Egemek. Geçen hafta servis süresinin bitmesine 1 ay kalan iPad Pro gönderdim. Bugün sıfır iPad Pro gönderdiler. Şaştım kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook tamiri yapan tavsiye edebileceğiniz iyi bir özel apple servisi var mıdır?
  • Genpadan bende memnun kalmıştım geçen sene, ısınınca şebekesi giden telefonumu değişim kararı ile yenilemişlerdi.
  • Başarıda çok iyi tavsiye ederim.

• iPhone 7 plus kullanıcısıyım egemek ve genpa ' ya gittim cihazımın anakartta sorun oldugunu ve degişim için neredeyse bir telefon parası istediler tavsiye üzerine alsancak sevinç pastanesi yanında bulunan TeleLife isimli firmaya gittim anakartımdaki sorunu yaklaşık bir saat gibi kısa bir sürede buldu ve 3 iş günü süre içerisinde onarımını sagladı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum telefonumda en ufak bir sıkıntı yok kesinlikle telelife iletişimi tavsiye ediyorum
  • merhaba bana göre izmirde apple cihazlar hakkında en iyi teknik bilgi ve beceriye sahip işletme alsancak sevinç pastanesi yanında bulunan telelife iletişim gönül rahatlıgı ile servis hizmeti alabilirsiniz benim iphone 7 plus cihazımın anakart sorunu var dedi genpa tavsiye ile telelife iletişimi buldum ve gittim uygun fiyata sorunsuz bir şekilde sorunumu çözdü
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    telelife iletişim
  • Tabiki sairesrefteki basari.

• Merhaba Öncelikle Geçmiş Olsun Yerimiz Balıkesir Edremitte Uzman Kadromuzla Her Türlü Teknik Servis Yazılım Problemlerinizi Gidermekteyiz.Yapılan İşlemler 6 Ay GARANTİLİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertiletişim_edremit -- 19 Şubat 2019; 10:48:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.