Şimdi Ara

İzmir Buca SALLANDIK (DEPREM DEĞİL !!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaklaşık 5 dk önce odada otururken bi anda bütün oda sarsıldı arkadan tok bi ses geldi hava gürlemesi gibi sanki ilk deprem sandık ama son depremlere baktım değil ve bi anlık olduğu için şiddetli bir patlama olmuşa benziyor sandalye bi ileri gitti geri geldi çünki bütün sokak dışarı çıktı bekliyoruz var mı olaya yakın olan

Edit:Olay yerine gidip dönenlerden duyduğumuza göre 2 sokak üstte doğalgaz patlamış çok şiddetliydi ya anlatamam , olay yerine gitmeyi düşünüyorum fotoğraf fln çekebilirim bayğaı itfaiye polis fln gitti yukarı ama ailem direniyor gitmemem için.

Edit 2: Olay yerine gidemedim kusura bakmayın ama gelenlerden öğrendiğim bilgiler var , olay işçievleri 365 sokakta olmuş(2 sokak üstümüz) doğalgaz yüzünden büyük ihtimal kaçak vb. itfaiye ve polis gitti ilk ve biraz önce ambulans geçti yaralananlar allah korusun ölen olabilir , patlamaya yakın olan dükkanların camları kırılmış durumda.

Olay Yeri Resim :

@Ss4Gogeta adlı üyemizden

Video :

http://www.haberler.com/buca-da-dogalgaz-patlamasi-3-yarali-1-5395973-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray22486 -- 7 Aralık 2013; 0:33:02 >

• Takip merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd de sık görülen bir olay boom and shake olarak geçiyor...deprem ve patlama değilse..
  • 365 sokakta doğalgaz patlaması oldu malesef. Umarım sadece maddi zarar olmuştur, cana geleceğine mala gelsin.

Patlamadan 2-3 sokak aşağıda oturan evlerin camları patlamış. Yazık yemin ederim çok yazık, bir sürü arkadaşım da oturuyor orda umarım kimsenin başına bir şey gelmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 6 Aralık 2013; 22:33:32 >
  • Aynen evdeki konsollar sallandı bildiğin.
  • Bucaya nolmuş öyle ya.Twitter da falan da yazıyolar geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Deprem
    11 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eray22486 kullanıcısına yanıt
    Merak içinde resimleri bekliyorum.Geçmiş olsun
  • fena patlamış, can kaybı yoktur inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • can kaybı olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım işçievlerinde oldu dedi ama bende buca da oturuyorum. arıyorum açmadı henüz olay yerinde kendisi haber alabilirsem burada paylaşırım.
  • buca koop.ta bişey yok duymadım
  • Bjk liler yapmistir ...
    Neyse şaka bir yana allah kolaylik versin

• Fotoğraf çekersen at lütfen merak ettim
  • Ss bekliyorum

• geçmiş olsun

• Beşiktaşlılar nasıl bela okuduysa artık
  •  İzmir Buca SALLANDIK (DEPREM DEĞİL !!)

Beyler aman diyeyim çıkıp gitmeyin, bu kadar insan orda ama sadece meraktan gidiyorlar ve orda yapılabilecek hiçbir şey yok. Şayet 2. bir patlama olursa bu kadar insan orda merak uğruna yaralanacak belki de ölecek. Aman diyeyim çıkıp gitmeyin, 2. patlama ihtimalini unutmayın. Zarar gören insanların hepsine çok geçmiş olsun umarım en ufak zararla atlatılır bu durum.
  • feci sallandık.
  • Hasanağa tarafında ses duymadık, umarım can kaybı veya yaralanma yoktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.