Şimdi Ara

İzmir Bostanli Tarafi Mac Seyredecek Yer Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
12.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar İzmirdeyim buralari pek bilmiyorum. Nevizadeden uzak kaldigim bu gunlerde mac izleyebilecegim yer ile ilgili bana yardimci olabilir misiniz?
    Birde ogrenci oldugumu soyleyeyim yani bira fiyatlari taksimdekiler gibi olursa super olur

İzmir Bostanlı'da Maç Seyredebilecek Yerler

İzmir'in hareketli semti Bostanlı, futbolu sevenler için maç izleyebilecekleri çeşitli mekanlar sunmaktadır. İster Karşıyaka ister diğer takımların maçlarını takip etmek isteyin, Bostanlı'da size hitap edecek bir mekan mutlaka bulacaksınız.

Bostanlı Maç Yayını Olan Mekanlar

• The Big Lebowski Pub: Samimi bir atmosfer ve çok sayıda ekranla maçları rahat bir şekilde izleyebileceğiniz bir mekan.
    • Mekans: Lounge & Pub: Geniş ve ferah bir alana sahip, maç yayını yapan birkaç ekranı bulunan bir mekan.
    • Tiffany's Cafe & Bar: Bostanlı sahilinde yer alan, içeceklerinizle maç keyfi yapabileceğiniz bir kafe-bar.
    • The Terrace: Denize nazır bir terasa sahip, maç yayını yapan bir restoran.
    • Blue Marlin: Sadece maç yayını değil, aynı zamanda lezzetli yemekler ve canlı müzik de sunan bir mekan.

Karşıyaka Maç İzlenecek Yerler

Karşıyaka taraftarları için Bostanlı'da maç izleyebilecekleri özel mekanlar da bulunmaktadır:

• Karşıyaka Taraftar Derneği: Karşıyaka taraftarlarının buluşma noktası olan dernek, maçları büyük bir ekranda yayınlamaktadır.
    • Eski Dostlar Cafe: Karşıyaka'ya ait eski fotoğraflar ve hatıralarla süslenmiş, maç yayını yapan bir kafe.

Bostanlı'da maç yayını olan mekanlar, keyifli bir atmosferde maç keyfi yapmanız ve takımınıza destek olmanız için ideal yerlerdir. İster kalabalık bir ortamda maçın heyecanını yaşamak ister bir kafede daha sakin bir şekilde takip etmek isteyin, Bostanlı'da size uygun bir mekan mutlaka bulacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Karşıyaka sahil Biraver 20 lira 2 50cl , Du-Rock 25 lira içinde 2 yerli içecek çok kaliteli bir yerdir.
    Bostanlı'da içkili olarak Times ,Sport House 22 kalitenin zirve yaptığı yerler.
    İçkisiz olarak yine Bostanlı'da Kaffe 10 numaradır.

Orijinalden alıntı: Glόin

Karşıyaka sahil Biraver 20 lira 2 50cl , Du-Rock 25 lira içinde 2 yerli içecek çok kaliteli bir yerdir.
    Bostanlı'da içkili olarak Times ,Sport House 22 kalitenin zirve yaptığı yerler.
    İçkisiz olarak yine Bostanlı'da Kaffe 10 numaradır.

Cevap icin tesekkurler. Nevizade de alistik tezahurata falan buradaki kafelerde pek oyle ortamlar olmuyor sanirim degil mi? :)
    Kaffe dediginiz yerde fiyata bira mi dahil degil yoksa hic mi satmiyorlar hocam?

Bostanlida ki mekanlarin fiyat bilgileri yok muydu
    Times'ta normal maçlar beleşti ama derbiyi bilmiyorum.
    Kaffe'de alkol yok 10 tl olması lazım ücretin.
    Times'ın bira fiyatları normal ancak viskidir kokteyldir vodkadır dedin mi onlar biraz uçuk. Ha ortam olarak çok güzeldir Times maç dışında bile bostanlının ortasında nezih bir club gibi tek eksik kimse dans etmez.
    Sport house'un menüsü daha geniş içkiler times'a göre daha uygun fiyatlı yemekleri çook güzel. Ama dediğim gibi derbi için ayrı birşey istiyorlar mı bilmiyorum.
    Bu sene maçları direk satın aldığımız için boş ev bulamadığımız zamanlar Kaffe'de izledik.
    Trabzon maçları bedava zaten derbi olmadığı için. Bjk-Fb maçında da az izleyen var diye para almadılar ki ilk yarı sonuna doğru full çekti pişman olmuşlardır.
    Ama durock'ta fb-gs maçını izledik şu ana kadar maç izlediğim en güzel yerdi.
    Tabi buralar rezarvasyon ister sadece Kaffe'ye erken gidersen rahat yer bulursun.

• Ekleme: neviza'de deki ortamı burada bulamazsın ancak belli bir gsli gruba karışırsan kimse de ses çıkarmaz.
    Beşiktaş Fener maçında bjk gol attıktan sonra milletin ortasında galatasaray şampiyon diye bağırıp dans ettim sadece güldüler
    otelde tv sistemi ne olmali?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nevizade ortamı tabiki izmir'de olmaz.. Ancak kalabalık grupla eğlenerek izlemek istersen izmir ultraslan sayfasında maç programını paylaştı..

quote:

Tüm ultrAslan İzmir üyelerini yarın Şampiyonluk yolundaki önemli Beşiktaş derbisinde görmek istiyoruz.Maç İzleyeceğimiz mekana(Kızlarağahası hanı yanı,konak pier karşısındaki caddede olan Marpuç Cafe) saat 17.30 da Galatasaray Store önünde buluşup hepbirlikte gideceğiz.
    Asus M4A89GTD Pro/USB3 || AMD Phenom II X4 B55 3500GHz || Ati Radeon HD 4800 || Kingston 2GB 1600Mhz DDR3 HyperX || G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600Mhz DDR3 || Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz DDR3 || Seagate 1TB 32MB 7200RPM FreeAgent || Western Digital WD800BD08MRA1 || Thermaltake Element G (VL1001W2Z) ATX Mid-Tower Case || Xigmatek NRP-PC502 || Creative Sound Blaster 5.1 PCI || ASUS VE247H FULL HD 24" LED Monitör || LG 1740BQ LCD Monitör || Thermaltake Challenger Pro Keyboard || A4-TECH XL-750BH Snake Skin Lazer Game Mouse || SteelSeries QcK MousePad || Creative Inspire T6200 Speaker Systems
  • Bostanlı LUXOR burda izle. Keyifli bence. 15 lira maç. 1 bira hediye.
  • Hocam Karşıyaka metroya biniyorsun Halkapınarda aktarma yap ordan doğru Bornovaya küçük parkı bilmiyorsan orda kime sorsan gösterirler zaten ultrAslan da genelde burada izliyor istediğin mekana girer izlersin ama çok kalabalık oluyor söyleyeyim. İlla Karşıyaka dersen orasını bilmem birde maçtan sonra atkı-forma falan varsa karışık durumlar olabilir Karşıyakalılar pek sevmezler böyle şeyleri ben sarı-kırmızı Tshirt le gittim planlarda Karşıyaka yoktu ama sahilde taraftar toplantısı varmış baya koştum
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.