Şimdi Ara

çatı katinda odasi olan filan varsa bir bakiversin boceklerr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odam çatı katında gumuscun böceği vardı baya benimde çok pis böcek fobim vardır ilaçlama yaptırdık ama galiba tekrar gerekcek çünkü yumurtadan çıkan boceklerinde olmesi gerekiyor , pazar ilaçlama yaptırdık ama ders çalışırken küçücük örümcek gördüm iki tane sonra çatıdan nokta büyüklüğünde böcekler düşüp yürüyor filan artık kafayı yicem ders çalışmaktan çok etrafa bakıyorum ayağa kalkip zıplayıp silkeleniyorum , her silgi tozunu böcek sanıyorum filan böceklere nasıl kesin çözüm bulabilirim yardım lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fare filan ölmüş olmasın? Bakabiliyor isen çatıya, köşelere, kuytulara bi bakıver. Işıklar açık iken pencereyi açarsan perdeyi kapat. Hem yatağın üzerinde değil ise öldürme örümcekleri. Onlarda diğer böcekleri öldürüyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

Fare filan ölmüş olmasın? Bakabiliyor isen çatıya, köşelere, kuytulara bi bakıver. Işıklar açık iken pencereyi açarsan perdeyi kapat. Hem yatağın üzerinde değil ise öldürme örümcekleri. Onlarda diğer böcekleri öldürüyor sonuçta.

Ölü Hayvan yoktur ya yeni yapıldı ev zaten fobim var nasıl öldürmeyim bana çok etkili kalıcı ilaçlar filan gerek ya

• Up

• Up

• Benim de odamda da gümüş renkli böcekler var ama onları pek önemsemiyordum sonra bir tane tahta kurusu mu tahta kurdu mu ne öyle bişey geldi parkeler delik deşik kart kurt sesler geldi 1 hafta boyunca adam azimli.

• raidd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inferno10

Benim de odamda da gümüş renkli böcekler var ama onları pek önemsemiyordum sonra bir tane tahta kurusu mu tahta kurdu mu ne öyle bişey geldi parkeler delik deşik kart kurt sesler geldi 1 hafta boyunca adam azimli.

Nasıl onemsemiyorsunya üstünde gezer uyurken burnuna kulağına filan kaçarsa ya ?

• Bu gümüşçünlerden benim evdede gördüm 1-2 kez.Ne oldu bilmiyorum.
  • Bizim evi de çok lanet bir böcek sarmıştı bir türlü kurtulamamistik (forumda konusunu açmıştım belki bulursun profilimden)
    Ankara'da tarım ilaçları satılan yerlere gidip evde de kullanılabilen bir ilaç aldım. Suyla karıştırıp sıkıyorsun her yere, uzun süre kalıcı oluyor.
    Evi 2 defa ilaclatmamiza rağmen kurtulamadıgimiz böceklerden o ilaçla kurtulduk. Ismini hatırlamıyorum ama zaten gidersen o tarz ilaçlar satılan yerlere bulursun.

• nette belki vardır. ilaç olmayan bazı maddeleri sirke,sabun gibi ortama koyunca böcekler gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

Bizim evi de çok lanet bir böcek sarmıştı bir türlü kurtulamamistik (forumda konusunu açmıştım belki bulursun profilimden)
    Ankara'da tarım ilaçları satılan yerlere gidip evde de kullanılabilen bir ilaç aldım. Suyla karıştırıp sıkıyorsun her yere, uzun süre kalıcı oluyor.
    Evi 2 defa ilaclatmamiza rağmen kurtulamadıgimiz böceklerden o ilaçla kurtulduk. Ismini hatırlamıyorum ama zaten gidersen o tarz ilaçlar satılan yerlere bulursun.

İkinci kez bir ilaclatma daha yaptiriyim o zaman sonra 10 gün sonra filan odamı temizlettikten sonra öyle bir yere gider ilaç alır şutla karıştırır surerim sürekli ilaç bulunsun çünkü çatı katı cidden çok Musait boceklenmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

Bu gümüşçünlerden benim evdede gördüm 1-2 kez.Ne oldu bilmiyorum.

Onlar oraya yerlesmislerdir muhakkak ama rastlamiyosundur çünkü hemen kaçıyorlar bir harekette benim oradakilerin yavaş biraz ondan şanslıyım

• Bende Drosera capensis ve Drosera natalensis sipariş ettim (200 tane tohum olarak). Dionaea muscipula alacağım bir de. Görüntülerini seviyorum, saksıda güzel durur. Bahçeye de şu içinde sıvı olan etçil bitkilerden ekmeyi düşünüyorum. Kısa zamanda bir işe yaramaz belki ama böcek (özellikle karasinek ve sivrisinek) sorununu azaltacağını düşünüyorum.
  • Bizim evde de bu gümüş renkli böceklerden vardı. Böcek fobim yok ama bunlardan ciddi ciddi tiksiniyorum. Geçen sene memlekete gitmeden önce marketten detan böcek ilacı aldım. Evden çıkmadan önce duvar diplerini, kapı pervazlarını, lavabo tuvalet nere varsa iyice ilaçlayıp kapadım kapıyı çıktım. 2 ay sonra eve geldik toplu katliam yapılmış gibiydi Bundan sonra nadiren görmeye başladım gördüklerimi hemen atıyorum şimdilik sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

quote:

Benim de odamda da gümüş renkli böcekler var ama onları pek önemsemiyordum sonra bir tane tahta kurusu mu tahta kurdu mu ne öyle bişey geldi parkeler delik deşik kart kurt sesler geldi 1 hafta boyunca adam azimli.

Nasıl onemsemiyorsunya üstünde gezer uyurken burnuna kulağına filan kaçarsa ya ?

Sanirim türler farklı. Bendekiler gayet hantal ve öyle tirmanacak kapasite falan yok fayans böceği diye geciyordu galiba ss varsa atabilir misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

quote:

Sanirim türler farklı. Bendekiler gayet hantal ve öyle tirmanacak kapasite falan yok fayans böceği diye geciyordu galiba ss varsa atabilir misin?

Bu öldürülmüş hali benimkilerin
     çatı katinda odasi olan filan varsa bir bakiversin boceklerr

• Hocam şu arkadaşlar bir ilgilen hele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.