Arkadaşlar uzun süredir İMDB filmlerini takip ediyordum ama kendi toprağımın filmlerinide izlemem gerekir diye düşündüm. Türk filmi kültürüm çok çok zayıf. Önerilerinizle izleyeceğim. İzlediğim Türk filmleri Nuri Bilge Ceylan, Yılmaz Güney ve Metin Erksanın Susuz Yaz filmi var. Daha Babam ve Oğlumu bile izlemedim o derece Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fetih 1453 Kahpe Bizans Maskeli Beşler: Irak Anadolu Kartalları Recep İvedik
-Babam ve oğlum --- (Bu biraz eski bir film güzel belki izlemişsindir) -Abimm -------------- (Yeni sayılır biraz eski ama öneririm izle) -Vaviyen ------------- (Yeni sayılır Güzel bir film) -Turist ömer --------- (Eski türk filmi)
Ama en orjinal espirili filmler Kemal Sunalın filmleridir. onlarıda izle bence.
01-Kabadayı 02-Yedi bela gürmüz 03-Şark bülbülü 04-Tokatcı 05-Sakar şakir 06-İbo ile güllüşah 07-Kapıcılar kralı 08-Korkusuz korkak 09-Köyden indim şehire 10-Şaban askerde 11-Gulyabani 12-Üç kağıtçı
Kabadayı kesinlikle izlenmeli. Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm var bir de.
Kabadayı ve eşkiya
Propaganda Eşkıya Kabadayı Kapıcılar Kralı Kibar Feyzo Hababam Sınıfı Serisi Babam ve Oğlum Süt Bal Masumiyet
Sağ Salim mi tek geçerim
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan755
Ama en orjinal espirili filmler Kemal Sunalın filmleridir. onlarıda izle bence.
01-Kabadayı 02-Yedi bela gürmüz 03-Şark bülbülü 04-Tokatcı 05-Sakar şakir 06-İbo ile güllüşah 07-Kapıcılar kralı 08-Korkusuz korkak 09-Köyden indim şehire 10-Şaban askerde 11-Gulyabani 12-Üç kağıtçı
Bide şener şenin bi filmi var çiçek abbas
Konuya girerken kafamda oluşturduğum filmlerin yanında aklıma ilk başta gelmeyen filmlerde bu listede yer bulmuş, ellerine sağlık
Eğer bu listeyi seyretmediysen seyretmelisin Herkese benden çay
kurtlar vadisi ırak kurtlar vadisi filistin kurtlar vadisi gladio hababam sınıfı serisi maskeli beşler serisi recep ivedik serisi çalgı çengi fetih 1453 büyü
quote:
Orijinalden alıntı: HTRK
kurtlar vadisi ırak kurtlar vadisi filistin kurtlar vadisi gladio hababam sınıfı serisi maskeli beşler serisi recep ivedik serisi çalgı çengi fetih 1453 büyü
Büyü
Bulabilirsen Karanlık Suları izle kesinlikle.En iyi yerli filmlerden biridir.Pek bilinmiyor
aklıma ilk gelen fikret hakan - tarık akan'dan - arkadaşım requiem for a dream tadında bir filmdir bana göre selvi boylum al yazmalım -yılanı öldürseler yine zamanına göre çok iyi filmlerdir.
her şey güzel olacak yahşi batı dedemin insanları organize işler yaşamın kıyısında vs...
aslında yerli filmlerin çoğu ( gençlik filmleri dışında) izleniyo. ben izleyip de bu kadar da berbat film olmaz dediğim 3 5 film anca olmuştur...
Kabadayı Eşkiya
av mevsimi
Av mevsimi Vavien Herşey güzel olacak Sağ salim Eşrefpaşalılar Gemide Lalelide bir azize
aklıma gelen en sağlam, en azından bir şeyi anlatan filmler bunlar