Şimdi Ara

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2011 GİRİŞLİLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimler mersin üniversitesini kazandı bakalım
    erdemli işletme bilgi yönetimi var mı ?

Orijinalden alıntı: OnuR344

kimler mersin üniversitesini kazandı bakalım
    erdemli işletme bilgi yönetimi var mı ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twof -- 6 Nisan 2015; 5:36:50 >
  • elektrik elektronik mühendisliği...

Orijinalden alıntı: -_-mustafa-_-

ben varım mersin üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği

meslektaşız artık anlaşılan

Orijinalden alıntı: mehesk

quote:

Orijinalden alıntı: -_-mustafa-_-

ben varım mersin üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği

meslektaşız artık anlaşılan

evet :))

Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^

Arkadaşlar ikinci öğretim saatleri hakkında bilgisi olan var mı ? ( Fen - Edebiyat Fak. )

genelde 5 - 11 arası olur diye biliyorum ama istisna olmazsa tabi

Mersin Üniversitesini kazanan arkadaşlar hoş geldiniz. Ben Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya İ.Ö 2. Sınıf Öğrencisiyim. Elimden geldiği kadar size yardımcı olamaya çalışıcağım.

Öncelikle kazanan arkadaşların internetten bir ön kayıt yapması gerekiyor onu ihmal etmeyin. Vericeğim bilgiler veya yapıcağım yorumlar Çiftlikköy merkez kampüsü için geçerlidir.

Bir arkadaş İ.Ö ders saatlerini sormuş, genel olarak 17:00 - 23:00 'dır. Tabiki arada farklı saatlerde de dersleriniz olur mutlaka.
    İ.Ö geçen sene okulda açıldı bu yüzden gece dönüşler genelde sorun oluyor, şehir içinde evde yada yurtlarda kalan arkadaşlar bu tip sorunlarla karşılaşabilir. Bu sene bu sorunun büyük ölçüde giderileceğini söylüyorlardı umarım öyle olur.

Bir diğer arkadaş kalıcak yer sormuş, kalıcak yer üniversitenin 50 m uzağında melis otel var. Geçen sene orada kalmıştım bende 1 kişilik odalar aylık 500 tl, 2 kişilik odalar 300 tl, 3 kişilik odalar 225 tl'dir. Yemek dahil değil otelden veya dışardan yiyebilirsiniz. Odaları oldukça rahattır fakat fiyatı biraz tuzlu, yemek uzun vadede sıkıntı yaratıyor benim için öle oldu. Melis otelin yaklaşık 100 m altında Grand Aydın Konaklama var buranın tam fiyatlarını bilmiyorum ama melis otelle paralel. Okul çevresinde apart evler var eşyalı yaklaşık fiyatları aylık 500 tl. Bu sene üniversite içinde 1000 kişilik kyk yurdu açılıcaktı, aktif olmuştur sanırım. Bunların dışında şehir içinde farklı özel yurtlarda mevcut.

Beklentilerinizi çok yüksek tutmassanız şehri seversiniz, güzel şehirdir mersin. TV'ler izlediklerinize çok fazla kapılmayın, arada üniversite içinde veya şehrin bazı bölgelerinde sıkıntılar olabiliyor siyasi olarak fakat siyasetin pasif kaldığı bir üniversite olmadığını ve özellikle son yıllarda artan terörizmi göz önünde bulundurursanız aslında anormal / abartılıcak bir durum olmadığını anlarsınız. Bunu bilerek belirttim çünkü yeni gelen arkadaşlara pkk mersinde çok aktif, devamlı arbede var gibi söylemlerle dolduruşa getiriyorlar ben istanbuldan gittim mersine istanbuldan daha temiz bi şehir. Bunlara kulak asmayın gelin ve sahilin tadını çıkartın derim.

Sorularınız olursa yine cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Coşkun -- 21 Ağustos 2011; 7:10:51 >

• Bende Erdemli İşletme Bilgi Yönetimini Kazandım ama Ama Kafamda çok soru işaretleri var şuan pek de gitmek istemiyorum bu bölüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rulz53 -- 21 Ağustos 2011; 15:29:00 >

Orijinalden alıntı: Emre Coşkun

Merhabalar,

Mersin Üniversitesini kazanan arkadaşlar hoş geldiniz. Ben Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya İ.Ö 2. Sınıf Öğrencisiyim. Elimden geldiği kadar size yardımcı olamaya çalışıcağım.

Öncelikle kazanan arkadaşların internetten bir ön kayıt yapması gerekiyor onu ihmal etmeyin. Vericeğim bilgiler veya yapıcağım yorumlar Çiftlikköy merkez kampüsü için geçerlidir.

Bir arkadaş İ.Ö ders saatlerini sormuş, genel olarak 17:00 - 23:00 'dır. Tabiki arada farklı saatlerde de dersleriniz olur mutlaka.
    İ.Ö geçen sene okulda açıldı bu yüzden gece dönüşler genelde sorun oluyor, şehir içinde evde yada yurtlarda kalan arkadaşlar bu tip sorunlarla karşılaşabilir. Bu sene bu sorunun büyük ölçüde giderileceğini söylüyorlardı umarım öyle olur.

Bir diğer arkadaş kalıcak yer sormuş, kalıcak yer üniversitenin 50 m uzağında melis otel var. Geçen sene orada kalmıştım bende 1 kişilik odalar aylık 500 tl, 2 kişilik odalar 300 tl, 3 kişilik odalar 225 tl'dir. Yemek dahil değil otelden veya dışardan yiyebilirsiniz. Odaları oldukça rahattır fakat fiyatı biraz tuzlu, yemek uzun vadede sıkıntı yaratıyor benim için öle oldu. Melis otelin yaklaşık 100 m altında Grand Aydın Konaklama var buranın tam fiyatlarını bilmiyorum ama melis otelle paralel. Okul çevresinde apart evler var eşyalı yaklaşık fiyatları aylık 500 tl. Bu sene üniversite içinde 1000 kişilik kyk yurdu açılıcaktı, aktif olmuştur sanırım. Bunların dışında şehir içinde farklı özel yurtlarda mevcut.

Beklentilerinizi çok yüksek tutmassanız şehri seversiniz, güzel şehirdir mersin. TV'ler izlediklerinize çok fazla kapılmayın, arada üniversite içinde veya şehrin bazı bölgelerinde sıkıntılar olabiliyor siyasi olarak fakat siyasetin pasif kaldığı bir üniversite olmadığını ve özellikle son yıllarda artan terörizmi göz önünde bulundurursanız aslında anormal / abartılıcak bir durum olmadığını anlarsınız. Bunu bilerek belirttim çünkü yeni gelen arkadaşlara pkk mersinde çok aktif, devamlı arbede var gibi söylemlerle dolduruşa getiriyorlar ben istanbuldan gittim mersine istanbuldan daha temiz bi şehir. Bunlara kulak asmayın gelin ve sahilin tadını çıkartın derim.

Sorularınız olursa yine cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Teşekürler Emre.. İnş sağ salim geliriz de yerleşiriz yurda sonra bakarız sahilin tadına

• 22 yıldır mersinde yaşıyorum ben böyle sehircilik böyle çalışma böyle belediye görmedim lanet otesi bir şehir geldiğiniz zaman anlayacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kidi_38

22 yıldır mersinde yaşıyorum ben böyle sehircilik böyle çalışma böyle belediye görmedim lanet otesi bir şehir geldiğiniz zaman anlayacaksınız

Şehircilik konusunda haklısın ama bu mersine has bir durum değilki, bu ülkemizin sorunlarından biri her şehirde var

Belediye çalışmalarına gelince, şehir genelinde bir çalışma var bunun sebeplerinden biri hatta en büyüğü 2013 yaz olimpiytları mersinde olucak bilirsin. Şehri olimpiyatlara hazırlıyorlar, mersin için iyi bir reklam olucak. Tabiki biraz çekicez, herşeyin bir bedeli var

• arkadaşlar sitede göremedim elektrik-elektronik bölümüne kayıt olurken neler gerekiyor harçları ne zaman ve hangi bankaya yatıracaz birde devlet yurdu üniversiteye uzak mı yardımcı olur musunuz teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.