Şimdi Ara

İyi Üniversitelerin İyi Bölümlerinde Okumak İçin Ne yapmak lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi,odtü,bilkent,koç bu üniversitelerde iibf bölümleri nasıl kazanılır ? Doğuştan zeka mı gereliyor ? Çalışmak mı ?

• kapasite meselesi
  • iibf kazanmak çok zor değil. iktisat, işletme okuyacaksan bilkent'e gelme, boğaziçi'ne git kesinlikle. onun dışında mühendislik ve fen fak. için bilkent > the others

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 15 Ocak 2017; 22:14:37 >
  • İİBF PİŞMANLIKTIRRRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

iibf kazanmak çok zor değil. iktisat, işletme okuyacaksan bilkent'e gelme, boğaziçi'ne git kesinlikle. onun dışında mühendislik ve fen fak. için bilkent > the others

İlk 10k dan alıyor çoğu hocam nasıl zor değil?
  • tipik ortadoğulu ailenin olmaması gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tio Salamanca

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

iibf kazanmak çok zor değil. iktisat, işletme okuyacaksan bilkent'e gelme, boğaziçi'ne git kesinlikle. onun dışında mühendislik ve fen fak. için bilkent > the others

İlk 10k dan alıyor çoğu hocam nasıl zor değil?

yarı burslular falan düşük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dgs ile gir, daha kolay.
  • Çalışmak
  • Okumayin, ticarete atilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

tipik ortadoğulu ailenin olmaması gerek

Derken ?
  • Bu sene mezuna kalarak deneyimledim lise 1 den beri calismis konulari tam olarak ogrenmis olmak gerekir son yil tekrar yapip konulari hatirlarsin mezuna kalmama ragmen beni gecen 12 ler var tum gunum calisarak geciyo ama yinede beni geciyorlar

• Biri müh. fakültesi için Bilkent > the others demiş. İTÜ'den ODTÜ'den haberi yok herhalde arkadaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Biri müh. fakültesi için Bilkent > the others demiş. İTÜ'den ODTÜ'den haberi yok herhalde arkadaşın.

Hepsi iyi üniversiteler sonuçta
  • EVLADIM ÖNCE BÖLÜM SEÇECEKSİN ULAN BÖLÜM ÇILDIRTMAYIN ADAMI BE

gerekirse 2 sene mezuna bırakacaksın, hayatın boyunca seninle birlikte olacak meslek için 1-2 seneni harcamak hiçbir şey değil.

bölümü seçtikten sonra ona göre okulu seçeceksin

mesela kimya mühendisliğinde en iyi 2 okul odtü ve iyte. sorsan kimse bilmez.
  • Borsaya atıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

EVLADIM ÖNCE BÖLÜM SEÇECEKSİN ULAN BÖLÜM ÇILDIRTMAYIN ADAMI BE

gerekirse 2 sene mezuna bırakacaksın, hayatın boyunca seninle birlikte olacak meslek için 1-2 seneni harcamak hiçbir şey değil.

Mezuna kalmaya razıyım işletme,iktisat istiyorum ve bu alandan en iyi üniler belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tio Salamanca

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

EVLADIM ÖNCE BÖLÜM SEÇECEKSİN ULAN BÖLÜM ÇILDIRTMAYIN ADAMI BE

Mezuna kalmaya razıyım işletme,iktisat istiyorum ve bu alandan en iyi üniler belli

ilk mesajı şimdi okudum

çalışacaksın abi. motivasyon kaynağı sadece "istemek". istersen çalışıp yaparsın

'çalışmak mı gerekiyo zeka mı' demişsin. zeka desek çalışmayacak mısın??

• üstad ne demiş gençler koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız :)
  • Çok çalışmak günümüz sisteminde böyle. Zeka daha çok ikinci planda kalıyor şahsi fikrim bu yönde.

Dipnot: bunun sonucu olarak pratiklikten uzak bir nesil ortaya çıkıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.