Şimdi Ara

İyi Parti : Ümit Özdağ , Mahir Ünal (Ak Parti sözcüsüne) çok ağır bir soru sormuş....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi Parti milletvekili Ümit Özdağ , Mahir Ünal (Ak Parti sözcüsüne) çok ağır bir soru sormuş....

https://twitter.com/umitozdag/status/988137702427152384

quote:

FETÖ kumpası sonucu İYİ Parti kurucuları Ali Türkşen 3.5 yıl, Ali Aydın 32 ay, Vedat Yenerer 12 ay içeride yattı. Daha nice FETÖ mağduru İYİ Parti'de. Sen AKP'de FETÖ mağduru bir isim yaz da görelim.
    @mahirunal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 23 Nisan 2018; 3:43:20 >

• En güvendigim siyasi Umit Ozdag'dir. Gercek bir vatanvever oldugundan kuskum yok.

Isgal edilen adalar ile ilgili Umit Bey ugrasirken, ne medyanin ilgisi ne halkin haberi vardi. Youtube dan arastirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

En güvendigim siyasi Umit Ozdag'dir. Gercek bir vatanvever oldugundan kuskum yok.

Isgal edilen adalar ile ilgili Umit Bey ugrasirken, ne medyanin ilgisi ne halkin haberi vardi. Youtube dan arastirabilirsiniz.
    Referandum'dada hilelere sesini çıkaran sayılı siyasetçilerdendi kendisi.
  • Kapağın böylesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kapağın böylesi
    Adam beton dökmüş ne kapağı

• Feto magduru yazamaz, ama elini sallasa fetocu bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mobile.twitter.com/feryal_meric/status/988143560175341568/video/1

Baskalarina fetocu diyenleri gorelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uşaklar 15 temmuzda ölenler yaralananlar akpartili hep al baştan başa yaz hepsini
  • Bence muhalefet akpya karşı fetö siyasetini yapmalı fotoğrafları basılıp meydanlara asılmalı broşürler dağıtılmalı yalakların feto hakkında yaptığı güzellemeler insanların gözlerine gözlerine sokulmalı.

Ben bu kadar ikiyüzlülük görmedim ya fetonun koynundan kalkanlar herkese fetöcü der olmuş eğer varsa Allah sizi yaratılmış acıların en büyüğüyle terbiye etsin!!!
  • 3.5 yil nasil yatiyor la daha 2 sene olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

uşaklar 15 temmuzda ölenler yaralananlar akpartili hep al baştan başa yaz hepsini
    Mahir Ünal yalnız tanınmamak için herhalde , zaman içinde tip değiştirmiş
    Onlar tabandan , bir Erol Olçok , bir de Varank'ın abisi var Allah rahmet eylesin neden oradaydı hep merak edeceğim Olçok (bir kaç senaryom var).Kaldıki 15 temmuz benim gözümde beraber yürüyen iki ekibin birbirini yemesiydi (ganimet paylaşımı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

3.5 yil nasil yatiyor la daha 2 sene olmadi
    kafan mı guzel

• Sajuuk kullanıcısına yanıt
    muhakeme kabiliyeti olsa zaten farklı düşünürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

kafan mı guzel

Alıntıları Göster
    o kadar çok kandırılıyorlar ki hangisi olduğunu çözemeyip error verdi.
  • ahahahaha

• Bu mahiri görünce şeker tansiyon kolestrol hepsi yükseliyor

• Reahax kullanıcısına yanıt
    :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigelow

Bence muhalefet akpya karşı fetö siyasetini yapmalı fotoğrafları basılıp meydanlara asılmalı broşürler dağıtılmalı yalakların feto hakkında yaptığı güzellemeler insanların gözlerine gözlerine sokulmalı.

Ben bu kadar ikiyüzlülük görmedim ya fetonun koynundan kalkanlar herkese fetöcü der olmuş eğer varsa Allah sizi yaratılmış acıların en büyüğüyle terbiye etsin!!!
    Beceremiyorlar ki...

Bir Ümit Özdağ yapıyor bunu ara ara...
  • Fetö tarafından mağdur olan yok ama fetönun kucağında zıplayan çok adam var akp de..

Ama çaktırmayın şimdi hepsi reisçi...

Bir gün güç elden gitmeye başladığında göreceksiniz ki çoğunuzda bence öyle düşünüyor ilk önce bıcağı bu lağım fareleri saplayacak...
  • buda gösteriyor ki artık fetö bunların ipini nasıl tuttuysa adamlar fetö mağduru oldukları halde hala fetönün piyonu olmaktan rahatsız olmuyorlar.düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.