Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavakspor kullanıcısına yanıt
    işte bu zihniyet GALATASARAY'ın koreografisini fetö mesajı diye atıyor ortaya
  • bu partinin alacağı oy tarafı belli, o yüzden chp nin oy sayısının etkilenmemesi lazım
  • Bırakın barajı geçmeyi %3-4 ü geçsin hesabımı komple çizerim hatta o kadar bile oy alamaz sonra pılı pırtı toplayıp diğerleri gibi yok olurlar
  • Şimdi ülkede adil bir seçim olacağını zanneden varsa bikere bu düşünceden artık sıyrılın.

Meral akşener kemal kılıçdaroğlu gibi siyasi liderlerin erdoğan karşında hakimiyeti tek başına ele alabilme şansı şuan için bir hayalden çok daha öte.

Bu ülkede en büyük siyasi sermayesi din tüccarlığıdır. Akp hem din tüccarlığını hemde milliyetçi pozisyonunu korumakla kalmayıp üstüne koymayı kendine görev bilmiştir.

Aynı zamanda akp nin hitap ettiği kesim malasef gelir düzeyi ve eğitim seviyesi ciddi anlamda kısıtlı seçmen kitlesidir. Yani aslında olay şu tarım bitmiş işsiz kalınmış bunlar bizim seçmen için sorun teşkil etmez bakın anadolu coğrafyasında akpnin seçimlerde büyük oranda oy aldığı kesim ülkenin gsmh içindeki payı %35 ler seviyesindedir. Kimse akp nin ekonomik başarısızlığı ile ilgilenmez köydeki mehmet amca için asgari ücret bişey ifade etmez yada suriye ölen vatan evlatları için fatiha okuyan ayşe teyze için 5 yada 10 vatan evladının ölmesi şehitlik mertebesidir ve yaradan kaderini böyle yazmıştır. Yani bunun akp ile bir ilgisi yoktur. Bu mimvalde oyun değişme sansıda yoktur.

Peki bu yeni oluşum %10 luk seçim barajını aşabilirmi cevap vermesi zor bir soru ancak mhp yi baraj altında bırakacağı kesindir. Zaten barajın hemen üzerinde oy alan bir partinin en az %3-4 oyunu çalacağı aşikardır.

Önemli olan iktidardaki akp hükümetinden ne oy alacak bu önemlidir. Yoksa akpnin %1-2 oyuna talip olursa akp nin daha ekmeğine yağ sürülür bir çok seçim bölgesinde bölünen oylar yüzünden akp daha çok temsilci edinerek yerini sağlamlaştırır.

Seçime daha bir buçuk yıl var bekleyip göreceğiz ancak şu ortadaki böyle yeni bir oluşuma ülkenin ihtiyacı vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

Bırakın barajı geçmeyi %3-4 ü geçsin hesabımı komple çizerim hatta o kadar bile oy alamaz sonra pılı pırtı toplayıp diğerleri gibi yok olurlar

Barajı geçmeyecek olsa troller parti destekçilerinden daha fazla lafını yapmazdı.Kafadan Referandumda Akp-Mhp ittifakı %12 oy kaybetti.Sence gidip kime verecekler Istanbul Ankara Izmir Hayır çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 25 Ekim 2017; 23:16:16 >
  • Erdogan kazanir. Iktidar olamaz meral hanim. Cok cok guclu seylerle cevap veremeyecekleri muhalefeti 24 saat dogru sekilde yapip hemde hakkindaki seyleri de kanitlari ile cevaplamali. Anca oyle orani yuksek olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • solcular ve kürtçüler oy vermez zaten alırsa akp mhp ve birazda ulusalcılardan alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Bırakın barajı geçmeyi %3-4 ü geçsin hesabımı komple çizerim hatta o kadar bile oy alamaz sonra pılı pırtı toplayıp diğerleri gibi yok olurlar

Barajı geçmeyecek olsa troller parti destekçilerinden daha fazla lafını yapmazdı.Kafadan Referandumda Akp-Mhp ittifakı %12 oy kaybetti.Sence gidip kime verecekler Istanbul Ankara Izmir Hayır çıktı

Bu forum HDP barajı geçerse kestirecekleri de gördü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

quote:

Bu forum HDP barajı geçerse kestirecekleri de gördü...

Hdp sende kalsın.BLOK

• İYİ nin anlamı yeni yeni türk logosu olarak lanse edilen IYI dan geliyor.

güzel çalışılmış iyi akıl edilmiş. ancak meral ne yaptı biri bana bunu anlatsın neden merale oy verelim. tayyip karşıtı diye düşmanımın düşmanı benim dostum değildir. tayyip karşıtı diye bir vasıf olmaz. bana birisi meralin vasıflarını anlatsın lütfen üniversite mezuniyeti dışında.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    son 2 seçimdir chpye oy veriyordum, artık İYİye vericeğim

• quote:

quote:

Referandum ile seçimlerin ne alakası var? çevrem de çok çok fazla AKP li var bizzat yakinen tanıdığım, muhabbet ettiğim insanların bir kısmı da hayır dedi ama seçimlerde gidip AKP ye atacaklar hatta iş yerinden arkadaşım ben başkanlık istemiyorum hayır vericem ama eğer ki evet çıkarsa 2019 seçimlerinde AKP ye atıcam başka atıcak kim var gidip chp ye atacak halimiz yok diyordu

Özetle boşuna hayal kurmayın gerçekten her seçim çok fazla boş hayal kuruyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: faster1

quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Şimdi ülkede adil bir seçim olacağını zanneden varsa bikere bu düşünceden artık sıyrılın.

Meral akşener kemal kılıçdaroğlu gibi siyasi liderlerin erdoğan karşında hakimiyeti tek başına ele alabilme şansı şuan için bir hayalden çok daha öte.

Bu ülkede en büyük siyasi sermayesi din tüccarlığıdır. Akp hem din tüccarlığını hemde milliyetçi pozisyonunu korumakla kalmayıp üstüne koymayı kendine görev bilmiştir.

Aynı zamanda akp nin hitap ettiği kesim malasef gelir düzeyi ve eğitim seviyesi ciddi anlamda kısıtlı seçmen kitlesidir. Yani aslında olay şu tarım bitmiş işsiz kalınmış bunlar bizim seçmen için sorun teşkil etmez bakın anadolu coğrafyasında akpnin seçimlerde büyük oranda oy aldığı kesim ülkenin gsmh içindeki payı %35 ler seviyesindedir. Kimse akp nin ekonomik başarısızlığı ile ilgilenmez köydeki mehmet amca için asgari ücret bişey ifade etmez yada suriye ölen vatan evlatları için fatiha okuyan ayşe teyze için 5 yada 10 vatan evladının ölmesi şehitlik mertebesidir ve yaradan kaderini böyle yazmıştır. Yani bunun akp ile bir ilgisi yoktur. Bu mimvalde oyun değişme sansıda yoktur.

Peki bu yeni oluşum %10 luk seçim barajını aşabilirmi cevap vermesi zor bir soru ancak mhp yi baraj altında bırakacağı kesindir. Zaten barajın hemen üzerinde oy alan bir partinin en az %3-4 oyunu çalacağı aşikardır.

Önemli olan iktidardaki akp hükümetinden ne oy alacak bu önemlidir. Yoksa akpnin %1-2 oyuna talip olursa akp nin daha ekmeğine yağ sürülür bir çok seçim bölgesinde bölünen oylar yüzünden akp daha çok temsilci edinerek yerini sağlamlaştırır.

Seçime daha bir buçuk yıl var bekleyip göreceğiz ancak şu ortadaki böyle yeni bir oluşuma ülkenin ihtiyacı vardı.

ALLAHIN ADALETI VAR ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİZ SESİMİZİ YÜKSELTİYORUZ....

Çok sesli olmalı zaten siyaset demokrasi bunu gerektirir ancak hükümetin demokrasi anlayışı farklı.

Umarım bu oluşum bir gruba hitap etmez ve ülkeye yaygın bir siyaset yapar

• İyi ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

İYİ nin anlamı yeni yeni türk logosu olarak lanse edilen IYI dan geliyor.

güzel çalışılmış iyi akıl edilmiş. ancak meral ne yaptı biri bana bunu anlatsın neden merale oy verelim. Tayyip karşıtı diye düşmanımın düşmanı benim dostum değildir. tayyip karşıtı diye bir vasıf olmaz. bana birisi meralin vasıflarını anlatsın lütfen üniversite mezuniyeti dışında.

Şuan forumun tamamı düşmanımın düşmanı dostumdur, gerekirse ülke elden gitsin ama Erdoğan gitsin diyenlerle dolu. Geneli ataistlerden oluşuyor bu ırkın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 25 Ekim 2017; 23:32:4 >
  • quote:

quote:

quote:

Referandum ile seçimlerin ne alakası var? çevrem de çok çok fazla AKP li var bizzat yakinen tanıdığım, muhabbet ettiğim insanların bir kısmı da hayır dedi ama seçimlerde gidip AKP ye atacaklar hatta iş yerinden arkadaşım ben başkanlık istemiyorum hayır vericem ama eğer ki evet çıkarsa 2019 seçimlerinde AKP ye atıcam başka atıcak kim var gidip chp ye atacak halimiz yok diyordu

Özetle boşuna hayal kurmayın gerçekten her seçim çok fazla boş hayal kuruyorsunuz.

Ben eski Akp'liyim sor herkese.

Selam ve Dua ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Müsaadeniz olursa ekleme yapmak isterim. Şöyle ki:

Bu partiye katılan Tuğgeneral Ali Lapanta rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu 'nun geçirdiği kazada ihmali olduğu iddia edilen kişi;
    Burak Akburak ise 15 Temmuz gecesi Bekirbozdağ'ı kuvvet kademesi ile tehdit eden kişidir.

SDÜ'de çıkan yazılarda ise FETÖ elebaşının Meral Hanımı destekleyin dediği belgeler çıktı. Baştan aşağı pislik kokuyor.

Ne saçma bi yaklaşım?

Fetö, Ak partiyi desteklemedi mi? Chp ye sarılmadı mı? çıkarı olsa mhpye de aynını yapmaz mıydı? diyalog diyalog diyerek tunceli de şırnakta hdplilerle kool kola gezdiler.

Mühim olan fetö denen pisliğin, -14 yaşımda tanıştım, 10 yıl önce, 10 yıldır da tavrım budur fetöye ve siyasete dahil olmaya çalışan cemaatlere karşı- ne yaptığı değil, önemli olan partilerin tutumudur... partilerin tutumuyla da türk siyaseti sınıfta kalmıştır, IYI parti için henüz bunu söyleyebilmek imkansız, çıksınlar arenaya bi görelim bakalım menfaat için ne kadar eğiliyorlar...

• Meraşın bile aklında değildir İyi nin IYI olarak milletin okuyacağından..:) Dangalaklar hala IYI diyor:)

• akepelilere 25/10/2017 itibariyle İYİ Parti - Meral Akşener davranınız !!! OK
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.