Şimdi Ara

İYİ Parti’den sığınmacı bildirisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu iş sadece genel başkanın ağzına bakmıyor. Parti bildirisi olması güzel, şimdi Surilere girişimcilik dersi veren oğlunun kulağını çeksin Akşener. Neyse İyip'te tepeden tırnağa sürekli vurgulanan "akılcılık", "hukukiyet" vurgusu kadar lüzumsuz vurgu görmedim. Bu denilenlerin aynısını, satır arasında laf soktukları da vaat ediyor.

    Neyse şu anlık eksik dikkatimi çekmedi, hayırlı olsun.

  • Zafer Party nin ruhuna El-Fatiha.... 

  • 2019'dan beri söylediklerinin aynısı aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O proje habitat derneğinin. Japon hukumeti tum gencler için finanse etmiş. Katılanların yuzde 95'i Türk Aralarında üniversitelerden gelen Suriyelilerde var.


    Yani Akşener’in oğlu özellikle Suriyelilere ders vermiyor. Arada Suriyeliler var. Tüm Türkiye'de her üniversite hocası yaşıyor bunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 30 Mayıs 2022; 19:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

     

  • tşk ümit ö.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suriyeli meselesini fazla dillendiriyor diye iyi parti kurucularından İlay Aksoy'u kovanların söylemlerine hala inanan var mı?


    Anlayın artık Chp ve İyi parti, avrupanın dediklerinin dışına çıkamıyorlar. Avrupa ise sığınmacıların Türkiye'den gönderilmesini istemiyor.

  • Daha ne olsun her şeyi söylemişler hatta benim için en önemli konu, izinsiz çalışma olayı. Hepsi izinsiz çalışıyor zaten izinsiz çalışanları göndersek ülkede suri kalmaz.


    Hep diyorum, İYİ parti olmasa ülkeden zerre umudum yok, CHP zaten apayrı bir dünyada kendi çalıp oynuyor.

  • Buracat kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim kendisininde söylediği Demokrat partide daha iyi bir konumda organizasyonun başinda mücadele etmek için istifa ettiği ve iyi parti ile Akşener’e defalarca teşekkür ettiği. Ama siz çok daha iyi bilirsiniz kendisinden elbette, Halende ittifakta ha.

    aykırı | türkiye'nin bağımsız ve objektif haber sitesi
    İYİ Parti kurucularından İlay Aksoy istifa edip, Demokrat Parti'ye katıldı
    https://www.aykiri.com.tr/iyi-parti-kurucularindan-ilay-aksoy-istifa-edip-demokrat-parti-ye-katildi/20620



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 30 Mayıs 2022; 20:53:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim gonderirse oyumuz ona

  • En fazla nitelikli birkaç yüzbini hariç hepsi geri gönderilmeli. Kalanlar da birbirinden uzak yerlere yerleştirilip arapça tabelalar, konuşmalar reklamlar falan yasaklanmalı. İyi parti güzel konuşuyor da ortaklarına baktığımda pek de güven vermiyorlar. Neyse Akp gittikten sonra 1. parti olup, şu Türk milliyetçiliğine tekrar önem verirler umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen haberler geliyor şükür. Bu konularda ne kadar net olurlarsa seçimi kazanma şansımız o kadar yükselecek. Bu şekilde devam etmeliler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle zafer partisi ve ümit özdağın etkisi ile yazılan çizilen şeyler bunlar. Bu adam olmasa avrupaya diz çökeceklerdi, aman akepeye kredi vermeyin seçimi biz kazanalım söz bu ucubeleri biz de tutacağız diye. Her biri birbirinden vasat bu partilerin.

  • Zafer den önce bu tarz açıklamalar neden gelmiyordu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp Avrupalı abileri kızmasın diye başka konuşuyor, iyi parti başka konuşuyor.

    Çevir kazı yanmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün twitterda bir tane suriyeli,önce almanyadaki Türkler gelsin ben 10 yıldır buradayım falan zırvalıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.