Şimdi Ara

İYİ Parti de balon mu çıktı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koray aydını gördüm zaten belliydi onun yerine Sadettin tantan gibi adamlar varken...

Musavvat dervişoğlu geçen güvenlik görevlsini Devletin makam arabasıyla ezmeye çalışan vekilin şöförünü kayırmak için açıklama yaptığında benim için bitmiştir.

• Şüpheniz mi vardı? Meral Akşener gibi kadınların yüzlerini görünce bile kafamda ampüller yanıyor. İnanın onlar gibi yanar döner olamadığım için sizlere ampül yakacak dansözlükte bir şey yazamıyorum, Türkiye'de siyasetçi denilince pislikten başka bir şey gelmiyor aklıma, bir kadın olarak siyaset estetiği bile yok. Amaçşız, içkili bir yaşam formu diğerleri gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloklayın geçin arkadaşlar konunun ne amaçla açıldığı ortada.

"AKP'nin memleketi şu an bu duruma getirmesinin en önemli suçlusu olarak muhalefeti bulduğumu ve yakın zamandaki skandal haberleri paylaşarak sizin ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim. "

Konu özeti  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67F5FEFCC -- 13 Kasım 2020; 13:29:27 >
  • bayrak ne ki direkt apo'yu da çizerler sandık stratejim chp'ye düşman en güçlü partiye vermek

• Arkadaşlar başlığı açan bu ve bunun gibi konu açanların Allah rızası için tuzağına düşmeyin.Bir muhalif olarak chp ve iyi parti içime sinmiyor diyor ama maşaallah yatmamış uyumamış muhalefete vurmak için en ufak bir twett ya da ayrıntıyı pas geçmemiş.Bu adamlara inanmayın bu ve bunun gibiler muhalif gözükmeye çalışan gizli akp ajanı ve trolleridir.Bir de bize akıl veriyo muharrem ince ve özdağ gibi muhalefete satan baş hainleri dikkate almamız için yönlendirme yapıyor beyin yıkıyor.Ben de inceye cumhurbaşkanlığında oy verdim ama kusura bakmasın bu saaten sonra boş atarım gene inceye oy vermem.Bunun gibi troller zamanında chp nin başına metin feyzioğlu gibi rezilleri layık görüyorlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ümit Özdağ: İYİ Parti, HDP ile masaya oturup anayasa hazırladı

• hdpye özenip çerkezzcilik yaptığı gün bitmişti. Ümit Hoca'ya kurban olsunlar

• Akp kadar balon olmadıgını hepimiz biliyoruz yakımda yeni bi kürt acılımı yapıp mhp yi kapıya attıgında yine yüzde 40 dönecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OFFF aktroll başlığı diren Block basıyorum. tavsiye ederim sizde yapın!!!

• CHP bu kafa ile ancak kendi kemik tabanı ve hdp den oy alır başka da hiç birsey yapamaz. Zaten CHP nin iktidar olmak gibi bir derdi de yok. En iyi ve kolay siyaset muhalif olarak yapılır. Bostan yere kendinizi yoruyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anlayın ki akpli troller böyle tutuştuysa iyi parti bir şeyi düzgün yapıyor demektir

demek ki emir geldi sahiplerinden tutuştu tasmaları

hadi hoşt , geri dönün sarayınıza

AKP tüm partilerin en kötüsüdür , refah partisi gibi din istismarcısı ve arap sevicisi ki araplar ondan nefret etse de , merkez sağcılar gibi hırsız - medya sansürcüsü , halka küfreden , sülalesini zengn eden , insanlar umrunda olmayan sömürge ile dinle milleti kullanan aşağılık partidir

o yüzden burda chpye falan laf atana kadar bu illeti başımızdan göndermenin yoluna kafa yolun. He vermiyor musunuz chpye

iyi gebermeye devam edin o zaman aglamaya devam edin belkide ülkenin batması gerekir bir şeylerin çözülmesi için , bir daha bu din istismarcılarının hiç bir zaman göreve gelmemesi için

• İYİ Parti mhpyi bitirme noktasına getirdi bu sebeptendir ki akp ve mhp tayfası İYİ Partiye çamur atarak kadroyu bölmeye çalışıyor.

• İyi partiyi daha yeni mi tanıdınız. ? Kimin ne olduğu 1 hafta da zaten internet aleminde attığı abuk sabuk sosyal mesajları ile tv lere verdiği röportajlar ile belli ediyor. Bazılarınız ise hala tam bağımsız bir Türkiye de yaşadığını sanıyor. Yönetimde bir parti değişikliği ile bir anda her şeyin güllük gülistanlık olacağını zannediyor. CHP nin durumu belli HDP terör partisi İyi parti HDP nin iyi hali. MHP desen koltuk sevdalısı. AKP eski kontrol gücünü kaybetmiş durumda. Yeni bir parti kurulsa diyorsunuz. İşte burada özgür bir Türkiye de olmadığınızı anlayın. Türkiye de parti kurmanız için İngiltere den yani kraliçeden onay almanız gerek. İstediğiniz kadar paranız olsun teşkilatınız çevreniz olsun. Bu onay gelmeden parti kuramazsınız.

1999-2000 krizinde hortumlanan bankalar, dövizin birden yükselmesi ile oluşan ekonomik çöküntü. Zenginin parasını 2 katlayan fakirin borcunu 2 katlayan kriz. Bu dönemi inceleyin. Sizce o dönemin iktidarı mı buna sebep oldu. Bir yönetim ne kadar çalarsa çalsın. Kendi yönettiği ülkenin parasını sadece bir gecede bir daha yazayım BİR GECEDE %40 değer kaybetmesini ister mi ?...

AKP nin gelişi ile nedense her şey hızla düzeldi. Şaka mısınız ? IMf stand-by paketi imzalandı %70 olan enflasyon 10 nun altına indi. Sıfırlar atıldı dolar 1,50-70 lee civarına sabitlendi. Vay be Akp geldikten sonra 3 4 sene içerisinde bu gelişme. Kraliçe isteyince oluyor tabi. Kumbarası kırılıp parası çalınan bir çocuk. Kıran kişi ona yeni kumbara alıyor ve tekrar biriktirebilirsin diyor. Türkiye tekrar 10 yıl içerisinde şahlanacak tekrar para biriktirecek ekonomisi canlanacak. Ardından bir kriz , muhtıra , Ayakkabı kutuları hatırlarsınız. Yani bir şekilde Türkiye yi sarsıp kumbaradan ne götürürsek.

Bu döngü hep vardı darbe yapıyorlardı modern çağdaş dünyada barbarca kaldığı için darbe yerine ekonomik darbeler ile ülkeleri sömürdüler. Şimdi oturun geçmişi araştırın özellikle ülkenin refah durumunu iyi bir analiz edin. Neler olmuş neler görmüş bi öğrenin... AKP iyi kimse demiyor ülkenin hali ortada özellikle son dönemde geçen eski konuları inceledim Hepiniz dolar 1,80 2,40 arasında dalgalanırken isyana başlamışsınız. Ülkeyi batırıp çıkaran hükümetler değildir. Yönetim şeklidir.

Özel şirketler üretici holdingler ticaret yapan esnaf lojistik firmalar vs mal para döngüsünün olduğu her şirket kurum serbest ekonomi altında fırsatçılık yapar. Devletin en zayıf kaldığı noktadır. Bu kuruluşlar dolarla yatıp dolar ile kalkar. Yerli imkanlar ile üretilen bir malın fiyatına kur artışından dolayı zam gelmesinin bir açıklaması yoktur. Domates bizim fabrika bizim işçi bizim 25 tl olan 1kg salçanın ertesi günü kur artışı sebebi ile 45 tl olmasının bir açıklaması olamaz. Hiç dışarıya bağlıyız falan demeyin istediğin kadar dışarıya bağlı ol bir gecede de yapmazsın bu artışı. Bu fırsatçılıktır. Türkiye ye yeni bir parti felan lazım değil. Kanunlarımızın yenilenmesi gerek denetlemelerin yapılması ve kimsenin gözünün yaşına bakılmaması gerek. Vergi konusunda kaçırılan verginin haddi hesabı yok. Bi halk kaçamıyor vergiden. Vergi düzenlemesine gidilmeli vergi denetlemelerin yapılması gerek. Serbest ekonomi ortadan kaldırılmalı 2 kuruşa üretip 4 kuruşa satarken kafana göre şimdi 8 kuruş yaptım diyememeli şirketler.

Neyse çok kafa şişirdim siz AKP yi gönderin de kim gelirse gelsin hepinizin gönlü olacak zaten gerisi ekonomi kur enflasyon felan fasa fiso.

• """"Akşener'in talimatı ile divan üyelerinden gizli şekilde CHP-Saadet Partisi-HDP ortak çalışmasıyla anayasa hazırlandığını söyledi ve bu konuda Akşener'i eleştirdi. """ Bu yazıdan sonrasını okumadım.

Yaşınız 10 değilsiniz ki size söyleyelim, böyle bir ortak çalışma olursa SEÇİMDEN ÖNCE HABERİMİZ OLUYOR.

Hani seçim oldu sonra böööö öcüüüü birden hdp chp iyi parti ittifak kurmuş olarak çıkmıyor karşımıza.

böyle boklama haber yaparken birisinin NE SÖYLEDİĞİ DEĞİL NE YAPILDIĞINA bakılır.

"""" Akşener'den çıt yok """" Akşener'in daha dün haberini gördüm hiçbir parti ile ortak çalışma için masaya oturmadık dediğini.

Tabi bunu boklama haber kanallarında ararsan orada haber olmaz. Orada af olur.

Edit: hani çıt yok? 2:15 de gerekli açıklama var.

Toplasan 500 kişi izlemiş yazık ama buraya gelip konu açmayı biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 13 Kasım 2020; 21:36:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selimyuksel

İyi partiyi daha yeni mi tanıdınız. ? Kimin ne olduğu 1 hafta da zaten internet aleminde attığı abuk sabuk sosyal mesajları ile tv lere verdiği röportajlar ile belli ediyor. Bazılarınız ise hala tam bağımsız bir Türkiye de yaşadığını sanıyor. Yönetimde bir parti değişikliği ile bir anda her şeyin güllük gülistanlık olacağını zannediyor. CHP nin durumu belli HDP terör partisi İyi parti HDP nin iyi hali. MHP desen koltuk sevdalısı. AKP eski kontrol gücünü kaybetmiş durumda. Yeni bir parti kurulsa diyorsunuz. İşte burada özgür bir Türkiye de olmadığınızı anlayın. Türkiye de parti kurmanız için İngiltere den yani kraliçeden onay almanız gerek. İstediğiniz kadar paranız olsun teşkilatınız çevreniz olsun. Bu onay gelmeden parti kuramazsınız.

1999-2000 krizinde hortumlanan bankalar, dövizin birden yükselmesi ile oluşan ekonomik çöküntü. Zenginin parasını 2 katlayan fakirin borcunu 2 katlayan kriz. Bu dönemi inceleyin. Sizce o dönemin iktidarı mı buna sebep oldu. Bir yönetim ne kadar çalarsa çalsın. Kendi yönettiği ülkenin parasını sadece bir gecede bir daha yazayım BİR GECEDE %40 değer kaybetmesini ister mi ?...

AKP nin gelişi ile nedense her şey hızla düzeldi. Şaka mısınız ? IMf stand-by paketi imzalandı %70 olan enflasyon 10 nun altına indi. Sıfırlar atıldı dolar 1,50-70 lee civarına sabitlendi. Vay be Akp geldikten sonra 3 4 sene içerisinde bu gelişme. Kraliçe isteyince oluyor tabi. Kumbarası kırılıp parası çalınan bir çocuk. Kıran kişi ona yeni kumbara alıyor ve tekrar biriktirebilirsin diyor. Türkiye tekrar 10 yıl içerisinde şahlanacak tekrar para biriktirecek ekonomisi canlanacak. Ardından bir kriz , muhtıra , Ayakkabı kutuları hatırlarsınız. Yani bir şekilde Türkiye yi sarsıp kumbaradan ne götürürsek.

Bu döngü hep vardı darbe yapıyorlardı modern çağdaş dünyada barbarca kaldığı için darbe yerine ekonomik darbeler ile ülkeleri sömürdüler. Şimdi oturun geçmişi araştırın özellikle ülkenin refah durumunu iyi bir analiz edin. Neler olmuş neler görmüş bi öğrenin... AKP iyi kimse demiyor ülkenin hali ortada özellikle son dönemde geçen eski konuları inceledim Hepiniz dolar 1,80 2,40 arasında dalgalanırken isyana başlamışsınız. Ülkeyi batırıp çıkaran hükümetler değildir. Yönetim şeklidir.

Özel şirketler üretici holdingler ticaret yapan esnaf lojistik firmalar vs mal para döngüsünün olduğu her şirket kurum serbest ekonomi altında fırsatçılık yapar. Devletin en zayıf kaldığı noktadır. Bu kuruluşlar dolarla yatıp dolar ile kalkar. Yerli imkanlar ile üretilen bir malın fiyatına kur artışından dolayı zam gelmesinin bir açıklaması yoktur. Domates bizim fabrika bizim işçi bizim 25 tl olan 1kg salçanın ertesi günü kur artışı sebebi ile 45 tl olmasının bir açıklaması olamaz. Hiç dışarıya bağlıyız falan demeyin istediğin kadar dışarıya bağlı ol bir gecede de yapmazsın bu artışı. Bu fırsatçılıktır. Türkiye ye yeni bir parti felan lazım değil. Kanunlarımızın yenilenmesi gerek denetlemelerin yapılması ve kimsenin gözünün yaşına bakılmaması gerek. Vergi konusunda kaçırılan verginin haddi hesabı yok. Bi halk kaçamıyor vergiden. Vergi düzenlemesine gidilmeli vergi denetlemelerin yapılması gerek. Serbest ekonomi ortadan kaldırılmalı 2 kuruşa üretip 4 kuruşa satarken kafana göre şimdi 8 kuruş yaptım diyememeli şirketler.

Neyse çok kafa şişirdim siz AKP yi gönderin de kim gelirse gelsin hepinizin gönlü olacak zaten gerisi ekonomi kur enflasyon felan fasa fiso.

İyi partiye oy vermemiş ama takip eden biri olarak bir HALTIN BELLİ OLDUĞU GÖRMEDİM.

akpnin gelişiyle eski yıllarda birşeyin düzeldiği yok amerika ve avrupa o süreç de fazlaca krize girdi yatırımcılar dövizleri türkiyeye koymak zorunda kaldı.

• akp(iktidar)-mhp(küçük ortak)-chp(gizli ajanda ile) ittifakından iyidir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.