Şimdi Ara

İyi niyetimi kulanan Letgodaki Velet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane çocuktan akvaryum ve malzemelerini takas ettim. Malzemeleri aldım eve geldim akvaryum çiziklerle dolu dedim neyse olsun su sızdırmıyor, filtre bozuktu. Aradım çocuğu dedim böyle böyle dedi ki abi diğerini vereyim. Dedim önce dene öyle ver o da bozuk çıkmasın. Neyse işte abi denedim dedi, akvaryuma koymaya çalıştım vantuzları bile tutmuyordu, yapıştırıcıyla yapıştırmış. Neyse dedim insanlık hali. Söyledim tekrar hava motorunu verdi bu seferde bir tarafı çalışıyor, bir tarafı çalışmıyor.

Şimdi ben bu kertenkele yüzünden o kadar vaktimi çöp ettim. Ulan insanlık ettik hiç ters konuşmadım hep olabilir niyetiyle yaklaştım. Yani bizim insanımız illa kötü sözden, kötü muameleden mi anlıyor?

• letgo ve iyi niyet direkt dolandırıldım temalı konu bekliyordum bunada sükür etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

letgo ve iyi niyet direkt dolandırıldım temalı konu bekliyordum bunada sükür etmek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan önce de böyle bir olay başıma geldi. Adam akvaryumun altını patlatmıştı beni arayıp diyordu ki aldığımda böyleydi. Yahu altı patlamış olsaydı belli olmaz mıydı?

• 2. El ürün cok zorda değilsen almamalisin bro millet essek gibi kullaniyor malini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asfalt ağladı be

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Siz velet yüzünden vaktinizi harcamamışsınız ucuza ürün alıcam diye harcamışsınız vaktinizi . Velet suçlumu değil mi bilemem ne konuştuğunuzuda bilmiyorum ama 2 kere en az size ürün değiştirmiş suçlu olduğunu sanmam .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • letgo da doğru düzgün insan yok ki. Evi kapatıyorum 200tlye çift kişilik yatak+baza+başlık koyuyorum 50 tlye alıyım diyolar. Herkes ya ölücü ya dolandrıcı.

• Herif benle çorapla takasa giriyor,böyle platform'un ta awk ben

• Let go herkes için bir fırsat ancak kotu niyetli insanlar önce menfaatini ve evde kendi isine yaramayan cihazını kaktirmayi düşünüyor.bu platformu iyi kullanmazsaniz dışarıdaki amcalar sizi öyle bir öperler ki aglarsiniz.herkesin evi TİKA basa dolu ise yarayan yaramayan seylerle durumlarını doğru yazın onu o hali ile bile alacak kişi çok..referanslara bakin önce.. önceki alisverislerine .. bir kişinin referansı az ise daha önceki alışverişlerini iyi kotaramamis demektir.dışarıda her şey pahalı dolar uçmuş herkesin evi gerekli gereksiz zaten cop dolmusken ihtiyacı olmayanın ihtiyacı olana vermesi büyük fırsattır ama dürüstçe bu fırsatı kullanin ve firsatcilara karşı elinizi güçlendirin daha fena opmesinler.ucuza bir şey bulduysaniz onu ölüye çevirmeyin kendinizi kandirisiniz.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Ucuza aldığımı nereden çıkardınız?

Gidip sıfır almamışsınız .

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

İkinci el ürünü değerinde aldım, ucuza değil.

• Güzel troll devam

• bu ülkede girilmemesi gereken ilk site letgo muhtemelen.

Takas yapmışsınız değerini bilemeyiz :) uğraşmayın sıfırını alın . 2. El de ne çıkacağını bilemiyorsunuz .

• Bir kere o malum siteye telefon ilanı koymuştum bir mesaj geldi adam playstation 3, 2-3 tane oyun, eski bir monitör, yine eski bir Laptop üzerine de 200 tl para gibi bir teklif vermişti ürünleri net hatırlamıyorum ama ps3 oyun ve böyle birbiri ile alakasız 3-5 kalem ürün saymıştı takas için. O günden sonra ilanı silip bir daha bir şey satmaya çalışmadım oradan :D

• Ben genelde satıcıyım ve müşterilerin gelmemesinden muzdaribim, diyorlar ki " abi ilanı kaldır ben satın aldım tamamdır, yarın gelip alıyorum" ve yarın oluyor ne arayan var ne gelen, tam dayaklıklar, gelmeyeceksin madem ne diye kendini ve beni yoruyorsun.

• çak ağzına 2 tane diyeceğim ama ailesi eğitemedikten sonra ne fayda.

etik nedir ahlak nedir saygı nedir bilen yok. engelle gitsin sinirini bozma. letgo denen çöplüğüde sil hocam. satıcı olmama rağmen 3 kere ben gittim alıcının ayağına. 2 sinde gelmediler. birinde adam çok mahçup oldu oturduk 2 saat muhabbet ettik. yemek ısmarladı cay ısmarlardı vs. oradan geçtiğimde selam veririm hala. %90 ı çöp oranın. boşverin yani silin gitsin.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt

biz 2.el alis satis icin hangi siteyi kullanacagiz yokki ulkede adam akilli biyer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.