Şimdi Ara

İyi ki doğdun Hagi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onun sağ ayağına 500 sayfalık kitap yazılır ve o kitabın son cümlesi “O bir solaktı…" olur.İyi ki doğdun efsane!

• Bir de şunu paylaşayım,

Hagi’nin hafif sakallı, sağ elini kalbinin üzerine koyarak İstiklal Marşı’nı dinlediği enstantanenin yakıcı bir hikayesi vardır.
    Hagi Galatasaray’a geldiğinde hem annesi hem de babası yaşıyordu. İkinci sezonda Hagi çok sevdiği babasını yitirdi. Romanya’ya giderek toprağa verdi. Fatih Terim’in hafta sonunda oynanacak Kocaelispor maçına isterse gelmeyeceğini bildirmesine rağmen Hagi ayağında mezarlık tozuyla İstanbul’a döndü. Babasının 40 günlük yasını tutmak için sakal bırakmaya başladı.
    Kocaelispor maçı başlarken Galatasaray taraftarı Hagi’ye başağlığı dileyerek kahramanlarını acısını paylaştığını gösterdi. İstiklal Marşı başlarken gözlerim Hagi’nin üzerindeydi. Hagi sağ elini kalbinin üzerine götürerek başını yere eğdi ve sonuna kadar öyle kaldı. Hagi o günden sonra Galatasaray’da forma giydiği karşılaşmaların tümünde sağ elini bir daha kalbinden kaldırmadı. Hagi’nin baba sevgisi ile sol göğsündeki amblem aracılığıyla bütünleştirdiği Galatasaray aşkı daha sonraki yıllarda tarihi günler yaşattı.
    Sağ eli en acı gününde bile sarı-kırmızı sevgilisini unutmayan Hagi’nin neden candan oynayacak futbolcu istediğinin kanıtıdır. Hagi’nin posteri beş yıl boyunca zafer dolu Galatasaray döneminin anahtarıdır. Hagi’yi başkalarıyla karıştıranlara hatırlatırım.

kaynak:http://kahtalinice.tumblr.com/post/71873602298

• Efsaneler efsanesi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adam gibi bi babacan daha bir ADAM gelsede ölene kadarda onu konuşsam :(

• Yarı finaldeki penaltısı geldi aklıma nedense :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=te7dyC3PieE#t=1908
  • Kelimeler yetmez.

• Büyük usta iyiki doğdun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bir efsanesin sen bir kahramansın ve hep öyle kalıcaksın CİGA !
  • Monaco'ya o kadar uzaktan koydu ki, ilk tebrik eden Taffarel'di.
  • İyi ki doğdun Hagi, iyi ki varsın.

• Nice mutlu yıllara karpatların maradonası...
  • Hagiii hagiii hagiiiiiiiiiiiiii.

Off off özledik be.

iyi ki doğdun ..

• Ne mutlu bana ki canlı olmasa bile onu izleme fırsatı buldum.İyi ki doğdun Hagi iyi ki bizimle oldun.
  • benim için hagi, futboldur.
    benim için hagi, bilbao maçında uyumaya hazırlanırken '' uyuma oğlum hagi atacak '' diyen babamın haklı çıkmasıdır.
    benim için hagi, 2001 yılında o futbolu bırakmışken kaçan şampiyonluğun üzülünecek bir şey olmadığını bilmektir.
    benim için hagi, dünyanın en iyi sol bekinin çaresiz bakışları, patrick viera'nın top bacak arasından geçip giderken ümitsizce dizlerini kapamaya çalışmasıdır.
    benim için hagi, 10 santimden aşırtma gollerdir.
    benim için hagi, pasına koşmayan filipescu'yu önce azarlayan, sakatlığını görünce kafasını okşayandır.
    benim için hagi, top ayağına gelmeden atacağı pası çoktan hesaplayabilendir.
    benim için hagi, direğin dibinden ağlarla buluşan frikiklerdir.
    benim için hagi, başkası vursa küfredilecek yerlerin, 10un sevdiği yerler olmasıdır.
    benim için hagi, haksızlığa dayanamayandır.
    benim için hagi, 36 yaşında süper kupa ellerindeyken, yeni bir oyuncak almış bir çocuk gibi sevinebilendir.
    benim için hagi, gecenin kör vakitleri gollerini izlediğim adamdır.
    benim için hagi, formadır armadır.
    benim için hagi, galatasaray'dır.
    benim için hagi, hayatımda izlediğim en iyi futbolcudur ve çocuklarıma anlatacağımdır.

Benim için hagi, futboldur. futbol, hagi'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

benim için hagi, futboldur.
    benim için hagi, bilbao maçında uyumaya hazırlanırken '' uyuma oğlum hagi atacak '' diyen babamın haklı çıkmasıdır.
    benim için hagi, 2001 yılında o futbolu bırakmışken kaçan şampiyonluğun üzülünecek bir şey olmadığını bilmektir.
    benim için hagi, dünyanın en iyi sol bekinin çaresiz bakışları, patrick viera'nın top bacak arasından geçip giderken ümitsizce dizlerini kapamaya çalışmasıdır.
    benim için hagi, 10 santimden aşırtma gollerdir.
    benim için hagi, pasına koşmayan filipescu'yu önce azarlayan, sakatlığını görünce kafasını okşayandır.
    benim için hagi, top ayağına gelmeden atacağı pası çoktan hesaplayabilendir.
    benim için hagi, direğin dibinden ağlarla buluşan frikiklerdir.
    benim için hagi, başkası vursa küfredilecek yerlerin, 10un sevdiği yerler olmasıdır.
    benim için hagi, haksızlığa dayanamayandır.
    benim için hagi, 36 yaşında süper kupa ellerindeyken, yeni bir oyuncak almış bir çocuk gibi sevinebilendir.
    benim için hagi, gecenin kör vakitleri gollerini izlediğim adamdır.
    benim için hagi, formadır armadır.
    benim için hagi, galatasaray'dır.
    benim için hagi, hayatımda izlediğim en iyi futbolcudur ve çocuklarıma anlatacağımdır.

Benim için hagi, futboldur. futbol, hagi'dir.

/>

helal kardeşim

• Hagiiii

I LOVE YOU HAGI
  • Bu gol nasıl anlatılır ki? Hagiiiiiiii diyorum susuyorum. Hagiiiiiiiiiii

Karpatların Maradonası iyi ki tanıdım seni Hagi.
  • Hagii Hagii Hagiiii, iyiki doğdun Hagi!

• Bugun iyi futbolcular dogum gunu herhalde. CR7'nin de dogum gunu. Bi de bizim @Fidel Castro'nun

• Bugün Pazar günü Metin Oktay'a yapıldığı gibi bir şeyler yapılırsa çok iyi olur iki efsanemizi yaşatmış oluruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.