Şimdi Ara

İYİ Kİ DOĞDUN FATİH TERİM!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim bugün 56'ncı yaşını dolduruyor. 4 Eylül 1953'te Adana'da doğan Fatih Terim'e, Dünya Kupası grup eleme maçları öncesinde; “iyi ki doğdun Fatih hoca, nice mutlu yıllara” diyorum…

• seni cekemeyenler, seni KISKANANLAR, SIRF GS ye UEFA KUPASI + 4 kere ard arda SAMPIYON YAPTIGIN icin senden NEFRET edenler

ama seni bu forumda en az benim kadar sevenlerde vardir IMPARATOR O GS liler insallah bu konuyu YORUMSUZ birakmaz iki satir yazsaniz cokta zamaninizi almaz IMPARATOR icin DEGER ey RENKTASLAR

İyi ki doğdun İMPARATOR !..

İyi ki doğdun Türk Futbolu'nda devrim yapan efsanevi teknik direktör..

İyi ki doğdun "Fenerbahçe'ye gidecek kadar profesyonel olmayan" Galatasaraylı, güzel adam..

İYİ Kİ DOĞDUN FATİH TERİM!...

• Türk futbol tarihinin tartışmasız en iyi, en karizmatik Teknik direktörü..

Bu adam TD olmasa bile, mutlaka ünlü olurdu, ya sinema oyuncusu, ya tiyatrocu, böyle mimikler zor bulunur

İyi ki doğdun İmparator..
  • İyi ki doğdun imparator. Bizlere o mutlu anları yaşattığın için bir kez daha teşekkürler.
  • Galatasaray'da büyük işler başarmış olabilir. Fakat galatasaraylı olduğu için yukarda mesaj yazan arkadaşlar gibi milli takıma zarar verdi.
  • kurtlar vadisinle bulutla iyi 2 li olurlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Galatasaray'da büyük işler başarmış olabilir. Fakat galatasaraylı olduğu için yukarda mesaj yazan arkadaşlar gibi milli takıma zarar verdi.

kariyerine bakacak olursak

-milli takımı akdeniz oyunlarında şampiyon yaptı.
    -5. torbadan girdiği grupta (mesela bizim grupta ermenistan 5. torbadan girdi) milli takımı ilk iki takım arasına sokarak tarihinde ilk kez avrupa şampiyonasına götürdü.
    -milli takımla avrupa üçüncülüğü yaşadı.

şimdi şu saydıklarıma dışarırdan bakan biri bu adam milli takımda çok başarılı olmuş der. ama burada sorsak 10 kişiden 7'si fatih terim gitsin der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eblek -- 5 Eylül 2009; 1:55:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyiki doğdun İmparator

Türk Milli takımını tarihinde ilk defa gideceği Avrupa şampiyonasına 5. torbadan alıp tarihte olmayanı yapıp götürebildiğin için , kurduğun takım dünya 3.sü olduğu için , yine tarihinde ilk kez Türk Milli takımını Avrupa 3. sü yaptığın için Türkiyeye , Türk milli takımına zarar verdin yine de iyiki doğdun...
  • @vaypcnet
    Gs'lisin belli
  • he öle koydunmu tamam iş halloldu.

Türk Milli takımından , Türk futbol tarihinden bahsediyoruz kardeş Gs ile alakası yok , tabi sen 12 tane Gs oyuncusu var diye Türk Milli takımının dünya 3. lüğüne sevinmiyor hatta sinirleniyor çamur atmak için çaba gösteriyor olabilirsin ama ben Türk Milli takımından ve Türk futbol tarihinden bahsediyorum.
  • adama kayseride pasta fln hazırlamışlar çıkmış basın toplantısında ben pasta sevmem ama yinede sağolun diyo cins ya..
  • Herşeye rağmen Türk futbolunun tartışmasız açık ara 1 numarası.
  • milli takıma zarar verdi diye laflar var yaaa arkadaşlar ne zararı yaa ne zararı adam daha ne yapsın ersun yanal ın yüzünden gidemedik zaten 2006 ya az kalsın terim onu başracaktı ama olmadı kavga ceza falan ondan sonra kaçtane seyircisiz maç kazandık üs üste yunanistan 4-1 lik maçı unutuldu galiba sonra avrupa şanpiyonasında yarı final e daha ne olsun her turnuvada kupa almak gibi bir zorunluluğumuz mu var yada sorumluluğu var

inanın oda olcaktır yeterki şu gruptan çıkabilelim herzaman söylüyorum 2010 a gidersek gruptan çıkamazsakta kimse bişi diyemez yarı final hatta kupada kaldırırsak da dünyada bizim gibi bir milli takım yok
  • Bu akşam ile birlikte, Bosna maçını da alarak İmparator'a bir doğum günü hediyesi verir umarım öğrencileri
  • bırakın yahu, fatih terim fanatikleri ile tartışmayın. onlar yakaladığı tüm başarıları ona mal ediyorlar belli ki
  • 1996 FATIH TERiM'le baslayan bir sürec TÜRK FUTBOLUNUN ADIM ADIM Büyüdügü yillar
    2000 YILINDA UEFA SAMPIYONU
    2001 YILINDA SÜPER KUPA KAZANIYOR (Lucescu nun ilk yiliydi)
    2002 de Fatih Terim in kurdugu TAKIM Dünya 3 sü oluyor Senol Günes'in tabi ki payi var ama o kadroyu hazirlayan FATIH TERiM di (örnek Gardiola nin yaptigi gibi Rijkaardin hazirladigi kadroyu kullanarak basariya imza atti)
    TARiH 2008 TÜRKiYE yine AVRUPA 3 sü
    AC FIORENTINA ve MILAN gibi takimlari calistirdi ama TÜRK PASAPORTU oldugu icin orada rahat vermediler imparatora

bugün GS ye elano keita baros kewell
    FB ye dos santos anelka ortega andersonlar geldiyse

FATIH TERiM in sayesinde gelmistir

BUNU NEDEN KABUL EDEMiYORSUNUZ
    FATiH TERiM SiZLERE NE YAPTI ??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481

1996 FATIH TERiM'le baslayan bir sürec TÜRK FUTBOLUNUN ADIM ADIM Büyüdügü yillar
    2002 de Fatih Terim in kurdugu TAKIM Dünya 3 sü oluyor Senol Günes'in tabi ki payi var ama o kadroyu hazirlayan FATIH TERiM di (örnek Gardiola nin yaptigi gibi Rijkaardin hazirladigi kadroyu kullanarak basariya imza atti)
    AC FIORENTINA ve MILAN gibi takimlari calistirdi ama TÜRK PASAPORTU oldugu icin orada rahat vermediler imparatora

2002'de dünya 3. sü olan takımı fatih terim kurmuş, ama 96'da başlayan galatasaray başarılarını kuranların adı yok ortada

yahu arkadaş, galatasaray'ın başarıları derwall ve sonrasında gelişen altyapı ve modern futbol atılımının meyvesidir.
    fatih terim bu evrede hem galatasaray'da hem milli takımda devam eden atılımların üzerine koymuştur.

kendisi 0'dan yapmamıştır hiçbir şeyi.
    milli takımlar ve galatasaray'da fatih terim'in payı neyse mustafa denizli'nin de odur.

başarıya endeksli sığ bir futbol anlayışınız var.

fatih terim 0'dan tekrar kurmaya çalıştığı galatasaray'ı 2 yılda yüklü borç ve felaket bir kadro ile bıraktığını da unutmayınız.
    şenol güneş'li kadronun deforme olmasının ardından yeni atılım da ersun yanal ile yapılmıştır, hakkını kimse yiyemez.
    taktik hataları tabi ki vardı, ama milli takımdaki şuanki değişim de onun eseridir, nankörlük yapmayın.

ben de galatasaray'lıyım, objektif olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481

1996 FATIH TERiM'le baslayan bir sürec TÜRK FUTBOLUNUN ADIM ADIM Büyüdügü yillar

2002'de dünya 3. sü olan takımı fatih terim kurmuş, ama 96'da başlayan galatasaray başarılarını kuranların adı yok ortada

yahu arkadaş, galatasaray'ın başarıları derwall ve sonrasında gelişen altyapı ve modern futbol atılımının meyvesidir.
    fatih terim bu evrede hem galatasaray'da hem milli takımda devam eden atılımların üzerine koymuştur.

kendisi 0'dan yapmamıştır hiçbir şeyi.
    milli takımlar ve galatasaray'da fatih terim'in payı neyse mustafa denizli'nin de odur.

başarıya endeksli sığ bir futbol anlayışınız var.

fatih terim 0'dan tekrar kurmaya çalıştığı galatasaray'ı 2 yılda yüklü borç ve felaket bir kadro ile bıraktığını da unutmayınız.
    şenol güneş'li kadronun deforme olmasının ardından yeni atılım da ersun yanal ile yapılmıştır, hakkını kimse yiyemez.
    taktik hataları tabi ki vardı, ama milli takımdaki şuanki değişim de onun eseridir, nankörlük yapmayın.

ben de galatasaray'lıyım, objektif olun.

Tamam derwall in da etkisi cok büyüktür denizli nin de ama ASIL basarilari FATIH TERIM yapmistir
    FATIH TERIM dir TÜRK FUTBOLUNU GERCEK BASARILARLA TANISTIRAN
    ersun yanal milli takim kariyerinde medyaya yenilmstir bu kadar bencede basariliydi ersun hoca.
    Fatih Terim dim dik ayakta kalmistir TÜRK MEDYASININ KARSISINDA ve basariyi yakalamstir

• quote:

Tamam derwall in da etkisi cok büyüktür denizli nin de ama ASIL basarilari FATIH TERIM yapmistir

anlayamadım... derwall'in eseridir o başarılar, onun katkısını bu kadar küçültmek niye?
    başarılar, şampiyon kulüpler kupasında yarı final ile başlamıştır. Galatasaray sadece fatih terim ile başarı yakalamamıştır.
    yıllarca hazırlanan takım, önemli yabancı transferlerle fatih terim zamanında kesin zafere ulaşmıştır. hiçbir şey yoktan var olmaz, meyve büyür yetişir ve toplanır.

fatih terim'in ayakta kalmasının farklı sebepleri olabilir. bakarsanız mustafa denizli'nin de basın ile arası çok iyidir. böyle adamlar basından çok darbe yemezler.

hatta ve hatta, fatih terim isviçre maçından beri çok çirkin olaylar da oldu, kimsenin eleştirmemesi ayakta kalmak olamaz, rezalet olur.

• Her topicte bir Fenerbahçe yazısı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.