Şimdi Ara

iyi bir ses dönüşüm yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar WMA-MP3 MP3-WMA WAV-MP3 OGG-MP3 (özellikle WMA-MP3) vs.. böyle birçok format arsında ses kalitesini bozmadan dönüşüm yapabilen bildiğiniz ,önerdiğiniz iyi bir ses formatı dönüşüm yazılımı varmı ?

Çok aradım birçok çok yazılımı denedim ama bir türlü adam gibi bir program bulamadım . Encode yaparken sesin kalitesini mahvediyorlar . Özellikle MP3 playerde kulaklıkla dinlediğimde sesin kalitesizliği çok belli oluyor .

Tek beğendiğim yazılım Nero Media Player'dı İçindeki Fraunhofer encoderi iyi dönüşüm yapabiliyordu ama oda trial miydi neydi bir süre sonra çalışmıyor .

Yardımcı olursanız sevinirim . Daha önceden buna benzer bi konu açıldıysa kirlilik yarattğım için özür dilerim . . .

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
    çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
    Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
  • kardeş kusura bakma cevaplayamadım
    evet dediğin pro yu indirdimde bişey anlamadım tam olarak ne işe yarıyor bu program ?
    bir wma şarkımı mp3e dönüştüremedim mesela

All Audio Converter ile sahip olduğunuz ses dosyalarının biçimlerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca MP3 dosyalarınızı WAV biçimine dönüştürerek dosyanın boyutunuda hayli azaltmış oluyorsunuz. Bu özellik cep telefonunda müzik depolamaktan hoşlananlar için faydalı olacaktır.

All Audio Converter ile;

* WAV dosyalarınızı MP3, WMA, WQF ve OGG dosya biçimlerine dönüştürme yapabilirsiniz.
    * MP3, WQF ve OGG dosyalarınızı WAV biçimine dönüştürebilirsiniz.
    * Track'larınızı MP3 veya WAV'a dönüştürebilirsiniz.
    * Ayrıca yazılım WAV ve MP3 dosyalarını CD'ye kayıt etme özelliği de sunuyor.

Kullanımı son derece kolay olan bu yazılımla tüm işlemleri ana menüdeki 4 ayrı sekmeden yapıyorsunuz.

İndirme Linki:
    http://download.chip.eu/tr/All-Audio-to-MP3-Converter-4.0_448076.html

demo sürümüdür kardeş..full sürüm vermek yasak..
    Ekran Kartı: Sapphire HD3870 512 MB 256Bit
    Monitör: Samsung 932B 19" LCD 5ms Dvi
    DVD-Room: Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F Sata

• Ücretsiz Freerip'i deneyebilirsin,hem de Türkçe dil seçeneği var:
    http://www.inndir.com/program.php?id=19192
    AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
    (9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
    DAİMA AMD (Benim için.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüm ve Ses ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.