Şimdi Ara

iWork

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Apple Store Türkiye hesabından iWorks programlarını indirdim (pages ve Keynote) bunların türkce dil desteği yok mü... İngilizce olması sorun değil ama türkce olsa daha guzel olurdu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster20 -- 26 Ocak 2012; 10:06:10 >

Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;amp;#252;zel &amp;amp;amp;#246;lmektir
  • iWork, Microsoft Office uzantılarını (docx, xlsx, pptx) açabiliyor ancak kaydedemiyor. Bunu bilmenizi istedim. Para verilecek uygulamalar değil yani.

Orijinalden alıntı: dvdff78

iWork, Microsoft Office uzantılarını (docx, xlsx, pptx) açabiliyor ancak kaydedemiyor. Bunu bilmenizi istedim. Para verilecek uygulamalar değil yani.

açıklama için teşekkürler, quick office var bende, buna bulaşmaya lüzum yok o zaman...
    Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;amp;#252;zel &amp;amp;amp;#246;lmektir
  • quote:

iWork, Microsoft Office uzantılarını (docx, xlsx, pptx) açabiliyor ancak kaydedemiyor. Bunu bilmenizi istedim. Para verilecek uygulamalar değil yani.

Olur mu öyle şey, tabi ki kaydedebiliyor, bizzat ben üçünü de kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 26 Ocak 2012; 12:26:27 >
    Chuwi hibook teknik destek
    9 yıl önce açıldı
    CHUWI GemiBook
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Olur mu öyle şey, tabi ki kaydedebiliyor, bizzat ben üçünü de kullanıyorum.

+1
  • Office 2007 formatlarinda (docx, xlsx, pptx) kaydedemezsiniz arkadaslar. XML'siz formatta da Export edersiniz, yani iWork formatlari uzerinde calismayi surduremezsiniz. Arkadaslariniz degisiklik yapip gonderdiginde farkli versiyonlarla ugrasirsiniz.
  • dvdff78 arkadaşım biraz sallamışsın. Ben macbook'umu çift işletim sistemli kullanıyorum. mac os x ve windows 7 ... işimden dolayı windows kurmak zorunda kaldım. Duruma göre hem mail aldığım word dosyalarını açıp okuyorum hem de değişiklik yaparak microsoft office formatında mailimi windows kullanıcısı müşterilerime atıyorum. Onlar da çatır çatır benim formatımı düzeltiyorlar okuyorlar vb. Sıkıntı yok yani :) yanlış yönlendirmeyelim. Bu arada iwork'ten memnun muyum... microsoft office'e çok alışmışız o yüzden pek memnun değililm....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hem word hem excel hem pdf seklinde dosyalari kaydedebilir veya acabilirsiniz. Ayrica turkce ve programlar muhtesem. Ornegin bir pages programiyla neler yaptigimi gorseydiniz bir daha word kullanmazdiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.