Şimdi Ara

Ivern Win Rate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Probuilds'e girip bakan oldu mu hiç? Profesyonellerin hepsi alıp alıp feedliyor . Acaba tüm yeni çıkan şampiyonlarda böyle mi oluyordu?

Benim fikrim şampiyon çok kırılgan. Kesinlikle kendi başına bir şeyler yapabilecek bir şampiyon değil. Ama takımla uyum yakalanırsa harika işler yapabiliyor. Harita takibi çok iyi yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rakipte Ivern varsa caliya karsi sinerjisi olan herolar alin. Rengar nidalee hatta twisted fate. Avantajdan cok dezavantaj saglayan bir hero. Dota daki rooftrellen gibi kendi yarattigi calilarin ekstra ozellikleri olmali. Hp regen vs. Ama zamanla oturabilir bazi seyler. Destek olarak caitlyn le birlikte veya kalistaya karsi sinerjiler olusturabilir. Jayce de ilk ciktigi zaman oyuncular bayagi bir sure hangi item cikilir. Dogru anlamda nasil kullanilir cozememislerdi.

• Ustteki arkadasinda dedigi gibi dezavantaj yaratabilecek bi sampiyon.cok pratik gerektiriyor artik cikan sampiyonlar biraz daha zor ve zeka gerektiriyor.

• Ivern ü ilk günü açtım ormanda tank kastım ama direk eriyor çar anlayamadım e si iyi farmlaması garip bir iki kişi oynasında ona göre oynanır belki karakter bence çok çetrefilli ormanda şuanki metaya göre kımden cj yese direk ölür gibi geliyor Elise,Olaf,Hecarim yamultur ağacı

Özetle : Çöp değil sadece nasıl oynanacağını bilmiyoruz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Rakipte Ivern varsa caliya karsi sinerjisi olan herolar alin. Rengar nidalee hatta twisted fate. Avantajdan cok dezavantaj saglayan bir hero. Dota daki rooftrellen gibi kendi yarattigi calilarin ekstra ozellikleri olmali. Hp regen vs. Ama zamanla oturabilir bazi seyler. Destek olarak caitlyn le birlikte veya kalistaya karsi sinerjiler olusturabilir. Jayce de ilk ciktigi zaman oyuncular bayagi bir sure hangi item cikilir. Dogru anlamda nasil kullanilir cozememislerdi.

Hocam ben jhinle birlikte botta oynadım sinerjimiz gerçekten baya yüksek oldu ama karşıdan inanılmaz hasar yiyor ya. Üstelik rünlerimde hem büyü direnci hem zırh var. Çözemedim şampiyonu bir türlü.

• Ivern'in yaptığı işleri toplasan tek başına Kled'in ultisi etmez.

Ayrıca Maokai bunun yaptığı işin 5 katını yapar.

Ivern mekanik olarak iyi güzelde. Böyle bir şampiyona hiçbir sinerjide yer yok.
  • Yeni çıkan her şampiyonun kaderi bu. Hep böyle oluyor

• Diger bir aklima gelen fikir ise gelecek sezonun suikastci metasi uzerinden gidecek olmasi. Suikastci metasinda icerigini bilmedigimiz calilara yaklasmak daha da riskli olacak. Ozellikle gorunmezlige sahip herolara yapilacak köklü degisikliklerden sonra.

• Riot denen kurum eskiden op olarak şampiyon çıkarırdı şimdi tam tersi.
  • hasar desen yok kırılganlık en üst seviye de aşırı çöp olmuş
  • Bizde afk vardı karşıda da Ivern , sonuç 4v4 bir maç ve kazandık, sağlam bir buff gelene kadar yürüyen bir ward , ultisinede damage gerek

• Aatrox v2

• Bence küçük bir buff ile gayet oynanabilir hale gelecek. E si çok etkili rakibin içine girecek arkadaşına tam zamanında verirsen gerçekten mükemmel oluyor. Mesela tam malphite u atacağında. Q su da tfde adc ye falan tutsa 5 kişi birden atlayabiliyor. Ultisi çöp biraz. Kırılganlık da ayrı bir dert tabii.

• Tek kelime ile ÇÖP

• Jhin ilk çıktığında ne oldu biliyoruz açtırmayın ağzımı

• Son 1 senede çıkan şampiyonların çoğunda aynı sorun yaşandı. Sebebi ise şu; OYUNUN DOĞASINA VE MEKANİKLERİNE AŞIRI AYKIRI TASARIMLARIN ORTAYA ATILMASI. Yeni çıkan şampiyonlar ne metaya kolay adapte olabiliyor ne de oyuncular uyum sağlayabiliyor. Hatta sırf oynansın diye eşek yüküyle bufflanıyor, sonra da dünyanın nerfü atılıyor. Bu kadar kasmaya gerek var mı acaba, farklı şeyler ortaya koyalım diye? Bence yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Jhin ilk çıktığında ne oldu biliyoruz açtırmayın ağzımı

Açsana ağzını Ryze ultiside çöp desene
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    3 skille gene yardırıyor hocam geçen bi bastı 1300 civafı hasar girdiGerçi kaybetti maçı ultisizlikten.Resmen adc yi aramıza attı

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

3 skille gene yardırıyor hocam geçen bi bastı 1300 civafı hasar girdiGerçi kaybetti maçı ultisizlikten.Resmen adc yi aramıza attı

Hocam en iyi taktik R tuşunu sökmek,cidden Ryze ultisi Twisted fate ultisinin satmak için yapılmışı.Tf ultisinde görüş ve menzil oldugu için ölme kaygısı yok,Ryze ultisinde gelecegin yere bi' malp+kennen ultisi atıyorlar sonrası malum

• Riot'un acilen hero çıkarmak yerine, var olanları düzenlemesi gerekiyor.

Zaten yeterince popüler bir oyunsun. Gelişmek demek bu demek değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.