Şimdi Ara

İventus nasıl bir marka,şirket?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz araştırdım güzel görünüyor fakat güncel değil.2007-2010 zamanları arası.Şuandada o zamanlar kadar iyi ve başarılı bir şirketmi bütün bilgisayarımı ordan toplayacağımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: be3gin

Biraz araştırdım güzel görünüyor fakat güncel değil.2007-2010 zamanları arası.Şuandada o zamanlar kadar iyi ve başarılı bir şirketmi bütün bilgisayarımı ordan toplayacağımda.

hocam demek ki iyi araştıramamışsın.şuan hala hizmet veren piyasadaki en iyi bilgisayar mağazası. fiyatları çoğu yerden daha pahalıdır ama en ufak bir sıkıntı bile çıkmaz.şikayetvar.comdan da bakabilirsin
  • peki bu sistem nasıldır?
  • Sistem gayet güzel, firmaya da güvenebilirsin
  • quote:

peki bu sistem nasıldır?

güzel hocam için rahat olsun
  • Türkiyedeki en iyi bilgisayar bileşenleri sitesi bana göre.

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplyfor -- 2 Ocak 2015; 0:37:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite ve guvenle adini andigim bir firma sadece pahali fiyattan satar urunleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi bende fazla fiyata satsam alan adama daha çok ilgi gösteririm ve gelen ürünlerle ilgienirim ki önersinler daha fazla para kazanayım.
  • inventus işini iyi yapar sizin sistemde psu yok
  • Inventus'ta yanlış olmaz. Sisteme güç kaynağı ekleyin.
  • inventus a güven.

• psu nedir bilgim yok sisteme göre bir psu'nun linkini atarmısınız ekleyeyim?
  • quote:

psu nedir bilgim yok sisteme göre bir psu'nun linkini atarmısınız ekleyeyim?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6806
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Inventus'ta yanlış olmaz. Sisteme güç kaynağı ekleyin.

sistemde güç kaynağı var zaten dikkatli incelersen. corsair vs650
  • çok iyidir. defalarca alışveriş yaptım yüklü miktarda. en son geçtiğimiz sene şu anda kullandığım gigabyte 4gb gtx 770 windforce modelini satın aldım, ön sipariş ile. ön sipariş aşamalarında bile ilgiliydiler. ve rev 1.0 modeli geldi, forumdan 6-7 kişi birlikte almıştık hatta; hiç kimsede ne coil whine ne de başka sıkıntılar çıktı. oteki arkadaşlarda bayağı sorun yaşamışlardı ve giga rev 2.0 modelini sürdüydü piyasaya.

yani kısacası kesinlikle öneriyorum. hem ilgililer hem de uygun fiyat politikası izleyen sitelerden birisi.

bana sorarsan; inventus > vatan > nova > eksen sıralaması yapabilirim, kendi görüşüm tabi :)
  • İnventus vatan ve eksene aynı anda sipariş verdim eksen ve vatanın fatura kestiği ve kargoya verileceği söylenildiği gün inventusa aldığım kasa çoktan bendeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 3 Ocak 2015; 0:22:43 >
  • ve hatta şöyle bir mesajı buldum facebook accountumda; direk kopyala yapıştır yapıyorum doğal olsun :P

Volkan

merhaba. hd7970 lightning modeli sınırlı sayıda satmıştınız geçtiğimiz sene 30 mayıs'ta. acaba stoklarınızda var mı?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5115
    MSI R7970 Lightning HD7970, PCI-E16 3.0, 3GB/384bit GDDR5, 2xDVI, 4x mini DisplayPort Ekran kartı -
    inventus.com.tr
    MSI R7970 Lightning HD7970, PCI-E16 3.0, 3GB/384bit GDDR5, 2xDVI, 4x mini DisplayPort Ekran kartı
    March 2, 2013
    inventus
    3/2, 4:56pm
    inventus

Selamlar,

Ürün ülkeye çok az sayıda gelmişti zaten. Şu anda tekrar gelip gelmeyeceği bilgisini alamıyoruz.
    July 5, 2013
    Volkan
    7/5, 1:25am
    Volkan

merhabalar. yaklaşık 10 gün evvel gtx 770 özel soğutmalı ekran kartları ne zaman stoğa girer diye soru sormuştum, 1-2 hafta içinde demiştiniz. acaba tarih netleşti mi? almayı planlıyorum sizden.
    July 6, 2013
    inventus
    7/6, 1:08am
    inventus

Selamlar,

Asus ve Gigabyte modelleri yaklaşık 10 gün içinde, MSI modelleri ise yaklaşık 2 hafta içersinde stokta olacak.
    Volkan
    7/6, 1:11am
    Volkan

teşekkür ediyorum, 4gb'lık gigabyte modelleri değil mi?
    July 6, 2013
    inventus
    7/6, 2:48pm
    inventus

Evet, 2 ve 4 Gb'lık modeller gelecek.
    July 8, 2013
    Volkan
    7/8, 5:34am
    Volkan

tekrar merhaba. netleşen bir tarih yok mu acaba 4gb gtx 770 gigabyte windforce için?
    July 8, 2013
    inventus
    7/8, 3:52pm
    inventus

Selamlar,

Yukarıda yazan tahmini tarih halen geçerlidir.
    July 9, 2013
    Volkan
    7/9, 7:48pm
    Volkan

tekrar merhaba. önsipariş aşamasına geçilmiş gigabyte 4gb gtx 770'te, %25 indirim kampanyası ne zamana kadar devam edecek efendim? teşekkürler.
    July 10, 2013
    inventus
    7/10, 12:53pm
    inventus

Selamlar,

Stoklar tükeninceye kadar devam edecektir.

• Geri desteği düzgün bir firma.
  • Şimdi güç kaynağı eklemem gerekmi değilmi tam birşey söylermisiniz? Ayrıca eklemem gereken birşey varmıdır yoksa sistem tammı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be3gin -- 3 Ocak 2015; 18:44:34 >
  • quote:

Şimdi güç kaynağı eklemem gerekmi değilmi tam birşey söylermisiniz? Ayrıca eklemem gereken birşey varmıdır yoksa sistem tammı?

hocam seçtiğin kasada corsair vs650 güç kaynağı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.