Şimdi Ara

iTunes wifi eşzamanlama hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü beceremedim wifi uzerinden eşzamanlamayi.. Ayarlarda hep silik eş zamanlama butonu... iTunes uzerinden ayarı mı var acaba ben mi kacirdim..

Pc kullanılabilir olunca olacak diyor iPhone da.. Fişe takılı ve wifi bağlı olsun diyor iPhone icin..

Fişe takılı olması şartmi acaba:(
    tanıtımda adam eve girerken başlıyordu eşzamanlamaya yanlış mı hatırlıyorum?

• Aynı wifi ağı veya ipcye takılı. Itunesda sync with wifi seçilecek summary kısmında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Aynı wifi ağı veya ipcye takılı. Itunesda sync with wifi seçilecek summary kısmında.

iTunes açıp kabloyla tanıttıktan sonra wi-fi sync çalışıyo. Ancak iTunes'ı kapatıp tekrar açtığımızda wi-fi senkronizasyon denediğimizde yemiyo illaki kapatıp açtıktan sonra kabloyla bir kere tanıtmak gerekiyo umarım bunada bi çözüm bulurlar.

Ayrıca bilgi için teşekkürler myfranco
  • hayır bir kere kablo ile bağla

summary kısmından wifi uzerinden eşle de

sonra aşşada uygula de yada sync de

artık kablo takmana gerek kalmadan yapiyor sync

yanlız sanki çok pil gidiyor gibi geldi bana anlamaya çalışıyorum pil bundan mı deli gibi düşüyor

gece bıraktım 93

sabah aldım 81

uyku 7 saat
  • Usta dediklerini aynen bende yaptım sen benim yazdıklarımı denedinmi peki iTunes'ı bi kapatıp açıpta denermisin kablo takmadan eşzamanlamayı.

Düzeltme: Şu an bidaha denedim ve oldu biraz önce niye olmadıki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 13 Ekim 2011; 11:24:06 >
  • iTunes 10.5 Beta 7'de bu özellik gayet sağlıklı çalışıyordu. Tam sürüm çıkınca bu özellik tamamen çalışmaz hale geldi. Çok ilginç!
  • arkadaşlar iphone temiz restotre yapıldı. daha sonra itunes ta uygulamaları tikliyorum iphone yüklemesi için sonra eşzamanlama diyorum ama hiçbirşey olmuyor. uygulamalarımı tekrar iphona yükleyemiyorum. lütfen yardım edebilirmisiniz. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iTunes simgesi

Bir Wi-Fi ağındaysanız ve iPod touch’ınızda, iPhone’unuzda veya iPad’inizde iOS 5 yüklüyse, aygıtınızı bilgisayarınıza bağlamadan eşzamanlayabilirsiniz.

Aygıtınızı Wi-Fi üzerinden otomatik olarak veya elle eşzamanlayabilirsiniz. Wi-Fi eşzamanlama ayarlarınızı, kablo üzerinden yaptığınız eşzamanlamayla aynı şekilde seçersiniz.

Wi-Fi eşzamanlamayı açmak için, aygıtınızın bilgisayarınıza bağlı olması gerekir. Wi-Fi eşzamanlama açıldıktan sonra, aygıtınızın bilgisayarınızla aynı Wi-Fi ağında olduğu zamanlarda onu eşzamanlayabilirsiniz.
    Wi-Fi eşzamanlamayı açmak için:

iPod touch’ınızı, iPhone’unuzu veya iPad’inizi bilgisayarınıza bağlayın.

iTunes’da, aygıtınızı seçin (Aygıtlar’ın altında) ve daha sonra Özet’i tıklayın.

“Bu iOS aygıtı ile Wi-Fi üzerinden eşzamanla” seçeneğini seçin.

Aygıtınızın bilgisayarınızla bağlantısını kesin.

Bağlantıyı kestikten sonra, Diski Çıkar düğmesini tıklamadığınız sürece aygıtınız iTunes penceresinde (Aygıtlar’ın altında) görünmeye devam eder. Diski Çıkar düğmesini tıklarsanız, aygıtınız iTunes penceresinden kaldırılır ama Wi-Fi eşzamanlama açık kalır. iTunes’u bir sonraki açışınızda aygıtınız iTunes penceresinde yeniden görünür.
    Aygıtınızı Wi-Fi üzerinden eşzamanlamak için:

Aygıtınızın eşzamanladığınız bilgisayarla aynı Wi-Fi ağında olduğu zamanlarda onu kablosuz olarak eşzamanlama yolları şunlardır (bilgisayarın açık olması gerekir):

Aygıtınızı bir şarj aletine bağlayın ve bir elektrik prizine takın.

Eşzamanlama otomatik olarak başlar.

iTunes’da, aygıtınızı seçin (Aygıtlar’ın altında) ve daha sonra Eşzamanla düğmesini tıklayın.

Elle eşzamanlamayı seçtiyseniz, iTunes arşivinizdeki öğeleri aygıtınıza sürükleyin.

Aygıtınızda Ayarlar > Genel > iTunes Wi-Fi Eşzamanlama bölümüne gidip Şimdi Eşzamanla düğmesine dokunun.

Aygıtınız Wi-Fi üzerinden eşzamanlanırken aygıtın durum çubuğunda Eşzamanlama simgesi görünür. Aygıtınız Wi-Fi üzerinden eşzamanlanırken onu kullanabilirsiniz.

Aygıtınızın yazılımını güncellemek veya geri yüklemek için, aygıtınızın bilgisayarınıza bağlı olması gerekir.

Bir aygıtı birden fazla bilgisayarla kablosuz olarak eşzamanlayabilirsiniz ama her bir içerik türü yalnızca bir bilgisayarla eşzamanlanabilir.

Wi-Fi üzerinden eşzamanlama kablo üzerinden eşzamanlamaya göre daha yavaştır. Wi-Fi üzerinden eşzamanlama sırasında aygıtı bilgisayarınıza bağlarsanız eşzamanlama kablo üzerinden devam eder. Eşzamanlama sırasında aygıtın kablosunu bilgisayarınızdan çıkarırsanız, Wi-Fi eşzamanlama açık olsa bile eşzamanlama durur.

• Arkadaşlar itunes bilgisayardan kaldırdım sonra tekrar yükledim. Şimdi tekrardan iphonenun backupını almam mı gerekiyor?
  • arkadaşlar bu eşzamanlama olayı ipad deki verileri itunes le aynı olarak senkronize etme işi değil mi? üpad yada itunes ta yapılan değişiklikleri 2 sine de aynılama olayı yani ?

Peki yedekleme ne ?

az once eşzamanadım ve PC de C de yer kalmadı. biz eşzamanla dedikçe bu PC ye harddiske mi atıyo bu verileri ?

harddiski değiştiremeyeceğime göre şu anda PC de yerde kalmadı. itunes u silsem ne olur?
    ne yapıcam şimdi ? ben yedekle demedim ki eşzamanla dedim. 13 gb zaten ipad kapasitesi. hepsini doldurdum hemen hemen. PC de eşzamanlayınca yer kalmadı haliyle.harddiskim zaten 80GB düşük 700 MB C de kaldı.
    6 GB D de boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 28 Haziran 2012; 9:31:56 >
  • acil cevap !! itunes u yedeklemeden silmeyecekmiyim ne yapmak lazım. yedeklesek boyutu ne olur harddisk kapasiteleri dolu zaten.

wifi eşzamanlama da ne yaptıysam aktif olmadı. olmuyor mu yeni ipad de. wifi ile eşzamanla seçeneğini seçtim.
    cihazın kablosunu PC den çeker çekmez aygıt kayboluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 2 Temmuz 2012; 14:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

acil cevap !! itunes u yedeklemeden silmeyecekmiyim ne yapmak lazım. yedeklesek boyutu ne olur harddisk kapasiteleri dolu zaten.

wifi eşzamanlama da ne yaptıysam aktif olmadı. olmuyor mu yeni ipad de. wifi ile eşzamanla seçeneğini seçtim.
    cihazın kablosunu PC den çeker çekmez aygıt kayboluyor

hocam çok lazım değilse wifi eşzamanlayla hiç uğraşma, kabloyla 2 dk lik işi 10 dk ye çıkartıyr ayrıca şarjıda fena yiyor.. bende ara sıra kullanıyrdm vazgeçtim, tak fişi bitir işi
  • benim de başka bir sorum olacaktı:

bundan 2-3 hafta kadar önce imac ile ipad'i, mac'in sağ üst çubuğundan eşzamanlama simgesi ile eşzamanlayabiliyordum. sonra ne yaptımsa bu ayarı bozdum sanırım.
    artık maalesef "eşzamanlanan bir aygıt yok" yazıyor.

bunu nasıl çözebilirim?
  • 20 dakikadır deniyorum daha şimdi gördü oldu sonuçta
  • arkadaşlar wifi ile eşleştirmek için yukarda arkadaşların belirttiği ön işlemlerin hepsini yaptım ama bir türlü tam performans alamadım. resimde ki oklarla işaretlediğim yerde olması gereken "iphone'm" düğmesi çok nadir çıkıyor. hiç çıkmasa anlayacağım ama 10 kez denememden 2 kere çıkıyor takriben onunda mantığını anlamadığım için işime yaramıyor. acaba diyorum aynı wifi ağına bağlıyken itunesi açtıktan sonra cihazımı gösterebileceğim bir buton vs var mıdır?
     iTunes wifi eşzamanlama hk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.