Şimdi Ara

ıtunes sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hatırlıyorsunuzdur belki internet paylaştırma problemim vardı.bu sorunu hiçbir şekilde çözemedim ve neticesinde format atmak zorunda kaldım ama sonunda internet paylaştırma sorunu halloldu ama bu sefer ıtunes problemim var şöyleki:
    ıtunesi indirdim ,bilgisayarıma kurdum ,sign in oldum ama hiç bütün bilgilerim kayıp(app ,rehber,foto}
    şimdi eşitle dedim ama bunu yapınca telefonumdaki bütün herşey silinecek gibilerden uyarı veriyor
    ben istiyorum ki telefonumdaki bütün her şey ıtunese senkronize olsun
    nasıl bir yol izlmeliyim??

• itunes'te iphone'a sağ tıklayıp transfer purchases demen yeterli.
  • dediğini yaptım ama şöyle bir hata veriyor
    programları yükleyemediğini çünkü ...........
    because you are not authorizedfor them on this computer diye hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufoufo -- 16 Ekim 2010; 22:48:03 >
  • arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen
  • usb portlarını degıstırmeyı dene
  • ya yok portlarla alakalı bir hata değil
    itunes, transfer purchases demeden önce başka bir şey yapmamı istiyor ama anlamıyorum ne dediğini
  • itunes'te store/Authorise this computer'dan Apple id ve şifrenizi girerek authorise yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viber Sorunu!
    14 yıl önce açıldı
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Başka bi başlık açmadan sorayım istedim burda]
    windows7 ve XP yi aynı pc de kullanıyorum,her ikisinide açtığım oluyor
    itunesi otomatik senkronize etmesin diye ayarlamışım her iki sistemde de, o noktada sıkıntım yok fakat
    Pc den şarz ediyorum genelde, win7 de cihazı bağlayınca itunes otomatik açılmıyor ,ama XP de otomatik açılıyor her seferinde itunesi kendim kapatıyorum..
    XP de itunes otomatik açılmasın diye nasıl bi ayar yapmam lazım? Edit/Preferences den girip ayarlarına biraz bakındım ama itunesin default olarak otomatik açılmasını iptal edebileceğim bi ayar bulamadım
    Bilen arkadaşım yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle
    itunes'te store/Authorise this computer'dan Apple id ve şifrenizi girerek authorise yapın

Çok sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.