Şimdi Ara

İtunes Olan bilgisayra Format Atmak ? Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Itunes u sadece IPhone için kullanıyorum. Müzik vs birşey yok. Sadece İtunesdan legal olrak indirdiğim uygulamalar var.

1. Bilgisayara format atmadan bu uygulamaların yedeğini almalımıyım?

2. Yedeğini almazsam, formattan sonra telefonu bilgisayara bağlayınca sms ve tel defteri silinir mi?

Şimdiden teşekkürler.

• Bu soruyu bende soracaktım iyi olmuş.
    Öncelikle arkadaşım sana bikaç cevap vereyim sora ben kendi sorumu sorayım.
    1. Uygulamalarını tekrar purcheis kısmından indirirsin sorun olmaz.Rehberini icloud a yedeklediysen ordan indirirsin oda kaybolmaz.

Benim soruma gelince şimdi bir itunes hesabı 5 makinede aktif olduğundan formattan önce hesapları deaktif etmek gerekiyormu?Etmezsek 1 hakkımız yanarmı?
  • Silinmez. Kurulumdan sonra telefonu bilgisayara eşitleyerek tekrar yedek oluşturabilirsin.

Varsa shsh kayıtlarını yedeklemen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 14 Aralık 2011; 13:28:52 >
  • format atılacak bilgisayarda yapılacak şeyler,

1. adım; iTunesta deauthorize (yetkiyi kaldırma) işlemi yapılır.
    2. adım; istenirse uygulamaların yedeği alınır (tekrardan indirme işlemi zaman alacağından dolayı)
    3. adım; format atılır
    4. adım, iTunes güncel sürümü yüklenir, cihaz bağlanır, authorize işlemi yapılır.
    5. adım; istenilirse yedeklenen uygulamalar tekrardan iTunes kitaplığına geri konur.
    6. adım; sync yapmdan önce cihaza sağ tıklanır ve transfer purchases denir.. cihazdaki tüm uygulamalar bilgisayara aktarılır..
    7. adım; sync edilir.
  • Cevaplar için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

format atılacak bilgisayarda yapılacak şeyler,

1. adım; iTunesta deauthorize (yetkiyi kaldırma) işlemi yapılır.
    2. adım; istenirse uygulamaların yedeği alınır (tekrardan indirme işlemi zaman alacağından dolayı)
    3. adım; format atılır
    4. adım, iTunes güncel sürümü yüklenir, cihaz bağlanır, authorize işlemi yapılır.
    5. adım; istenilirse yedeklenen uygulamalar tekrardan iTunes kitaplığına geri konur.
    6. adım; sync yapmdan önce cihaza sağ tıklanır ve transfer purchases denir.. cihazdaki tüm uygulamalar bilgisayara aktarılır..
    7. adım; sync edilir.

Aynisini yazacaktim bununla beraber konuyu acan arkadsa: bu konu birkac kere acilmisti.

• iTunes'un komple yedeğini, verilerin depolandığı klasörlerden alabilirsiniz.

Ben birkaç ay önce yaptım, kopyalamanız gereken klasörler (Windows 7):

- C:\Kullanıcılar\kullanıcı_adı\Music\iTunes
    - C:\Kullanıcılar\kullanıcı_adı\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\
    - C:\Kullanıcılar\kullanıcı_adı\AppData\Roaming\Apple Computer\Preferences\

Ayrıca ilgisini çekenler için, iTunes ile normalde backup alınca bir öncesinin üzerine yazar. Aynı cihaz için birden fazla backup almak için rehber (denedim, çalıştı):
    http://www.monkeedev.co.uk/blog/2010/03/11/managing-multiple-iphone-backups-through-itunes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 14 Aralık 2011; 14:59:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajım bulunsun
  • İmzama bakarsaniz tam olarak bununla ilgili bir topic var, bende sormustum ayni soruyu.. Ayrintili bi sekilde aciklaniyor orda..

Hatta linki de tam olarak şu:http://forum.donanimhaber.com/m_44538868/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLea -- 14 Aralık 2011; 17:54:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.