Şimdi Ara

iTunes ile eşleştirmede silinen uygulamalar geri yükleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iTunes ile eşleştirme yaptığımda yeni yükledigim uygulamaları iTunese yedekledikten sonra telefondan sildiğim uygulamaları itunes geri yüklüyor iTuneste apps kısmında sildiğim uygulamalar işaretli olmadığı halde telefona tekrar yüklüyor bu sorunu nasıl halledebilir acaba

• Uygulamaları direkt telefondan siliyorsanız, bir de telefon iTunes'abagliyken iTunes'dan silmeyi deneyin.
    Olmadı iTunes'dan istemediğiniz programları silin.
    Tabii ki hatanın asıl sebebini bulup çözmek en güzeli. Söylediğiniz sorunla karşılaşmadım hiç. Telefondan silince iTunes'dan geri yüklüyor ama işareti kaldırıp şehirinize edince kaldırıyor ve bir daha yüklemiyor.
  • Zaten iTunes'te apps kısmında sildiğim uygulamalar işaretli değil işaretli olsa telefona yüklemesi normal ama işaretli olmadıgı halde çok önceden sildiğim uygulamaları tekrar telefona kuruyor
  • arkadaşlar itunes ta uygulamaları işretliyorum ancak eşzamanlama dediğimde iphone yüklemiyor.
    bugün temiz restore yapıp cihazımı sıfırladım ama uygulamaları itunes tan iphona yüklemniyor. ne yapabillrim yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.teşekkürler
  • Bu da baska bir problem....ilk defa duyuyorum...cozerseniz haber verin
  • Konuyu diriltiyorum ama yeni başlık açmaktan iyidir en azından . iphone ve ipad'i itunes a bağladığımda sildiğim uygulamaları tekrardan yüklemeye çalışıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 28 Aralık 2011; 15:27:08 >
  • çözüm bulunamamış sanırım eskidende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni itunes kurmak çözüm olabilirmi acaba..?
  • Bu bende de oluyor.
    Çözüm olarak itunes a bağlamiyorum artik.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Konuyu diriltiyorum ama yeni başlık açmaktan iyidir en azından . iphone ve ipad'i itunes a bağladığımda sildiğim uygulamaları tekrardan yüklemeye çalışıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Aynı sorun bende de var uygulamayı hem iPhonedan hem de iTunes dan silmek gerekiyo daha önceden bu sekilde olmuyodu bence iTunes güncellemesinden sonra oldu ama kesin çözüm nedir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.